Явно проблемът е всеобщ с радиаторите. Преди час и моя се пръсна точно там - на щуцера след термостата.
Отзивите за лепенето и ремонта са доста противоречиви, но ако някой колега сподели кой и къде в София може да го ремонтира, ще съм много благодарен.
Ето и снимки от моя счупен щуцер. Останали са около 2см здрав материал и аз успях да захвана за него маркуча, но се чудя дали е безопасно да се кара така? И още нещо. Като я подгрях, за да проверя дали налягането няма да изхвърли маркуча, след като отвори термостата, от радиатора под щуцера започна да излиза пара. В началото си помислих, че суши антифриза, който вчера заля радиатора, но забелязах, че при подаване на газ, парата видимо се засилва. Възможно ли е едновременно да се счупи щуцера и радиатора да гръмне от някъде. Сигурен съм, че преди случката радиатора не изпускаше пара.
Да не би перката да разнася парата от съхнещата пита и да оставаш с впечатление за пробив?
А парчето от гърловината ми се вижда малко,може и да изплюе съединението.Погледни Стефан по горе как го е направил-много по-надеждно е.
Видях металната тръба вътре, но някакви идеи как се укрепва? И кой може да го направи в София?
А парата се появи след като отвори термостата и радиатора започна да загрява. Още преди да включи перката.
Тъй де,той като не отвори термостата радиатора е студен и не изпарява разлетия антифриз при счупването на гърловината.
На една 124-ка с така счупена гърловина,му сложих метална втулка и я омазах предварително с поксипол.После двете парчета отгоре ги бандажирах с едроплетен бинт и ги омазах с поксипол докато напоя бинта идеално с лепилото.Тъй си и замина,още така го търкалят.Не знам обаче пластмасата на МВ и Фронтерата колко си приличат по състав.
Аз бих драснал едно лично на Стефан-няма да ти откаже всякакъв съвет за да спестиш доста пари.
Парата от питата изчезна. Явно е бил много залян с антифриз и той е съхнел от топлината.
Днес в нета намерих обяви за ремонт на авторадиатори. В един сервиз на ул. Опълченска до гарата ми казаха, че могат да го залепят на 100%. В Павлово ми обещаха за около 100тина лв. да направят ново казанче. Някой може ли да даде съвет.
Парата от питата изчезна. Явно е бил много залян с антифриз и той е съхнел от топлината.
Днес в нета намерих обяви за ремонт на авторадиатори. В един сервиз на ул. Опълченска до гарата ми казаха, че могат да го залепят на 100%. В Павлово ми обещаха за около 100тина лв. да направят ново казанче. Някой може ли да даде съвет.
Каквото решиш,но без метална втулка да подсигури счупеното е афиф работа.Стругар и поксипол няма да те хванат 100 лв.Ако не е сполучливо тогава бих минал на по-скъпо платения вариант.
Успех!
Може би тази цена е за радиатор от платина,злато или някакъв друг благороден метал.Срама нямат
Спамя темата, но няма как да не споделя... питах и в Булвария. Хиляда петстотин и последните не ги чух... и бяха сигурни, че цената не е за радиатор в комплект с двигателя, а само за радиатора.
Колега,в такива ситуации карам на принципа "или-или"-по-счупен няма да стане.Правя втулка,лепило и го почвам сам-работи после на място час,форсирам-ако увряка добре,ако не-лепиладжиите.Ако пак е куха работа/на тия бих им искал гаранция за услугата/-търся в моргите.После/ако не намеря/-новото казанче от втория сервиз дето го беше упоменал.
Поне едното ще излезе сполучлив ремонт в твоя случай-що се хабиш да ти хващат ушите пришки от ценоразписи...?
Така бих постъпил аз-неналожено мнение,ти както си решиш.
Колега,в такива ситуации карам на принципа "или-или"-по-счупен няма да стане.Правя втулка,лепило и го почвам сам-работи после на място час,форсирам-ако увряка добре,ако не-лепиладжиите.Ако пак е куха работа/на тия бих им искал гаранция за услугата/-търся в моргите.После/ако не намеря/-новото казанче от втория сервиз дето го беше упоменал.
Поне едното ще излезе сполучлив ремонт в твоя случай-що се хабиш да ти хващат ушите пришки от ценоразписи...?
Така бих постъпил аз-неналожено мнение,ти както си решиш.
Да, Макс, благодаря за съветите. През идните дни ще пробвам някой от двата сервиза... още не съм решил дали директно ново казанче, или ще дам да го опитат с лепене и ще пиша какво се е получило, защото като чета темата не са един и два такива радиатора.
А цените проверих от любопитство, за да сверя часовника.
Днес ми залепиха радиатора. Реших да пробвам първо този вариант. Според майстора материала е графитна пластмаса и не се лепи с нагряване, а със специално лепило. Факт е, че има залепено парче на гарловината и за сега държи. Вече минах 30-40км градско и загрях на няколко пъти двигателя, така че да отвори термостата. Дано да издържи на вибрациите. Ако се счупи, ще пиша, ако някой се интересува къде го ремонтирах - също.
Коментар