Обява

Свий
Няма добавени обяви.

X-Trail - впечатления от собственици

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: X-Trail - впечатления от собственици

някой може ли да ми кажа каква е точно намесата на рено в тея машинки ДЦИ е тяхна сигнатура ама само системата за впръскване ли е същата или ?? а и бензиновия мотор е кат на реното 140 коня ??

Коментар

Не знам за първото поколение, но второто, както и Кашкай са с Рено двигатели 2,0ДЦИ 150кс. Обаче дюзите има са много зле, пиезо някакви са ама много слаби, ние на Кашкай на 60 000км сменихме две преди година на цена 800лв, и сега отново е в сервиза за смяна на другите две, вече на 73 000км.

Коментар

?? някой разбирач няма ли да ни просвети наистина ми е интересно ??

Коментар

Честито на именниците и весела коледа на всички.
          Колеги харесал съм този екземпляр ... (Мод: Без линкове към такива сайтове). Вчера го карах нямам забележки освен цената . Собственика е непреклонен.
          Моля за съвет, заслужава ли си парите, хронични проблеми, чета за проблеми с дюзи , какви изненади да очаквам ???
          Поздрави.
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 27-12-13, 07:40.

Коментар

Привет на всички,
            Имах Кия спортидж 2000г. - с нея съм ходил на лов близо 3 години и съм минавал през сериозни препятствия благодарение на бавните скорости и малко умения.
            Сега съм с Нисан Х-треил - страхотна кола но за асфалт и лек оффроуд терен. А за по сериозни препядствия е Нивата.

Коментар

Първоначално публикуван от pol77 Преглед на мнение
              Сега съм с Нисан Х-треил - страхотна кола но за асфалт и лек оффроуд терен. .
              Мдаа, а ката види калчица... и по-дълбочка..... Това днес- обаче Чип и Дейл/спасителен отряд/ ме извади като тапа с едно Г кубче/.
              Прикачени файлове
              Peugeot 4007
              ex Nissan X-Trail 2.2 Di

Коментар

Е то и гумите са доста важни, за какъвто и джип да става дума. С някакви асфалтови гуми и G класата ще заседне в лигавата кал.

Коментар

Привет, някой има ли наблюдение върху комбинацията от двулитровия дизер със 150 к.с и автоматична кутия на второто поколение Х-трейл? Това с дюзите може ли да коментира и друг собственик?

Коментар

Ходих да гледам един X-trail 2,0 бензин, автоматик, 2003-4г.......... добре се престави на краткия тест по софийските улици, но ми се ще да го погледне и някой, който повече разбира........ кажете къде в София да го закарам на един предпокупен оглед?

Коментар

• От: X-Trail - впечатления от собственици

То сигурно големи малоумници са хората за да си купуват такива "паркетници" при тва и чисто нови... карай си там 88 година джипката и не завиждай на хората които са решили да си купят чисто нов автомобил! Като примерно искам да ида до вилата и първо имам 30км магистрала и после планински път неопесъчен, неизчистен с 30-40см сняг?!?! Ще си качиш семейството в калната мръсна(прежалена) джиПка и ще ги возиш с 80 по магистралата само за да може да си номер 1 на снега... Повечето паркетници биха се справили в пъти по-добре и по-безопасно на сняг и лек оффроуд отколкото пернишки голф 2-ка... Не ви прави чест на добри хора да казвате на другите хора как да си харчат парите. Извинявам се за спама...
                      И на мен ми харесва много Х трейл на Нисан и скоро ако успея да продам сегашното ми Ауди А6 ще направя някой тест драйв на 1-вото поколение и ако се харесаме..

Коментар

• От: До: X-Trail - впечатления от собственици

точно така

Коментар

Като добър ученик (какъвто никога не съм бил) прочетох всички коментари и въпреки негативното мнение не съм си взел поука ( винаги съм бил непослушен) - съдба. Готов съм да си купя X Trail. Искам само лекичко да ме бутнете та да падна в бездната или да ме спрете, като ми предложите друго решение.

1. Цена не повече от 7 000 лв. след 2002 г.
                          2. Предимно градско и магистрално каране с 140 км/ч. (без да ми ручи раздатка)
                          3. Лек пресечен терен и твърд пясък.
                          4. Теглене на Каравана
                          5. най важното разход не повече от 8/100

Моля ако някой може да ме спре да го направи веднага с друго конкретно предложение.

Ще съм ви много благодарен.
                          Последно редактирано от vlado_tam; 25-09-15, 20:29.

Коментар

Първоначално публикуван от vlado_tam Преглед на мнение
                            Като добър ученик (какъвто никога не съм бил) прочетох всички коментари и въпреки негативното мнение не съм си взел поука ( винаги съм бил непослушен) - съдба. Готов съм да си купя X Trail. Искам само лекичко да ме бутнете та да падна в бездната или да ме спрете, като ми предложите друго решение.

1. Цена не повече от 7 000 лв. след 2002 г.
                            2. Предимно градско и магистрално каране с 140 км/ч. (без да ми ручи раздатка)
                            3. Лек пресечен терен и твърд пясък.
                            4. Теглене на Каравана
                            5. най важното разход не повече от 8/100

Моля ако някой може да ме спре да го направи веднага с друго конкретно предложение.

Ще съм ви много благодарен.
                            Говори за 2 направо, ако намериш нещо, което съвместява т. 5 с предходните!
                            В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Да бутнем малко темата аз също се замислям за Х-Траил дизел 136 к.с. за караваната .Леки терени около язовирите и повече асфалт.Все още обаче нямам наблюдение върху поддръжката и чести проблеми,моля за вашето мнение.

Коментар

На един приятел баща му кара такъв Екстрейл 2.2dci 136 и за 5г.никакви проблеми.Двигателите до 2007 са си японски а това дци е съвсем друго.За предпочитане ми каза единствено 136кс.За проблеми при тях което съм чувал,че неспирали добре от тежеста си и бързо заминавали накладките.Незнам на кого да вярвам ама от всичките познати които имам си карат и са доста доволни както с бензиновите така и с дизела.И за това и аз ще влизам в боя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X