До: Проблеми парно
Аз с моята съм нямал проблеми,само смених антифриза когато я взех,преди да дойде зимата отлях 1 литър от течността,налях концентрат и това е,парно има да стопи таблото
Поздрави
Аз с моята съм нямал проблеми,само смених антифриза когато я взех,преди да дойде зимата отлях 1 литър от течността,налях концентрат и това е,парно има да стопи таблото
Поздрави
, накрая събрах ентусиазъм и миналата неделя свалих таблото и измъкнах кутията с радиаторчето. Понеже го правих за пръв път, ми отне почти 2 часа, щото през по-голямата част от времето оглеждах кое къде ходи и как се закрепва. Е, пак разкачих бая неща, дето не е било необходимо
, ама за в бъдеще ще си ги знам
! Изглежда сложно, но не е. Само трябва да внимаваш малко и имай предвид, че пиша наизуст и може да съм пропуснал някой болт. За промивка използвай първо чиста водица и го надуй с маркуч с гореща вода. Така ще усетиш дали грее цялото или само около тръбите. Ако излезе тинята и пак не грее добре, накисни го с CIF за съдове. Най-добре е с млечна киселина, така поне съм чувал, но не знам от къде може да се вземе. Ако и след накисването не загрява цялото, иди на Симеон 113 или 234 (ф."Анхри") и си вземи ново за 190 лв.
.... Проблемът е, че трябва от време на време да се пораздрусва за да се разбие мътилката и отлаганията, иначе нищо не правиш....
Коментар