Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"...Ветеранът" :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "...Ветеранът"

Първоначално публикуван от Patrol fen Преглед на мнение
    Абе Андро каква догодина какви нови сили ти не забелязваш ли с какъв интерес се следи това имай сърце моляте тука в графата нисан от отдавна нищо не се е случвало вземи мерки
    Не става така ,требе си вдъхновение....Пък и Андро е човек,не бива да си изкара празниците под проекта...
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Андро, дойде новата година, а раздвижване на темата не се вижда до къде я докара?
      Поздрави!
      Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
      Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Малко от моя скромен опит,имам такъв 2,8 Б,къс,5 скорости,88-ма г.
        (мисля,че си е оригинално така), махкс.110км, среден на дълго-15л. газ(евтин изпарител),на черно не пада под 20л.,бензин вижда само по баирите.Като цяло е тромав,но със съответните вложения има идея за целта.

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
          Андро, дойде новата година, а раздвижване на темата не се вижда до къде я докара?
          Поздрави!
          Eто докъде я докарах.
          Безинтересна тенекеджииска работа. Кърпене на изгнили ламарини. Режеш изгнилото, кроиш и кърпиш.Заварваш, отдолу гори, излиза ръжда, боя, асвалт, кал и всякакви други боклуци. Мечта. После се надяваш бояджията да оправи.
          Прикачени файлове

Коментар

Андро, има ли движение по проекта от последния ти пост???
            О899 2б2 1З2

Коментар

Андро,
              ИСКАМЕ ОщЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Проекта е временно замразен,че Андро работи по друга не по-малко важна задача.

Коментар

Първоначално публикуван от jashi1 Преглед на мнение
                  Проекта е временно замразен,че Андро работи по друга не по-малко важна задача.
                  Първоначалния ентусиазъм по едно време поотмина и почнах да си задавам някои въпроси. Най общо - какво правя и естествено отговора - възтановявам един доста стар и поизгнил Патрул. И после - за какво ми е, като си имам такъв, нали трябваше да е "траялна машина". И спрях работа, утрото е по мъдро от вечерта. После утрото дойде под формата на хубав, слънчев ден. Май месец - най подходящото време да се почне начисто.
                  Преди това изхвърлих към 90% от ламарините. Какво ще излезе в крайна сметка, един господ знае. Иначе идеи има.
                  Ще се минава на пружини. Поизчистихме ръждата, от ляво добре, от дясно не чак толкова, най отзад много зле, ама тая част ще отпадне. После заготвих планките и набавих шарнири и фтулки. Направих и копие на долната щанга, да я видя как ще работи.
                  Чакам стугаря да направи фтулките и ще качваме задния мост.
                  Прикачени файлове

Коментар

малко щури идеи
                    Прикачени файлове
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Добро е. Дай снимки и отпред.
                      Адаша с това ме запали:
                      Прикачени файлове

Коментар

Хайдеее Андроо довършвай звяра , че ще свърши калта Получава се доста добре, но май от чуждите джипки не ти остава време за твоя В този ред на мисли, днес видях дългия Патрол правен от теб да се движи по улиците и определено си личи професионалното изпълнение.
                        Успех!

Коментар

Мале,мале имало и още един луд.
                          Чак сега разглеждам темата и изкам да кажа че и аз от 1година реставрирам и подобрявам такова същото чудо. Равносметката е че ме е леко срам да си призная колко пари са похарчени до момента по проекта а от друга страна бог знае какво не е постигнато.Въпреки това си продължавам. Сега леко ме мързи но всичко се снима и ще го побликувам. За разлика от общото мнение аз не се отказвам от ресьорите просто ги сменям с по-подходящи. После ще сравняваме.
                          Андро дай телефон да ти звънна и да се видиме , мисла че може да смениме някой мнения, поздрави

Коментар

Даа... постоянно излиза нова и нова не-предвидена работа, стават грешки с конструкцията, с изработка, стругари и т.н. Хубавото е че, го правим за хоби и като ни докривее може да спрем и да чакаме нов ентусиазъм и така....
                            Звънкай - 0888/319614.

Коментар

Такаа, лятото го давах малко отпускарски и не се отхвърли кой знае каква работа. За сметка на това проекта не ми излиза от главата и падна здраво мислене. Отскоро събрах нов ентусиазъм и работата горе-долу върви. Гледам да сглобя цялата конструкция и после ще отстранявам конфликтните възли. Засега няма нерешими такива. Отпред по окачването проблеми няма. Отзад като схема ще остане същото, но задния мост ще отиде назад и окачването ще се по-преработи. Клетката-кабина е добре. Тавана е свален с 11 см. Предстои изграждането на конструкцията на предния кош.
                              Прикачени файлове

Коментар

Браво, най-после има развитие по този проект Май си сменил малко първоначалната концепция и свалянето на тавана как ще ти се отрази като седнеш вътре, няма ли да е принисичко ? Продължавай в същия дух и дано скоро го видим в действие

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X