Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фронтера за състезания
Свий
X
-
От: Фронтера за състезания
Браво!Не е важно 16-то място!По важното е участието!А щом се участва доброто място няма да закасне е!Евалата за хубавата Фронтерка!Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
LZ1NES
Коментар
-
Заслугата за третото място е на щурмана ми,защото ме преведе перфектно през гредите.Сега ни предстои да направим някои доработки-втори комплект амортисьори отзад,клетка и шнорхел,естествено.Приемаме всякакви предложения и снимки.
П.П.Извинявам се за несвързаната тема,ама не съм много по приказките.
Коментар
-
Честито и от мен за отличното представяне на машина и екипаж на дебюта!!!Гледах ви на траяла и наистина се изкефих максимално!Останалото трасе нямаше смисъл да се кара на скорост с тези камънаци-там по-важно на него е безпроблемното финиширане.Само така и за напред!2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS
Коментар
-
Щом приемаш съвети колега....да си кажа аз,какво ми направи впечатление!
Фронтерката се представи добре,но ми направи впечатление,че беше един от малкото джипове,които удариха силно на слизането от екстремчето на кей-а!Мой съвет,е ако имаш възможност да я вдигнеш още малко или ако прецениш,че не искаш да го правиш поне да и сложиш сериозни защити отдолу!....Поздрави Колега!
Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнениеЩом приемаш съвети колега....да си кажа аз,какво ми направи впечатление!
Фронтерката се представи добре,но ми направи впечатление,че беше един от малкото джипове,които удариха силно на слизането от екстремчето на кей-а!Мой съвет,е ако имаш възможност да я вдигнеш още малко или ако прецениш,че не искаш да го правиш поне да и сложиш сериозни защити отдолу!....Поздрави Колега!
Последно редактирано от fanatic; 14-09-11, 21:32.no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнениеВ крайното класиране сме 12-ти от 24 стартирали и 15 завършили.В гората сме 16-ти,а на пясъка-3-ти с 2.16 мин. след победителя Геро с 2.12 мин. и Самурая с 1.45 мин.sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнениеТя една година те гони за интервю на траяла на Лозево,ама ти избяга много бързо с бъгито... Мислиш ли, че ако гонеше мен щях да избягам
...
Първоначално публикуван от Кесов (kiki45) Преглед на мнениена траяла-3-ти с 2.16 след Геро с 2.12 и Самурая с 1.45...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
"Фронтерата" се е доказала не веднъж!Радвам се, че този Джип се нареди сред класни и подготвени такива!
Свидетел съм на не едно участие и при това на ДБЗ - визирам Евгени от гр.Велинград!Сви сармите на доста наежени и прехвалени подобни!
Браво колега "Кесов (kiki45)" ти доказа с представянето си, че "Фронтерата" ... става!!!
Коментар
-
Ники виждам че си бил в Бургас през уикенда.Мисля че сте постигнали добро класиране като цяло.
Дай накакви впечатления относно работата на Фронтера в състезателни условия.Силни страни-слаби страни.Предимства и недостстъци.Как е в конкуренция с именитите марки от бранша.Мисля че ще бъде интересно за нас останалите собственици на Фронтера какво можем да очакваме от машините си0885022939 Недрет
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар