Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питания за разни патролски неволи....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питания за разни патролски неволи....

... то и аз нямам търпение да стане джипката..... ама майсторите се ослушват..... блокът трябва да се шлайфа, това чакаме в момента..... Има и друга спънка - не можах да намеря полиуретанови тампони..... За момента ще сложим само пружините и амовете и планката под раздатъчната кутия.... Чудя се дали да търся оригинални за модела тампони или да изчакам да намеря полиуретановите и после да ги слагаме.... Толкоз бавно действа тоя майстор, има хиляда коли на главата си - ако имах някакъв избор във Варна, щях да преместя Нисана още утре деба.....

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
      ...ами то май само лебедка и джак останаха..... днес и полиуретановите тампони поръчах,.... Сега ще стискаме палци моя мастър да не се преумори нещо от многото задачи..... Че вече ни е мъчно за камиона..... Яворе, дай да измислим и една лебедка подходяща, че да се свършат тия мъки вече ... Шегувам се де... То после ще трябват полюлеи, ванти, багажници..... Пък накрая трябва и да го кръстим в гората зверо, да му изпопадат всичките тунинзи и пак наново....
      Готово, измислих

Коментар

а, не съм се съмнявал ... то въпроса беше риторичен..... ясно че ще финализираме край летището .....

Коментар

Верно е маистор да си днешно време коли за ремонт бооооооооооооооол но дано да си изпипа нещата докрай че от бързане стават мн грешки
          Човек се учи с много практика:D

Коментар

Днес реших да измия колата. Като запалих ремъка на помпата за волана зверски изцвили. Вдигна се пушек. Погледнах, шайбата на помпата за хидравликата не върти, а ремъка яко пуши. Какво правим сега?
            Че и колата не мога да мръдна!
            Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Сменихме хидравликата!
              Някой да има инфо за повишаване на оборотите, че копчето нещо не реагира вече?
              Как се проверяват свещите за подгряване?
              Дали трябва периодично да се прави реглаж на запалване, ГНП, клапани и къде?
              Колата е проверена на компютър в Нисан и не показва проблеми.
              Патрол - 2.8 GR.
              Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Здравейте, нов съм в този форум, но прочетох доста преди да се спра на Пратрол Y60. Снощи покарах малко и ми направи впечетление, че когато включат предните хъбове (автоматични) и започват да се чуват разни звуци, все едно мели камъни. Предполагам не е нормално и искам да попитам какво може да е, защото нямам грам опит с този вид техника, досегашните ми занимания са предимно дрифт и там нещата са доста по-различни
                Благодаря за отговора предварително.
                [SIGPIC][/SIGPIC]THE FUTURE OF MOTORSPOTRS IS NO LONGER MOVING FORWARDS IT`S GOING...SIDEWAYS

Коментар

Първоначално публикуван от REMUSBG Преглед на мнение
                  Здравейте, нов съм в този форум, но прочетох доста преди да се спра на Пратрол Y60. Снощи покарах малко и ми направи впечетление, че когато включат предните хъбове (автоматични) и започват да се чуват разни звуци, все едно мели камъни. Предполагам не е нормално и искам да попитам какво може да е, защото нямам грам опит с този вид техника, досегашните ми занимания са предимно дрифт и там нещата са доста по-различни
                  Ако не е твой още - търси си друг...... Ако вече късно, поне напиши откъде си, за са те насочиме към правилните хора....
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от REMUSBG Преглед на мнение
                    Най-вероятно проблемът е от предните хъбове... Те по принцип не живеят дълго и тъй или иначе добрата практика е да ги смените с такива с ръчно задействане... Ако само това и е проблемът на машината е добър повод за преговори относно цената но всъщност проблемът е никакъв...
                    VPetrov.photography

Коментар

• До: Питания за разни патролски неволи....

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      Най-вероятно проблемът е от предните хъбове... Те по принцип не живеят дълго и тъй или иначе добрата практика е да ги смените с такива с ръчно задействане ...
                      Не съм убеден, че ръчните AVM (защото няма много други варианти) са по-здрави от щатните патрулски. А пък последните се справят достатъчно добре, стига човек да си дава труда да ги заключи ръчно, преди да се навре на по-сериозен офроуд.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Не съм убеден, че ръчните AVM (защото няма много други варианти) са по-здрави от щатните патрулски. А пък последните се справят достатъчно добре, стига човек да си дава труда да ги заключи ръчно, преди да се навре на по-сериозен офроуд.
                        Патрула го купих аз вече и следователно ще трябва да отстранявам проблема
                        Няма да го ползвам за хард офроуд а по скоро като сервизен автомобил, ще тегли платформа и ще мъкне багаж за другата ми кола и от време на време ще катери камари затова не ми се иска да слагам ръчни хъбове. А като стана въпрос, отзад съм с ЛСД, та ми се вижда ненужно да слагам ръчни хъбове отпред, при условие че отзад не е както трябва А току виж съм се зарибил много и съм го превърнал в офроуд енимал, но ще ми е трудно (дори невъзможно) на два фронта да харча пари.
                        Та да се върнем на въпроса. Според Вас проблема е в хъбовете и трябва да се сменят или поне да се ревизират?
                        [SIGPIC][/SIGPIC]THE FUTURE OF MOTORSPOTRS IS NO LONGER MOVING FORWARDS IT`S GOING...SIDEWAYS

Коментар

Пак питам: откъде сте?
                          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Колегата е от Русе

Коментар

Ето в тази тема има кординати на човека, който би могъл да направи диагностика на проблема и да подпомогне за отстраняването на същия.....

Коментар

Този човек го познаваме Тъй да се каже го ползвам за личен съветник отностно офф-роуда

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X