Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Питане

Първоначално публикуван от filth Преглед на мнение
    Днес ходих при двама познати майстори едни от добрите тук. И двамата са на различно мнение, общо взето минавам на принципа карам докато не умре и разпродавам на части.Следващият ще гледам да е японец
    Всъщност фронтерата си е японска - Исузо, само някои двигатели и емблемата е на Опел, според мен въпросните майстори явно не са компетентни...

Коментар

Първоначално публикуван от kiko00 Преглед на мнение
      Колега лесно ли се сваля този гумен маншон на вилката? Аз след 50 мин. имам час за реглаж на предницата и няма да е проблем да погледна и да ти кажа моя лагер дали се върти.
      Лесно сано го издърпваш и после по същия начин го поставяш.Благодаря ти предварително
      Opel frontera 2.4i

Коментар

Нищо ти няма на съединителя. Не се притеснявай. Пляка ти пружината на педала, защото и е износено леглото. Вътре в купето на стойката на педала.

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
          Нищо ти няма на съединителя. Не се притеснявай. Пляка ти пружината на педала, защото и е износено леглото. Вътре в купето на стойката на педала.
          Пляка кутията не е педала за съжаление
          Opel frontera 2.4i

Коментар

На загасен двигател пляка ли пак?

Коментар

Първоначално публикуван от sony bono Преглед на мнение
              На загасен двигател пляка ли пак?
              НЕ само на запален но смятам тъка да карам докато издъхне
              Opel frontera 2.4i

Коментар

Днес ходих при двама познати майстори едни от добрите тук. И двамата са на различно мнение, общо взето минавам на принципа карам докато не умре и разпродавам на части.Следващият ще гледам да е японец
                хахахаха ти май не знаеш какво караш? Като си свалял толкова пъти кутията не видя ли поне кой и е производителя?
                no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                  Това пляскане, като удар ли е, претрисване ли е? Според тези симптоми на мен ми прилича на счупени демпферни пружини на феродовия диск или изкривени пружини на притискателения диск...

п.с. Всичките тези ремонти сам ли ги правиш или я караш на майстор?, най-вероятно сам, щом все питаш кое, как, защо, обикновено като се отваря кутия се преглежда внимателно всички карантии, и при нужда се сменя всичко все комплект по съединителя... Да знаеш че комплект качествен съединител за фронтерата ти е 600лв. да не вземеш нещо за 150лв и после защо след 3000км ми се скапа..... С най-добри намерения го казвам
                  Искаш да кажеш почват от 600 лв и то за средна хубост така да се каже примерно люк или подобни

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
                    хахахаха ти май не знаеш какво караш? Като си свалял толкова пъти кутията не видя ли поне кой и е производителя?
                    Знам какво карам подобие на японец само че минал и не закачил от японското.Опела си остава опел с две думи трошлек!!!!!
                    Opel frontera 2.4i

Коментар

Извинявай колега снощи съм забравил да ти напиша . При не натиснат педал не се върти лагера аз скоро сменях всичко комплект и след тази манипулация се появи един малък свободен ход (5-6мм) на педала . Като обера този свободен ход тогава започва да се върти . Опитай първо хубаво да го обезвъздушиш ,защото приятел ми сподели ,че е имал подобен проблем и след дълга игра на обезвъздушаване този проблем изчезнал . При него се наложило да смени и долна помпа защото не се движела свободно и задържала . Дано съм бил полезен колега.
                      Напред и нагоре
                      Принцеса Фиона (Фронтера) 2,2 DTI 99 г.
                      0886769809-Юлиян
                      kiko00@abv.bg

Коментар

Първоначално публикуван от kiko00 Преглед на мнение
                        Извинявай колега снощи съм забравил да ти напиша . При не натиснат педал не се върти лагера аз скоро сменях всичко комплект и след тази манипулация се появи един малък свободен ход (5-6мм) на педала . Като обера този свободен ход тогава започва да се върти . Опитай първо хубаво да го обезвъздушиш ,защото приятел ми сподели ,че е имал подобен проблем и след дълга игра на обезвъздушаване този проблем изчезнал . При него се наложило да смени и долна помпа защото не се движела свободно и задържала . Дано съм бил полезен колега.
                        Благодаря много колега ще го прегледам пак
                        Opel frontera 2.4i

Коментар

Знам какво карам подобие на японец само че минал и не закачил от японското.Опела си остава опел с две думи трошлек!!!!!
                          Като си купиш ТРОШЛЯК за 2000лв. така ше е , много ги обичам такива изказвания . Какво очаквш от 20 и кусур годишен джип за жълти стотинки? Това че твоя е трошляк и не е случил на собственици е друга тема.
                          Николай Георгиев 0+
                          тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                            Като си купиш ТРОШЛЯК за 2000лв. така ше е , много ги обичам такива изказвания . Какво очаквш от 20 и кусур годишен джип за жълти стотинки? Това че твоя е трошляк и не е случил на собственици е друга тема.
                            Подкрепям Ники, и на мен ми стана неприятно от прибързаното и крайно мнение на колегата filth...

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                              Купил сам го за 5000лв. и съм налял поне още толково, но проблемите не спират. Карам и опел 2008г.закупен чисто нов и е същия трошлек така че за опел няма какво да се спорим.Карал съм и сузуки 86година без да види ремонт , даже и масло не съм му сменял 40000км. и подчертавам не съм и доливал , но винаги за където съм тръгнел съм стигал а с опелите нося по два куфара с инстументи и толкова части мисля че не е нормално!!!!!!!!!!!!!
                              Opel frontera 2.4i

Коментар

Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                                Подкрепям Ники, и на мен ми стана неприятно от прибързаното и крайно мнение на колегата filth...
                                Колега нямам нищо лично даже съм ти благодарен за помоща просто явно трябва да сменя марката автомобил
                                Opel frontera 2.4i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X