До: X-Trail - впечатления от собственици
Ау тя работата сериозна стана ...Не знам нямах никава представа просто ми е заръчано да изнамеря нещо от сорта и сметнах че тук ще е удачно да попитам.След търсене открих 2 снимки на нещо от сорта доста ръбати и грозни бих казал по мое мнение но се пак е нещо...като цяло идеята е да се види вариант на прикрепяне на броня от този сорт и различни дизаини може би ако въобще има избор защото за патрол и навари има дости интересни предложения из нета.Та ако някои може да открие за X-trail нещо от сорта ще съм благодарен
Но да и на двете брони няма лебедка
Ау тя работата сериозна стана ...Не знам нямах никава представа просто ми е заръчано да изнамеря нещо от сорта и сметнах че тук ще е удачно да попитам.След търсене открих 2 снимки на нещо от сорта доста ръбати и грозни бих казал по мое мнение но се пак е нещо...като цяло идеята е да се види вариант на прикрепяне на броня от този сорт и различни дизаини може би ако въобще има избор защото за патрол и навари има дости интересни предложения из нета.Та ако някои може да открие за X-trail нещо от сорта ще съм благодарен
Но да и на двете брони няма лебедка
Те колегите се опитват да задълбочат по скоро не на това дали от инат може да се сложи усилена броня, а как би се отразило това на кола със самоносеща конструкция като x-trail-a с окачване на лека кола. Един вид се едно да сложиш един човек да стои постоянно седнал на предния капак. Да не говорим като няма шаси, при един удар по предвиднета за защита броня, примерно слизане от склон и да забучиш нос в камък точно като слезеш... Ако е с оригиналните пластмаси - ще ги счупиш и ще изкривиш някое желязо отвътре, и толкова. А стая броня ако е по силен удара ще се стигне до някое усукване. Новите коли ги правят да се кривят като хармоники при удар и са добре изчислени при какъв удар какво да се случва. С такава броня променяш коренно динамиката на конструкцията в такава ситуация.
Коментар