Благодаря Павле!
Няма да ги ползвам, че за отпред имам други по здрави.
Може след време, да се мисли за двойни, ама до тогава...
Запази си ги, или на някой друг колега с нестандартен проект.
Поздрави!
На опела са по големи (40мм) но отвора за болта е 12мм .Ако ти трябват по масивни 60мм отвор 16мм от БМВ Е39 пак от заден мост.С такива от МБ си направих ресорите за Самурая
Прикачени файлове
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
На опела са по големи (40мм) но отвора за болта е 12мм .Ако ти трябват по масивни 60мм отвор 16мм от БМВ Е39 пак от заден мост.С такива от МБ си направих ресорите за Самурая
Като гледам снимките ти ми се струват ресорите от Текезесарка, така ли е?Ако може да поясниш повече за това решение,цена и т. н.
П.П. Андро извинявам се за спама по темата ти,която винаги следя с интерес!!!
ГАЗ69,Fiat Dukato maxi бордово 3,40м.Omai4x4 тристранен самосвал и Витара в проект!
поздравления за проекта доста работа има по него но хубавите неща не стават лесно.
гледам задния ти диф и не вярвам на очите си не знаех че има такъв само центрирани мислех че има.само едно не ми ьаресва предпочитам да си кажа мнението все пак ако те похваля че всичко е ок едва ли би ти послужило.
виждам че правиш нова конструкция аз бих променил задната част на рамата за да идат пружините по към края на моста а не км центара.определено и отпред бих преминал на пружини но там вече е по сложничко.
поздрави
Коментар