Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане

Първоначално публикуван от filth Преглед на мнение
    Купил сам го за 5000лв. и съм налял поне още толково, но проблемите не спират. Карам и опел 2008г.закупен чисто нов и е същия трошлек така че за опел няма какво да се спорим.Карал съм и сузуки 86година без да види ремонт , даже и масло не съм му сменял 40000км. и подчертавам не съм и доливал , но винаги за където съм тръгнел съм стигал а с опелите нося по два куфара с инстументи и толкова части мисля че не е нормално!!!!!!!!!!!!!
    Съжалявам че се е получило така при теб, преди фронти съм карал вектра и не съм имал проблеми освен за дребни работи, явно е каръщина, надявам се да се оправи проблема с фронтерата ти и да ти служи безпроблемно, успех

Коментар

Аз съм карал какво ли не, коли минимум на 10 години и не помня да са ме оставяли на път. С моята 2,4 за 3 години навъртях 50000 и не се е случвало да ме остави някъде. Според мен имаш някакъв проблем с поддръжката или начина на карне.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Знам какво карам подобие на японец само че минал и не закачил от японското.Опела си остава опел с две думи трошлек!!!!!
        То по-японско от скоростите на фронтера няма. Извинявай, не бих искал да те обидя, но човек, който не си сменя маслото 40000 км. няма място тук. Това е несериозно. И не е за гордост. Тебе и ферари да ти подарят и него ще убиеш от безхаберие. Надявам се, че на трошляка от 2008 му сменяш нещата навреме. Поне консумативите.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
          То по-японско от скоростите на фронтера няма. Извинявай, не бих искал да те обидя, но човек, който не си сменя маслото 40000 км. няма място тук. Това е несериозно. Тебе и ферари да ти подарят и него ще убиеш от безхаберие. Надявам ае, че на трошляка от 2008 му сменяш нещата навреме. Поне консумативите.
          Е да, ама сузуки не успях да убия, плюс това я ползвах за работна кола или по- скоро магаре след като си изби стократно парите, а и вече имах друга за работна не намирах нужда да я поддържам, но така и не успях да я блокирам и я хвърлих за скрап
          Opel frontera 2.4i

Коментар

Имам Астра комби, ползвана за работно магаре и учебна кола ( жена ми на нея се научи да шофира ). Преди 2 зими бях решил да я засилвам за скрап, добре, че не го направих. Още ми служи вярно. Първата Фронтера, която взех беше в отвратително състояние, но никой не ми е крив, че не съм си отварял очите преди да я взема. Бях я намразил и с кеф се отървах от нея. Няколко години не исках и да чуя за джип, камо ли за Фронтера. Но шило в торба не стои, както казват. Преди 5 години отново се сетих за джип, взех си настоящата Фронтерка и не съжалявам.
            Казано е:
            -"Обичай ближния",
            щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Нека не превръщаме темата в това колко е хубава фронтерата. Очевидно, е че колегата няма достатъчно знания или желание да се грижи за колите си като хората. Няма как да убедим такъв човек в нещо в което ние вярваме. Да я продава и да си купи пак от здравите и сузукита.

мисля, че не е нужно да пиша че в тия фронтери 95% от частите са произведени в Япония но все пак го написах
              no signature no problems

Коментар

Има два типа хора, едните купуват, грижат се и след три до пет години продават, защото ги апе кучето. Вторите купуват карат и хвърлят, защото не им се занимава. Аз съм от първите, защото ми доставя удоволствие, но понякога се замислям кое е правилно. Затова казах на съфорумника, да не се обижда, понеже ние сме от първите и трудно даваме съвети на вторите, защото е безсмислено да спорим кой прав, кой крив. Точка по въпроса и продължаваме натам.

Коментар

Само на мен ли ми се струва , че тази тема се е изчерпила откъм полезно съдържание ?!?
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    Само на мен ли ми се струва , че тази тема се е изчерпила откъм полезно съдържание ?!?
                    Прав си колега от едно питане го обърнахме на спор.Проблема пак излезе лагера не съединителя, но не смятам да го сменям за сега ще карам докато спре и цял комплект, но смятам да си го поръчам от вън: първо ще ми излезе по- евтино и второ по- качествено от боклуците, които вкарват в България.
                    Opel frontera 2.4i

Коментар

мисля, че не е нужно да пиша че в тия фронтери 95% от частите са произведени в Япония но все пак го написах [/QUOTE]

В грешка си произведени са в Турция с набити печати и сменени опаковки поне това го знам на 100% достатъчно дълго съм се занимавал с това.
                      fanatic
                      Opel frontera 2.4i

Коментар

Прав си колега от едно питане го обърнахме на спор.Проблема пак излезе лагера не съединителя, но не смятам да го сменям за сега ще карам докато спре и цял комплект, но смятам да си го поръчам от вън: първо ще ми излезе по- евтино и второ по- качествено от боклуците, които вкарват в България.
                        Въпросния лагер си го взел наскоро предполагам?, ако е така защо не се опиташ да направиш рекламация в магазина, сигурен съм че с блага дума ще се съгласят и тогава настоявай за по-качествен лагер с доплащане от твоя страна, не очаквай обаче да ти върнат парите

Коментар

Мисля, че това е грешка.
                          По-добре продай Фронтерата.
                          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

......Проблема пак излезе лагера не съединителя, но не смятам да го сменям за сега ще карам докато спре и цял комплект, но смятам да си го поръчам от вън.....
                            В такъв случай , започвай да претръпваш още от сега . Този лагер , както се върти постоянно , няма да изкара дълго .
                            Грубо : стотина моточаса , или 5-6 хил км. ... а може и по-малко . А пък "когато спре" .... не се знае каква пакост ще е .
                            Аз пак повтарям , не съм отварял още моя (слава Богу !) за вече над 80К км. , но пак по логика би трябвало да се регулира от някъде . В твоя случай работата мяза на леко пренатегнат съединител - недостатъчно , за да приплъзва , но достатъчно за да "увлича" лагера.
                            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                              В такъв случай , започвай да претръпваш още от сега . Този лагер , както се върти постоянно , няма да изкара дълго .
                              Грубо : стотина моточаса , или 5-6 хил км. ... а може и по-малко . А пък "когато спре" .... не се знае каква пакост ще е .
                              Аз пак повтарям , не съм отварял още моя (слава Богу !) за вече над 80К км. , но пак по логика би трябвало да се регулира от някъде . В твоя случай работата мяза на леко пренатегнат съединител - недостатъчно , за да приплъзва , но достатъчно за да "увлича" лагера.
                              Единственото, което може да се направи, според мен е да се сложи пружина на вилката за да и помага да се връща но всичко това е временно
                              Opel frontera 2.4i

Коментар

Има голяма вероятност да задържа някоя помпа . Пробвай да свалиш долнта помпа и виж дали се върти още лагера.
                                Николай Георгиев 0+
                                тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X