Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"...Ветеранът" :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "...Ветеранът"

Браво Андро, с голям мерак я правиш тази траялка. Пожелавам ти по-бързо приключване, че да я караш по скоро

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
      Много щедро! Благодаря.
      За съжаление са твърди и къси за моя проект.
      Задното окачване е готово:
      А с какви електроди заваряваме по рамата ?
      И самоцелно ли е загърбването на ресьорите ?

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
        ...
        самоцелно ли е загърбването на ресьорите ?
        Как ще е самоцелно!?
        Такава артикулация може ли да стане с обикновенни ресьори?
        И колко трябва да стърчи рамата с ресьора?
        Прикачени файлове

Коментар

Ето ти пример колко стърчи рамата отпред с ресьора. А най лошото е че обиците стърчът и надолу! Имай в предвид че това са ресьори с изместен център напред. Ако центъра беше в средата, още трябваше да стърчът.
          Бих ги махнал и отпред, ама мостовете са тесни и няма място между главината и рамата за пружината.
          Прикачени файлове

Коментар

Как ще е самоцелно!?
            Такава артикулация може ли да стане с обикновенни ресьори?
            И колко трябва да стърчи рамата с ресьора?
            Готов ли си да споделиш чертежи по твоят конструктивен замисъл,поглед на място и прочие ?

Коментар

Ето ти пример колко стърчи рамата отпред с ресьора. А най лошото е че обиците стърчът и надолу! Имай в предвид че това са ресьори с изместен център напред. Ако центъра беше в средата, още трябваше да стърчът.
              Бих ги махнал и отпред, ама мостовете са тесни и няма място между главината и рамата за пружината.
              От къде черпиш идеи за вдъхновението си ? Каква част е чисто твоя авторска,или се придържаш към вече изпробвани решения ?
              И наистина ме интересува с какви електроди заваряваш.

Коментар

Евалата Андро, вдъхнови ме да копувам резак и електрожен
                А мотора ще сменяш ли и въобще какви са плановете за сърцето на Ветерана
                Y61

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
                  Готов ли си да споделиш чертежи по твоят конструктивен замисъл,поглед на място и прочие ?
                  Виж пост 248. Това са хората които ми помогнаха да наредя четирите щанги. Останалото са мои идеи и взаимстване от нета.
                  Чертеж няма. Дали като я завърша тая конструкция (живот и здраве да е) всичко ще работи надеждно, не мога да съм сигурен. Проекта е хоби и се работи с ограничен бюджет.
                  Заварявам с МИГ-МАГ инвертор, който ми го внесе приятел от форума.
                  Когато пожелаеш заповядай, гледай и "прочие".

Коментар

Първоначално публикуван от sashko Преглед на мнение
                    ...
                    А мотора ще сменяш ли и въобще какви са плановете за сърцето на Ветерана
                    Мотора най накрая. Да видим първо как ще върви с него.
                    После има няколко варианта за тунинг, но сега ми е рано да го мисля.
                    Ако вие имате идеи - давайте.

Коментар

Леле Андро,това ще дойда да го видя.Колко труд си хвърлил-но пък става нещо уникално.Е на такива хора като тебе им правя евала-с пари и баба може!Поздрави и успех с начинанието.Между другото за тези щанги отзад имам едно предложение,но това по телефона-тези дни ще ти звънна.
                      0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Здравей ,колега идеята и желанието ти да сьтвориш нещо уникално е похвално и ме кара да ти "сваля Шапка".Аз сащо се занимавам с подобни неща и зная колко енергия,средства и най-вече идей са необходими за да потрьгне работата и особенно приятели които да помагат.Сега правя един подобен нисан само,че идеята ми е около вьзтановяването на купето и някои други неща а двигателя е малко рядьк но доста добьр!

Коментар

Мотора най накрая. Да видим първо как ще върви с него.
                          После има няколко варианта за тунинг, но сега ми е рано да го мисля.
                          Ако вие имате идеи - давайте.
                          Имам идея,намерил съм ти глава с инжектори,колектор от "Сайлайн",стария модел ползва същия блок,цената му е ...,ще те изненадам.

Коментар

Kлетката мисля това да е. Само долу ще усиля малките гредички към новите пети. Хич не ми се трупат тръби повече.
                            Прикачени файлове

Коментар

Има нисък силует.
                              Ама главата май ще ми е на косъм от тръбите.
                              Прикачени файлове

Коментар

Одавна не бех гледал темата и виждам че адаша е минал на американската система, а именно.........като ще е изрудщина, то нека да е пълна

Отзад е станало много добре, клетката си я бива...

обаче...не мое и отпред да стане на 4 линково с пружини...

...трее да намина тиа дни ако работиш!!!

Поздрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X