Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера за състезания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Фронтера за състезания

Е това и аз имах в предвид.
    Тъкмо е след ремонт!
    Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Никой не плюе Фронтерите.Има мотори 2,5 и 3,0.Отиваш да се състезаваш,особедно с агресивни гуми,тука ти трябва мощност.
      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
      АСК Ален Мак

Коментар

Между нас да си остане,ама търся някоя катастрофирала англичанка с 3.2 мотор .

Коментар

Ето малко примери:Иво Върбанов-3000 177кс,Русев Ево около 350кс,Н.колев 4,2 170кс,Ваню(отбор Черешка) 4,2 170кс,Геро(Тусан) 3,0 около 130кс и още .....
          АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
            Никой не плюе Фронтерите.Има мотори 2,5 и 3,0.Отиваш да се състезаваш,особедно с агресивни гуми,тука ти трябва мощност.
            Приема се, но във случая дискутираме поведение на състезание от типа ралирейд и то на суха почва. Рошавите гуми не са задължителни, въпреки че е карано със такива. И аз го отчитам като грешка в тактиката.Но отбора е млад и няма възможност за смяна на няколко комплекта с гуми. Ако зависеше отт мен щях да карам със Гудрич Алл терен. Поне на рали етапа.
            Ако мине на трофи както казва ще трябва да се мисли по въпроса. Ама идеята е да се кара със почти заводската окомплектовка и да се извлича максимума от машината!

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
              Ето малко примери:Иво Върбанов-3000 177кс,Русев Ево около 350кс,Н.колев 4,2 170кс,Ваню(отбор Черешка) 4,2 170кс,Геро(Тусан) 3,0 около 130кс и още .....
              ЕЕЕ ама те не се състезават във отдела дето кара Николай.
              Не се мери със тях!!!

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
                Приема се, но във случая дискутираме поведение на състезание от типа ралирейд и то на суха почва. Рошавите гуми не са задължителни, въпреки че е карано със такива. И аз го отчитам като грешка в тактиката.Но отбора е млад и няма възможност за смяна на няколко комплекта с гуми. Ако зависеше отт мен щях да карам със Гудрич Алл терен. Поне на рали етапа.
                Ако мине на трофи както казва ще трябва да се мисли по въпроса. Ама идеята е да се кара със почти заводската окомплектовка и да се извлича максимума от машината!
                На моето П2 150кс като му сложа Кайманите се усеща,че му тежи.Заводската окомплектовка е за любители.
                АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                  ...
                  Трасето беше уникално. Неоходимо ми бе само малко да е калничко(заради меките гуми). Но скороста все пак си бе яка. 126км/ч ни е пика по гпс-а.
                  ...
                  Малко на оливане отиват нещата в тази тема...

Дори при тези 126км/ч, които са далеч от заветните 140км/ч, се чудя дали ще седи адекватно фронтерата с понатегнати торсиони и нови амортисьори от шарените
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                    Малко на оливане отиват нещата в тази тема...

Дори при тези 126км/ч, които са далеч от заветните 140км/ч, се чудя дали ще седи адекватно фронтерата с понатегнати торсиони и нови амортисьори от шарените
                    При цялото ми уважение ще се осмеля да попитам защо не!? Защото е Фронтера, Защото е на торсиони и то натегнати , или защото са и шарени амортесьорите.
                    Когато споменах 140те кмч, визирах точно горният цитат. И именно защото е далеч от максимално възможната за Фронтера скорост. Та значи не е показателно много макс,развивана скорост.
                    И къде точно се оливаме във тази тема, в това че искаме да направим една Фронтера годна за състезания ли. И че вярваме че е възможно!

Коментар

И къде точно се оливаме във тази тема, в това че искаме да направим една Фронтера годна за състезания ли. И че вярваме че е възможно!
                      Абе некой се олива,верно,ама май не си ти.Те май хората масово немат представа,що е то Фронтера,на какво е производна,какво и е окачването и т.н.-да не продължавам,щото ме хващат лудите.

Коментар

...
                        И със 115коня можеш да караш със 140 ако можеш де!!!!
                        Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                        И да не те е шубе/страх/ .
                        Първоначално публикуван от Николай Кесов Преглед на мнение
                        ...налягането пада и оттам загубата на мощност.Не ме е страх да карам със 140,само да мога да ги вдигна.
                        Максималната скорост не е показателна, а средната. Така да се каже.
                        Нямам нищо против никой и ничия кола. Всичко може да се направи и да "Става" срещу съответната сума, но изказване като горното... нямам думи.
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Знам за една ОФБ с 2.2 мотор за продаване за части(все още е цяла), но едното от буталата и се виждат отляво на двигателя

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
                            Знам за една ОФБ с 2.2 мотор за продаване за части(все още е цяла), но едното от буталата и се виждат отляво на двигателя
                            Не,не,аз се ослушвам за 3.2,не за 2.2....

Коментар

И от Opel Sintra V-6 3000 ,и от Opel Signum V-6 3200 биха свършили работа А разликата в мощностите не е толкова голяма!

V6 3,0 Sintra /кода на двигателя-? /1997-1999г.
                              201кс-6000об.мин.
                              260Нм -3600об/мин.

V-6 3,2 Signum /кода на двигателя-Z32SE /2003-2005г.
                              211кс-6200об/мин.
                              300Нм -4000об/мин.

V-6 3,2 Frontera /кода на двигателя-6VD1 /1998-2004г.
                              205кс.-5400об/мин.
                              290Нм-3000об/мин.

V-6таците 2,5 и 2,6,монтират се на Omega/Vectra/Calibra също не са за подценяване.Доста по-мощни са от 2,0i-115кс.
                              Естественно всеки сам си решава какво и как,аз само ще им напиша мощностите(понеже шанса за намиране на V-6 2,5/2,6 е по-голям от на V-6 3,2),а ти си прецени.

V-6 2,5 /кода на двигателя-C25XE /1993-2000г.
                              170кс-6000об/мин.
                              230Нм-4200об/мин.
                              Тегло-176кг.

V-6 2,6 /кода на двигателя-Y26SE /2000-2003г.
                              180кс-6000об/мин.
                              240Нм-3600об/мин.
                              Тегло-180кг.

Мога и няколко обяви за последните да дам(на лични),ако има интерес.
                              Последно редактирано от 4x2; 02-12-11, 23:07. Причина: пояснение
                              Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Разликата хич не е малка. Погледни колко и на какви обороти достига макс. въртящ момент 3,2. Той е почти като дизел...
                                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X