Обява

Свий
Няма добавени обяви.

X-Trail - впечатления от собственици

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: X-Trail - впечатления от собственици

Колега не съм написал че ти бъркаш, а кой от нас бърка
    Въпросът ми е сериозен. Дали на всички марки със скоростна кутия автомат, където е написано L означава 1-ва? Или само на Nissan L не означава low, а 1-ва (или само на X-trail)? Въпросът ми наистина е сериозен.
    Мерси

Коментар

Първоначално публикуван от LR-RR Преглед на мнение
      Колега не съм написал че ти бъркаш, а кой от нас бърка
      Въпросът ми е сериозен. Дали на всички марки със скоростна кутия автомат, където е написано L означава 1-ва? Или само на Nissan L не означава low, а 1-ва (или само на X-trail)? Въпросът ми наистина е сериозен.
      Мерси
      Ами по принцип L на автомата навсякъде означава първа! На по-старите автомати реда е D-3-2-L!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Позволете ми още един въпрос по опциите. На къглото копче 4x4i има:
        2WD - Auto - Lock
        Аз го карам на Auto, което би трябвало да е 4х4, но явно е включен само предния мост, т.к. разхода л/км е еднакъв при двете положения. Явно 4х4 се включва само ако се наложи. Та въпросът ми е, дали на всички съвремени джипове е така или това е само при Nissan.

Коментар

На Ауто, 4х4 се включва при прибоксуване на някое от предните колела. На Лок имаш мощност и към двата моста, но мисля само до скорост от 40 км/ч.
          На съвременните "джипове" не е така, така е на леките коли и кросоувърите.
          Зима иде

Коментар

От: До: X-Trail - впечатления от собственици

Здравейте, изчетох цялата тема и паднах от смях как ревностно се защитава този X-trailТук старите пушки са прави, това за офроуд не става колкото и собствениците да твърдят обратното.Става жена ти да закара децата до детската градина.Даже и тя няма да го хареса щото е грозен(справка моята собствена).А да се купува ново подобно нещо , е това искрено не го разбирам.Всеки уважаващ себе си мъж ще си купи солиден джип втора употреба и много от възможностите за тези пари са в пъти по здрави от X-traila вървят повече и дават повече кеф и самочувствие.Това че някой е изсипал една торба пари в нисан и спори с хората колко е велика придобивката му е смешно.Майка ми си купи нов Rav 4 преди няколко месеца.И вместо да вляза тук и да обяснявам гордо какъв велик SUV e това и казах че е свършила най голямата простотия в живота си.Е , за едно мога да споря поне че RAV-чето е по красиво, но и двете стават само да качиш бордюра пред блока.Живи задрави и слушайте момчетата тук разбират.Аз бих пуснал темата преди да го купя и съответно после няма да го купя

Коментар

Това изказване е малко несериозно, колега. Защо човек си купува дадена кола си е негов проблем.
              Въпросът тук е, че много хора са били заслепени от маркетинговите трикове и вярват, че могат да си използват комбито за цели, за които конструкторите не са го предвидили.
              Иначе дали колата е лоша или хубава ще покажат времето и пазара.
              Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от greatmanx Преглед на мнение
                Здравейте, изчетох цялата тема и паднах от смях как ревностно се защитава този X-trailТук старите пушки са прави, това за офроуд не става колкото и собствениците да твърдят обратното.Става жена ти да закара децата до детската градина.Даже и тя няма да го хареса щото е грозен(справка моята собствена).А да се купува ново подобно нещо , е това искрено не го разбирам.Всеки уважаващ себе си мъж ще си купи солиден джип втора употреба и много от възможностите за тези пари са в пъти по здрави от X-traila вървят повече и дават повече кеф и самочувствие.Това че някой е изсипал една торба пари в нисан и спори с хората колко е велика придобивката му е смешно.Майка ми си купи нов Rav 4 преди няколко месеца.И вместо да вляза тук и да обяснявам гордо какъв велик SUV e това и казах че е свършила най голямата простотия в живота си.Е , за едно мога да споря поне че RAV-чето е по красиво, но и двете стават само да качиш бордюра пред блока.Живи задрави и слушайте момчетата тук разбират.Аз бих пуснал темата преди да го купя и съответно после няма да го купя
                Всеки уважаващ себе си мъж, му е през оная работа каква кола кара, стига да му е удобна и едва ли се нуждае от солиден джип, за да има самочуствие....но това според мен де...

