Днес ходих на ул Капитан Райчо и момчетата ми казаха че този радиатор не подлежи на ремонт ! Обясниха ми също че ставало от ФРОНТЕРА с дясна дирекция само се уголемявали отворите на купето през които минават тръбичките .Обиколих и доста от моргите във Варна и региона и само на едно място намерих едно радиаторче което не беше демонтирано
. Цените в моргите за такъв компонент варират от 30-40 лв до 90-100 .Продължавам с търсенето имам и една две идеи за ремонт .Благодаря на всички които се включиха в темата !
Колега на двигателя нищо му няма , антифриза ми е бистър и с хубав червен цвят.Това което виждаш на снимката се получава от използваната добавка за спиране на течове на wynn`s. Добавката е течна и стой разтворена в антифриза и когато изтече навън от системата се окислява и втвърдява като по този начин спира течовете ! След измиване с водоструйка радиаторчето изглежда така :

Колега на двигателя нищо му няма , антифриза ми е бистър и с хубав червен цвят.Това което виждаш на снимката се получава от използваната добавка за спиране на течове на wynn`s. Добавката е течна и стой разтворена в антифриза и когато изтече навън от системата се окислява и втвърдява като по този начин спира течовете ! След измиване с водоструйка радиаторчето изглежда така :
Коментар