Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане

Имам последно питане трябва ли да се върти аксиалния лагер на съединителя при не натиснат педал?
    Opel frontera 2.4i

Коментар

Този, който сложих, забелязах, че се върти не знам дали трябва да е тъка
      Opel frontera 2.4i

Коментар

Първоначално публикуван от filth Преглед на мнение
        Този, който сложих, забелязах, че се върти не знам дали трябва да е тъка
        Бъзикаш ли се за притискателния лагер-ако не се върти ще ти отреже ламелите на притискателния диск!
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
          Бъзикаш ли се за притискателния лагер-ако не се върти ще ти отреже ламелите на притискателния диск!
          Имам предвид в не натиснато положение на педала
          Opel frontera 2.4i

Коментар

В натиснато ми е ясно че се върти
            Opel frontera 2.4i

Коментар

Хайде колеги никой ли не е обръщал внимание на този лагер.Знам, че има МПС-та с не подвижен лагер в покой и с въртящ, но не натоварен лагер за това питам дали пак да свалям кутията, защото има едно пляскане при пускане на педала когато го пусна по- рязко. Днес отново го гледах и видях, че лагера се върти в не натиснато положение, а лагера е на два дена като натисна вилката с ръка спира.
              Opel frontera 2.4i

Коментар

... има едно пляскане при пускане на педала когато го пусна по- рязко...
                Това пляскане, като удар ли е, претрисване ли е? Според тези симптоми на мен ми прилича на счупени демпферни пружини на феродовия диск или изкривени пружини на притискателения диск...

п.с. Всичките тези ремонти сам ли ги правиш или я караш на майстор?, най-вероятно сам, щом все питаш кое, как, защо, обикновено като се отваря кутия се преглежда внимателно всички карантии, и при нужда се сменя всичко все комплект по съединителя... Да знаеш че комплект качествен съединител за фронтерата ти е 600лв. да не вземеш нещо за 150лв и после защо след 3000км ми се скапа..... С най-добри намерения го казвам
                Последно редактирано от Еделвайс; 24-02-14, 10:12. Причина: п.с.

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                  Това пляскане, като удар ли е, претрисване ли е? Според тези симптоми на мен ми прилича на счупени демпферни пружини на феродовия диск или изкривени пружини на притискателения диск...

п.с. Всичките тези ремонти сам ли ги правиш или я караш на майстор?, най-вероятно сам, щом все питаш кое, как, защо, обикновено като се отваря кутия се преглежда внимателно всички карантии, и при нужда се сменя всичко все комплект по съединителя... Да знаеш че комплект качествен съединител за фронтерата ти е 600лв. да не вземеш нещо за 150лв и после защо след 3000км ми се скапа..... С най-добри намерения го казвам
                  Всичко сам го правя но при последното отваряне преди няколко деня всичко си беше наред освен двата лагера смених ги и пак греда
                  Opel frontera 2.4i

Коментар

Просто не ми е ясно трябва ли да се върти този лагер на съединителя в не натиснато положение?
                    Opel frontera 2.4i

Коментар

Просто не ми е ясно трябва ли да се върти този лагер на съединителя в не натиснато положение?
                      Аз на моята още не съм го отварял , но конструкцията едва ли се различава от тази на останалите марки автомобили . А логиката е да се върти само в натиснато положение .
                      А ти как го видя през кожуха , че се върти ?
                      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        Аз на моята още не съм го отварял , но конструкцията едва ли се различава от тази на останалите марки автомобили . А логиката е да се върти само в натиснато положение .
                        А ти как го видя през кожуха , че се върти ?
                        Вижда се от към вилката като се махне гумената шашма, че се върти при не натиснато положение
                        Opel frontera 2.4i

Коментар

Скоро маи ще ходи в раздела продава се кошник
                          Opel frontera 2.4i

Коментар

Скоро маи ще ходи в раздела продава се кошник
                            Сигурен съм че няма да е някакъв голям проблем, не може човек да е майстор по всичко колкото и да ни се иска..., поразрови се из темите и виж отзиви за добри и доказали се майстори във Варна, да хвърли по едно око на фронтерата ти

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                              Сигурен съм че няма да е някакъв голям проблем, не може човек да е майстор по всичко колкото и да ни се иска..., поразрови се из темите и виж отзиви за добри и доказали се майстори във Варна, да хвърли по едно око на фронтерата ти
                              Днес ходих при двама познати майстори едни от добрите тук. И двамата са на различно мнение, общо взето минавам на принципа карам докато не умре и разпродавам на части.Следващият ще гледам да е японец
                              Opel frontera 2.4i

Коментар

Колега лесно ли се сваля този гумен маншон на вилката? Аз след 50 мин. имам час за реглаж на предницата и няма да е проблем да погледна и да ти кажа моя лагер дали се върти.
                                Напред и нагоре
                                Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
                                0886769809-Юлиян
                                kiko00@abv.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X