Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радиатор от УАЗ (приспособяване за Frontera)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Радиатор от УАЗ (приспособяване за Frontera)

В петък също пробвах майстора на Павлово координатите на който ми даде Вскичкознай. Човека беше много експедитивен и точен, игра си 3 часа да разглобява моите творения с перката от Волво, защото аз нямах време. От вибрациите дифузьора на перката протрил ламела и спукал 1 тръбичка. Запои я, покрай това сменил един скъсан болт на предната решетка, запоил ми буксата на единия клаксон . Съвестни масйтори отдавна не бях срещал. 30 лв. монтаж демонтаж 20 лв. запояване. Доволен съм. Човека произвежда на място казанчета от алуминии заедно с гърловините за около 100 - 150 лв. Препоръчвам го на всеки. Направи ми много добро впечатление.
    no signature no problems

Коментар

Ами оставете някъде на по-видно място координатите му(примерно в Обобщена информация), че честичко се налага да се търсят подобни услуги, пък всички знаете колко трудно се намират читави майстори със съвестно отношение. Може даже тема да се направи и да включва и добри сервизи майстори и в други градове, но е по-добре да е заключена и само модераторът да може да добавя в нея по обосновано предложение на участник.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Аз също съм за такава тема - добри майстори се намират много трудно и е хубаво да имаме някаква систематизирана информация със отзиви от колеги.

Радиаторите също са голям проблем ( и аз съм за тоя майстор) , щом сте доволни - напишете му координатите на човека.
        [URL="http://www.spritmonitor.de/en/detail/306263.html"] [IMG]http://images.spritmonitor.de/306263.png[/IMG][/URL][URL="http://ss7.dupnica.net/?p=632"]
        [/URL]

Коментар

София кв.Павлово, ул. "Народен Герой" 2; 0898240599 ; гараж на таксита

Пряката се намира точно зад община Овча Купел, влиза се от локалното на бул. Цар Борис III посока Перник. След гаража за такситата има табелка Ремонт на радиатори. Човека започва работа в 9 сутринта.
          Преди да се хвърляте за ремонти ако не е спешно поизчакайте поне 1 седмица да покарам да видим дали си е заслужавал хваленето.
          no signature no problems

Коментар

Колеги, карам вече втора седмица със залепения радиатор и нямам проблеми. Извън пътя не съм излизал, но до завъртане на перката стигам редовно. Явно "специалното" лепило работи. По-горе съм описал къде е гаражчето сервиз. Ако някой има нужда, мога и телефон на майстора да дам.
            ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

Аз съм го дал. Аз също минах вече около 500 км. Радиатора не е мръднал.
              no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                Аз съм го дал. Аз също минах вече около 500 км. Радиатора не е мръднал.
                Тцък, този с лепенето на гърловината е друг.

0885150941;ул.Странджа 164 /близо до Централна гара

Безаварийни...
                ОФА КБ 2.0 '95

Коментар

И аз съм вече в клуба на пробитите радиатори ! Моят проблем обаче е малко по различен. В понеделник имам среща с майстора за който е писал фанатик. Май ще се слага ново казанче от алуминий.
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от fanatic; 11-11-09, 07:56.

Коментар

лепенето винаги е временно
                    Последно редактирано от ceco.v.s; 07-11-09, 05:39.

Коментар

Ето го резултата от ремонта. Ново казанче от алуминий с нова гърловина. За съжаление обаче отгоре на радиатора се наложи да се използва старата гърловина. В интерес на истината радиатора изглежда по добре от колкото си го представях. В последвалия тест София Пазарджик нямаше никаква загуба на течност. Ето снимки.
                      Прикачени файлове

Коментар

Да попитам!Имам лек теч на радиатора.
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13ffb654c8ba99be2dedf04f74440375.jpg
Прегледи:1
Размер:32.5 КБ
ID:5135080
                        Горе посредата.Леко е омазнено,и в студено време си прекадява,но когато си иска.Питам каква е процедурата?
                        1.Източване на антифриза?
                        2.Откачане на всички маркучи и детайли?
                        3.Сваляне на радиатора?
                        4.Тук вече е неясно!!!
                        5.Ако има!!!
                        В общи линии е това за радиатора!

П.п.Даденият за пример радиатор не е на Фронтера!
                        Последно редактирано от STROIL; 12-11-09, 07:53. Причина: Допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
                          Да попитам!Имам лек теч на радиатора.
                          [ATTACH]127687[/ATTACH]
                          Горе посредата.Леко е омазнено,и в студено време си прекадява,но когато си иска.Питам каква е процедурата?
                          1.Източване на антифриза?
                          2.Откачане на всички маркучи и детайли?
                          3.Сваляне на радиатора?
                          4.Тук вече е неясно!!!
                          5.Ако има!!!
                          В общи линии е това за радиатора!

П.п.Даденият за пример радиатор не е на Фронтера!
                          процедурата по какво? купуване на нов и смяна или лепене на този? Ако е 2-рото отиваш при майстора и той си знае. Ако е първия изхвърляш стария слагаш новия наливаш нов антифриз и караш.
                          no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                            процедурата по какво? купуване на нов и смяна или лепене на този? Ако е 2-рото отиваш при майстора и той си знае. Ако е първия изхвърляш стария слагаш новия наливаш нов антифриз и караш.
                            Естественно,че 2-рото.При цена на нов радиатор,която като чуеш ти изкачат стресници една след друга.....мерси!Значи има опция лепене?Разбрах,мерси ще пробвам!

Коментар

Първоначално публикуван от stroil Преглед на мнение
                              Естественно,че 2-рото.При цена на нов радиатор,която като чуеш ти изкачат стресници една след друга.....мерси!Значи има опция лепене?Разбрах,мерси ще пробвам!
                              под лепене имам в предвид запояване, другото си е вятър работа.
                              no signature no problems

Коментар

От днес и аз съм с ново казанче на радиатора.Цена 150 лв с монтаж и демонтаж.Майстора е коректен,и надявам се творението да бъде трайно.Засега изглежда добре ,видимо не тече,абе отвсякъде си е 1000лв икономияА,майстора е този в Павлово.
                                Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X