Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фронтера за състезания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Фронтера за състезания

IMG_3200 by Vesur, on Flickr
    Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Браво!Не е важно 16-то място!По важното е участието!А щом се участва доброто място няма да закасне е!Евалата за хубавата Фронтерка!
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

В крайното класиране сме 12-ти от 24 стартирали и 15 завършили.В гората сме 16-ти,а на пясъка-3-ти с 2.16 мин. след победителя Геро с 2.12 мин. и Самурая с 1.45 мин.

Коментар

Заслугата за третото място е на щурмана ми,защото ме преведе перфектно през гредите.Сега ни предстои да направим някои доработки-втори комплект амортисьори отзад,клетка и шнорхел,естествено.Приемаме всякакви предложения и снимки.
          П.П.Извинявам се за несвързаната тема,ама не съм много по приказките.

Коментар

Хех, Ник... честит нов аватар!
            Благодаря за комплимента, много приятно ме изненада и зарадва!
            Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Честито и от мен за отличното представяне на машина и екипаж на дебюта!!!Гледах ви на траяла и наистина се изкефих максимално!Останалото трасе нямаше смисъл да се кара на скорост с тези камънаци-там по-важно на него е безпроблемното финиширане.Само така и за напред!
              2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Щом приемаш съвети колега....да си кажа аз,какво ми направи впечатление!
                Фронтерката се представи добре,но ми направи впечатление,че беше един от малкото джипове,които удариха силно на слизането от екстремчето на кей-а!Мой съвет,е ако имаш възможност да я вдигнеш още малко или ако прецениш,че не искаш да го правиш поне да и сложиш сериозни защити отдолу! ....Поздрави Колега!
                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                  Щом приемаш съвети колега....да си кажа аз,какво ми направи впечатление!
                  Фронтерката се представи добре,но ми направи впечатление,че беше един от малкото джипове,които удариха силно на слизането от екстремчето на кей-а!Мой съвет,е ако имаш възможност да я вдигнеш още малко или ако прецениш,че не искаш да го правиш поне да и сложиш сериозни защити отдолу! ....Поздрави Колега!
                  Tака се получава при комбинацията натегнати торсиони и къси амортисьори съчетани с оригинални бънмп стопове
                  Последно редактирано от fanatic; 14-09-11, 21:32.
                  no signature no problems

Коментар

Защитата на Фронтерата си е фабричната,а при огледа след състезанието не забелязах следи от тежки удари отдолу.Все пак ще помисля за допълнителна защита.

Коментар

Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнение
                      В крайното класиране сме 12-ти от 24 стартирали и 15 завършили.В гората сме 16-ти,а на пясъка-3-ти с 2.16 мин. след победителя Геро с 2.12 мин. и Самурая с 1.45 мин.
                      Браво Кесов.Колкото до втори комплект амове,аз съм така.Трябва да има снимки някъде в темите.
                      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                        Тя една година те гони за интервю на траяла на Лозево,ама ти избяга много бързо с бъгито
                        Има нещо грешка... На Лозево не съм бил с бъгито. Пада ми се от другата страна на града, а не искам да карам по официални пътища с него. Някой друг е гонила... Мислиш ли, че ако гонеше мен щях да избягам...

Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнение
                        на траяла-3-ти с 2.16 след Геро с 2.12 и Самурая с 1.45...
                        Знаех си, че сте добре в класирането на траяла. Минахте доста бързо, за което поздравления. Но само участията в състезания ще ти даде опита, без него не се получава. Гледам на 24 Септември ще има траялче в с. Юпер Русенско май беше. Не е толкова далеч, ако си свободен карай. А аз мога да съм ти най-сериозната агитка...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

"Фронтерата" се е доказала не веднъж!Радвам се, че този Джип се нареди сред класни и подготвени такива!
                          Свидетел съм на не едно участие и при това на ДБЗ - визирам Евгени от гр.Велинград!Сви сармите на доста наежени и прехвалени подобни!
                          Браво колега "Кесов (kiki45)" ти доказа с представянето си, че "Фронтерата" ... става!!!

Коментар

Надявам се и за в бъдеще да продължим така!Адаш,за Юпер съм на работа,но ако бях свободен,щях да съм на Нови Искър!

Коментар

И от мен няколко снимки от Приморско.

Коментар

Ники виждам че си бил в Бургас през уикенда.Мисля че сте постигнали добро класиране като цяло.
                                Дай накакви впечатления относно работата на Фронтера в състезателни условия.Силни страни-слаби страни.Предимства и недостстъци.Как е в конкуренция с именитите марки от бранша.Мисля че ще бъде интересно за нас останалите собственици на Фронтера какво можем да очакваме от машините си
                                0885022939 Недрет

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X