Коментар

X-Trail има ли нещо общо с Xterra ?

Ако да, значи не е съсем за изхвърляне

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0306.jpg
Прегледи:1
Размер:160.1 КБ
ID:5234541

Име:IMG_0327ECXC2009.jpg
Размер:122.3 КБ
ID:5234542

Име:1011_4wdweb_65+2010_sema_show+baja_designs_nissan_xterra.jpg
Размер:81.6 КБ
ID:5234543

Коментар

Аз нищо общо не виждам, най- малкото на снимките се вижда шаси.
                    Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                      X-Trail има ли нещо общо с Xterra ? ...

Има. И на двете пише "Nissan"

Xterra-та произхожда от пикап и си е по класическата схема с шаси. Отзад е на ресьори. В някои комплектации има блокаж, усилени амортисьори и защита на картер, раздатка и резервоар.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                        Всеки уважаващ себе си мъж, му е през оная работа каква кола кара, стига да му е удобна и едва ли се нуждае от солиден джип, за да има самочуствие....но това според мен де...
                        Ами не става въпрос за самочувствие.За мен е важен комфорта, проходимостта ,сигурността и като го ритна да ми изтръпва простата( нали ме разбирате)И съм на мнение , че момчетата не им е през оная работа какво карат, напротив всеки мъжкар или не ,кара най доброто което може да си позволи.Ако можеш да си позволиш ТЛК 100 ще караш ли малолитражка примерно щото нямаш комплекси и не ти пука.Не съм видял такъв човек до сега, не е ли така колегиВсе пак си купуваме возилата и да се забавляваме с тях, не само да ни карат от точка А до точка Б. Нали сега човека го кефи X-trail ,купил си новичък евала, екстри това онова сложни абривиетури, нисък разход супер.Но това си е неговата визия за неговия си кеф.Сега да се спори с другите че това е най великата работа е глупаво.За всеки неговата си кола си е най хубава.Затова поздравявам всички и им пожелавам всеки да си купи какъвто джип го кефи.

Коментар

....Всеки уважаващ себе си мъж ще си купи солиден джип втора употреба и много от възможностите за тези пари са в пъти по здрави от X-traila вървят повече и дават повече кеф и самочувствие....
                          Ами не става въпрос за самочувствие.За мен е важен комфорта, проходимостта ,сигурността и като го ритна да ми изтръпва простата( нали ме разбирате)И съм на мнение , че момчетата не им е през оная работа какво карат, напротив всеки мъжкар или не ,кара най доброто което може да си позволи...
                          Затова поздравявам всички и им пожелавам всеки да си купи какъвто джип го кефи.
                          Последно за какво става дума?
                          А и простатата не я намесвай много, че съвсем излезнахме от въпросната категория.
                          С последното ти изречение, съм напълно съгласен. Жив и здрав бъди!

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=T0RSd...eature=related
                            [SIGPIC][/SIGPIC]Nissan X-Trail 2.0dCi 150 kc 2008г. full екстри:twisted:
                            [URL=http://kandonov.mondozoo.com][IMG]http://my.mondozoo.com/mondozoonfs/094c13b097971e1581c27b84f1284f52.png[/IMG][/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от kalin.andonov Преглед на мнение
                              Какво трябва да докаже клипчето?
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Какво трябва да докаже клипчето?
                                ......, че минава от там, където минава и пернишки голф.
                                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X