Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
    Има голяма вероятност да задържа някоя помпа . Пробвай да свалиш долнта помпа и виж дали се върти още лагера.
    Утре ще го пробвам този номер но не ми се вярва благодаря все пак
    Opel frontera 2.4i

Коментар

На мен ми се е случвало, с долната помпа след ремонт гумичките бяха много стегнати и не връщаше до край.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

100% няма да върти, нали долния цилиндър притиска лагера към съединителя.Иначе си прав да е малък хода на буталото назад.
        ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Не върти лагера когато махна долната помпа явно трябва да се мисли нещо за напасване там
          Opel frontera 2.4i

Коментар

Колега опитай първо хубаво да му изгониш въздуха (нищо че не си го разглобявал). Ако продължава да се върти напомпай 5-6 пъти педала и при отпуснат педал отвий на долната помпа винта за обезвъздушаване ,ако има налягане в системата значи ти е заминала горната помпа . Не изтегля обратно течноста и след няколко натискания налягането кара долната помпа да притиска вилката и лагера . Друго което може да опиташ е да провериш лоста да долната помпа дали се регулира ,навиваш малко и си ОК. От личен опит го казвам. Успех
            Напред и нагоре
            Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
            0886769809-Юлиян
            kiko00@abv.bg

Коментар

Първоначално публикуван от filth Преглед на мнение
              Имам последно питане трябва ли да се върти аксиалния лагер на съединителя при не натиснат педал?
              Тоя лагер постоянно се върти без значение какво правиш с педала, или скоростите. Така е защото долната помпа постоянно натиска вилката - лагера към диафрагмата, макар и с много малък натяг. Така е регулирана и работи тая система.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                Тоя лагер постоянно се върти без значение какво правиш с педала, или скоростите. Така е защото долната помпа постоянно натиска вилката - лагера към диафрагмата, макар и с много малък натяг. Така е регулирана и работи тая система.
                Сигурен ли си че така трябва да работи тази система?Знам че на доста МПС-та работят така но за фронтерата не бях сигурен дали трябва да се върти
                Opel frontera 2.4i

Коментар

Ами разгледай, помисли и ще разбереш дали е сигурно.

Коментар

[ . Друго което може да опиташ е да провериш лоста да долната помпа дали се регулира ,навиваш малко и си ОК. От личен опит го казвам. Успех[/QUOTE]

Няма за регулиране,на горната има.Миналия месец сменях гумички на долния цилиндър.
                    ОФA ДБ 2.5тдс 97г, ЗИЛ450506,тел.0899751844

Коментар

Първоначално публикуван от danaka69 Преглед на мнение
                      [ . Друго което може да опиташ е да провериш лоста да долната помпа дали се регулира ,навиваш малко и си ОК. От личен опит го казвам. Успех
                      Няма за регулиране,на горната има.Миналия месец сменях гумички на долния цилиндър.[/QUOTE]
                      Няма за регулиране но за сега ще е тъка
                      Opel frontera 2.4i

Коментар

По моя проблем поръчал сам си комплект съединител чакам го края на месеца.Имам друго питане центровка на делкото къде са му белези не успях да намеря тема за това питам тук за да не отварям нова.
                        Opel frontera 2.4i

Коментар

Явно никой не си е правил центровка на делкото
                          Opel frontera 2.4i

Коментар

Първоначално публикуван от filth Преглед на мнение
                            Явно никой не си е правил центровка на делкото

Колега това не е москвич? каква центровка на делкото като запалването се контролира от ECU-то?
                            Няма белези делкото е статично.
                            no signature no problems

Коментар

Делото е разпределител на искрата,а импулса за подаване на искрата се взима от шаибата на коляновия вал-при 2.4 предната
                              МИСЛЕНЕ МУ Е МАЙКАТА

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение

Колега това не е москвич? каква центровка на делкото като запалването се контролира от ECU-то?
                                Няма белези делкото е статично.
                                Колега питам защото явно от вибрациите се е развил болта на делкото и си ходи на където си иска и си мени оборотите както му дойде.Стегнал съм го в някакво положение но не ми харесва работата на ДВГ-то.
                                Opel frontera 2.4i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X