Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питания за разни патролски неволи....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питания за разни патролски неволи....

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
    за гресирането така или иначе трябва да търся друго място, защото там където ходя не искат да гресират, нямали някаква техника там...

да попитам аз, защо е необходимо да се преправя главата за механични повдигачи, както писа някой от колегите нагоре..... Не е ли по-добре да си е с хидравлични, щом така го е измислил японеца, или са скъпи много.....? Защото моите повдигачи са механични сега, а главата която поръчвам си е за хидравлични ..... Така и така мисля да сменя и клапаните, не е ли по-добре да си взема и нови хидравлични повдигачи...?

колега, иди при емо да ти гресира колата. той е най в час. предишния собственик го знам бил съм и свидетел на това как емо му казва за някакъв проблем по колата а той отговаря че още ще върви така.

те патрулските глави са все за хидравлични повдигачи.

а защо да са механични ли?
    ако не си го разбрал до сега значи ще е трудно и да ти се обясни, но е по добре за офроуд.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

И аз се опитах да обясня ,че верното място за Патрули във Варна е Емо , ама.... Колата се поддържа от собственика , майсторът извършва ремонтите.И при Емо (както навсякъде) работата не е безплатна , а на прединия собственик не му се даваха пари . от там са и неволите ти .
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

Ами маи е така с свити кълки дете не се ражда или с трици маимуни да ловиш та и без кинти кола да потдържаш ЗА САЖАЛЕНИЕ е факт
        Човек се учи с много практика:D

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
          И аз се опитах да обясня ,че верното място за Патрули във Варна е Емо , ама.... Колата се поддържа от собственика , майсторът извършва ремонтите.И при Емо (както навсякъде) работата не е безплатна , а на прединия собственик не му се даваха пари . от там са и неволите ти .

ето малко полезна информация.... ами как да рабера аз че е добър майстора, като колата е в такова състояние... Сега съм малко по-наясно със ситуацията и като приключа с главата ще отида при Емо за разни донатаманявания.....

Коментар

ГОРБИ много съм навитак да погледна на какво дередже е старата ти глава има ли такава възмжност ще ми се нещо като побългаряване да измисля може пък и успешно да бъде и да бъде в полза на мн колеги тук не я даваи на фтурични

Коментар

А колкото за лагери за скоростната кутия мисля че мога да ти помогна на поносима цена но след като ги свалиш

Коментар

във вторник ще имам вече информация какво и е на скоростната кутия.... Ще я свалят в понеделник... В едно с ... двигателя, че трябва да се шлайфа блока....Мастера каза, че сега е най-удобно да се прави лифт, че няма какво да тежи... малко черен хумор, но се замислям дали да не го метна..... Притеснява ме, че няма от къде да се намери за толкова време лифт кит в БГ.... иначе щях да го метна...
                До тук купих глава и оборудване за нея - нови клапани и нови хидравлични повдигачи, всички гарнитури и семеринги, ангренажен ремък и шайби, водна помпа и термостат... Замислям се дали да не купя и нов радиатор.... така ще знам, че по охладителната система няма да има скоро притеснения... За всеки случай обаче, на първо време ще се опитам да мина тънко с почистване на радиатора отвън и прочистване с препарати отвътре.... Ако не стане - нов.... Следва шлайф на блока, цепене на скоростната кутия и подмяна на дефектирали лагери и сглобяване....
                Абе аз що не си купих нов джип деба.....

Коментар

Абе аз що не си купих нов джип деба.....

Май нямаше да сгрешиш
                  Ако не е тайна напиши цената на този ремонт с частите и труда на майстора?

Поздрави

Коментар

... Притеснява ме, че няма от къде да се намери за толкова време лифт кит в БГ.... иначе щях да го метна...
                    Що не се пробваш да се обадиш на Пламен Петров за един 2,5" Trailmaster? Може и да се окаже, че има налични.
                    Пътьом почни да се оглеждаш и за гуми 33-ки ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Що разболяваш ,човека ,бе ?
                      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                      0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                        Що разболяваш ,човека ,бе ?
                        Ха! Как ще го разболявам! Аз само му помагам ... да тръгне по наклонената плоскост ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

абе то че ще се слага лифт, ще се слага.... Ама защо да е само 2,5`` гледах из нета 4``.....

Коментар

абе то че ще се слага лифт, ще се слага.... Ама защо да е само 2,5`` гледах из нета 4``.....
                            Недей да се лакомиш! Патрулът ти е къс и 4" могат да ти отворят проблемчета. Дори и при 2.5" трябва да се слагат подложки за да се подобри ъгълът на работа на кардана.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Ха ха при мен има един кит +2" от Пламен а клиента се отказа
                              може и за Варна да замине

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
                                Ха ха при мен има един кит +2" от Пламен а клиента се отказа може и за Варна да замине
                                горби, край на притесненията! Проблемът ти е решен. Ей го къде е Бургас ...
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X