Ники, следя темата от самото начало и много ме кефи!Ще стискам палци за едно достойно представяне и добро класиране!Борбата ще е неравна, но виждам хъс за победа и съм убеден, че точно той ще ти помогне и не на последно място ... хвърления труд по подготовката на джипа ти!!
Успех ... от сърце и късмет!!!
Успех и от мен! Ще стискам палци за достойно представяне!
Съжалявам, че няма до го гледам - все още ни е студеничко за организиране на бивака.
На Лазарово, ако участваш, стига да не ми мине котка път де, обещавам да снимам с приоритет представянето на Фронти!
Чакаме да разберем какво извади Фронтерата от състезанието. Кое изпуши в дерето дето почти го бяхте изкачили и без лебедка. Само трябваше да се върне още назад и да се засили, много добре се вижда на един клип.
Изпуши съединителя.И след това вече с лебедката.Ама преди да изпуши и нещо изтрещя,най вероятно пак преден диф!Още не съм разглобявал и не знам още какво е станало...
Днес майстора разглоби предния диф и повредата е същата като на другия-потрошени сателити.Надеждата,че от двата дифа ще сглобим един,се изпари.При това положение мислим да минем на вариант преден диф от УАЗ,колкото и да не ми се иска...Ще ви държа в течение на нещата...
Не се занимавай с експерименти ще ти излезе по-скъпо. Решението е да монтираш нова касета на ARB или Китайско копие, стига да не се изкушаваш да го ползваш няма да го счупиш. Дай данни на колата и ще ти помогна с модел и цена.
За съжаление пак нямаме финал-на първа контрола на 26-тия км при последното преминаване на реката изчезнаха съединителят и стартерът,а още преди това-трипа и лебедката...Иначе съм доволен от мостовете-умишлено ги назорвах където беше възможно.Иначе джипа си тръгва спокойно на втора и трета бавна,но пък на пета бърза вдига до сто км/час и не ще повече-не му стига мощност май,обаче за трофи и "хард" разходки стана добре.
изчезнаха съединителят ...Иначе съм доволен от мостовете-умишлено ги назорвах където беше възможно.Иначе джипа си тръгва спокойно на втора и трета бавна,но пък на пета бърза вдига до сто км/час и не ще повече-не му стига мощност май,обаче за трофи и "хард" разходки стана добре.
Скорости,скорости-ще узрееш,ама смени още един съединител и тогава.
Не съм назорвал съединителя-просто влязох на първа бавна в рекичката и педала на съединителя омекна,след това двигателя угасна и след това нямаше вече и стартер.Всичко ще се разбере като сваля кутията.На въпроса на Ицо-след втория счупен преден диференциал сложих преден и заден от Исузу Трупър.Предния е идентичен като захващане към шасито,а на задния се наложи преместване на петите на ресьорите с по 25 мм навън.Засега издържат повече от опелските,но ще има още тестове...
Коментар