Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питания за разни патролски неволи....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питания за разни патролски неволи....

... малко смешно звучи, но не мога да си намеря във Варна въздушен филтър..... Поне не и на местата от които до сега съм си купувал филтри.... А най-смешното е, че не знам и как да го извадя за да го нося и да търсим по размери.... Нали има шМорФел и няма място къде да се отвори кутията... или поне аз не намирам.... Някой ако знае къде има във Варна - да сподели... Или някой, не от Варна да прати с наложен платеж.... От Нипон карс ми обещаха да ми намерят, но като им знам цените - всички алтернативни предложения ще са по-добри.....

И другия въпрос - предишният собственик каза, че трябва да гресирам кардана периодично, заради това че има лифт... Аз си мисля че и без лифт трябва да се гресира, но въпросът ми е - къде във Варна могат да гресират джипката, защото сервизът в който ходя за ходова част обикновено, не предлага тази услуга....

и последно да питам за да не отварям друга тема - някой слагал ли е ксенон на Патрол, че фаровете му ми се виждат слабички....

До: Питания за разни патролски неволи....

Където и да отидеш, най вероятно ще ти хакнат гадна грес. А после е скъпо.Ела да ти го гресирам, таман да си видим мутрите.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

казвай кога, къде и какво да нося, пък аз ще се отблагодаря после с хубави снимки от играта на Т-макс в Странджата....

Коментар

А филтърната ти кутия оригиналната ли е?Ако да,тя се отваря от страната на гумения въэдуховод.Мисля че има 3 болта.Ако нещо е преправяна,не бързай със закупуването на филтър,защото вътре може да не стои оригиналния такъв.По добре го извади/включително и консултация с предишния собственик/,и тогава.За оригиналния филтър днес ще му видя номера на работа и ще ти го напиша/а също и къде можеш да го потърсиш/.Струва около 23-25лв.Но не бързай!!!Поздрави.
        NISSAN FOREVER
        -----------------------------------------------------------------------------
        Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
          казвай кога, къде и какво да нося, пък аз ще се отблагодаря после с хубави снимки от играта на Т-макс в Странджата....

Имаш лично.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

филтри и ремъци от ,,Техко'' 052/502467 , 052/502617 , 088339730
            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
            0899187766

Коментар

... малко смешно звучи, но не мога да си намеря във Варна въздушен филтър..... Поне не и на местата от които до сега съм си купувал филтри.... А най-смешното е, че не знам и как да го извадя за да го нося и да търсим по размери.... Нали има шМорФел и няма място къде да се отвори кутията... или поне аз не намирам.... Някой ако знае къде има във Варна - да сподели... Или някой, не от Варна да прати с наложен платеж.... От Нипон карс ми обещаха да ми намерят, но като им знам цените - всички алтернативни предложения ще са по-добри.....

За въздушния филтър пробвай при Пламен Стефанов - магазина е до малкото Пикадили на Чаталджа Продава и масла Елф. Ако няма същия филтър - ще ти го достави, ако е нестандартен ще го поръча за изработка. Телефона му е 052/303922
              Последно редактирано от Yaro; 06-02-08, 20:15.
              Дискавъри 300 тди ръчка
              Витара тди автомат
              XT660R

Коментар

Благодаря на всички ! Първо ще го мъча да го извадя и после ще го търся, включително и при Пламен Стефанов....

Коментар

Следваща неволя да се оплача..... До преди седмица, Патрола на място като пуснеш парното правеше баня... Миналата сряда ходих до Бургас при Явор да сложим броня с булбар и като се върнах на другия ден ми направи впечатление, че на място духа студено... И като го спра бълбука нещо в казанчето..... Антифриз има на макс, не загрява много.... Като дадеш газ 2-3 пъти идва жегата и в движение също топли... Обаче на място - тц...... Някакви идеи ...???

Коментар

Следваща неволя да се оплача..... До преди седмица, Патрола на място като пуснеш парното правеше баня... Миналата сряда ходих до Бургас при Явор да сложим броня с булбар и като се върнах на другия ден ми направи впечатление, че на място духа студено... И като го спра бълбука нещо в казанчето..... Антифриз има на макс, не загрява много.... Като дадеш газ 2-3 пъти идва жегата и в движение също топли... Обаче на място - тц...... Някакви идеи ...???
                    Моят имаше същите признаци и сменях глава

Коментар

верно се цепАт като дини тия патролски глави..... Днес ходих на диагностика за въглероден двуокис в антифриза - намериха съвсем леки следи... Вероятно издухана гарнитура леко или леко сцепена глава... Кое е от двете ще се разбере другата седмица като я поразглобим.... Дано да е гарнитура де... Че глава не знам от къде ще търся.....

Коментар

верно се цепАт като дини тия патролски глави..... Днес ходих на диагностика за въглероден двуокис в антифриза - намериха съвсем леки следи... Вероятно издухана гарнитура леко или леко сцепена глава... Кое е от двете ще се разбере другата седмица като я поразглобим.... Дано да е гарнитура де... Че глава не знам от къде ще търся.....
                        и се цепят и се кривят.
                        ако не ти хвърля антифриза, не е спешно това с главата!
                        да си духнал гарнитура без да пострада главата е абсурд.
                        иначе глави има, на добри пари и са нови.
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ако несе лъжа последната цена която ми обявиха за глава беше 1100лв нова но задължително шлаиф. Правим в момента моя но се разминах леко.Обикновенно пукат глави м/у клапъните и уж изглежда че е здрава но уви.По обяснението ти разбирам че си пляснал главата 99.9% знам че кофти звучи но е факт.Гарнитурата е 7пласта стоманена ламарина как се духа?Отворих главата профилактично и добре че съм я свалил и се разминах с малка заварка м/у клапаните на 6цилиндър но небеше спукана,така и така за друго я свалих,сменям пружините на клапъните с по яки,преправяне на повдигачите от хидравлични с механични смяна на вложки разприсквачи зора е с напасването на хлабините, и за това реших че ще е по практично за работа да сваля чутората и тъкмо да видя и хала с нея какъв е.Може да ти прозвучи нескромно но сам се гърча да си го правя с тези патрули съм станал спец вече.мога една барза диагностика да ти спретна даже и безплатна
                          Последно редактирано от hristo20000; 13-02-08, 21:04.
                          Човек се учи с много практика:D

Коментар

Първоначално публикуван от hristo20000 Преглед на мнение
                            Ако несе лъжа последната цена която ми обявиха за глава беше 1100лв нова но задължително шлаиф. Правим в момента моя но се разминах леко.Обикновенно пукат глави м/у клапъните и уж изглежда че е здрава но уви.По обяснението ти разбирам че си пляснал главата 99.9% знам че кофти звучи но е факт.Гарнитурата е 7пласта стоманена ламарина как се духа?Отворих главата профилактично и добре че съм я свалил и се разминах с малка заварка м/у клапаните на 6цилиндър но небеше спукана,така и така за друго я свалих,сменям пружините на клапъните с по яки,преправяне на повдигачите от хидравлични с механични смяна на вложки разприсквачи зора е с напасването на хлабините, и за това реших че ще е по практично за работа да сваля чутората и тъкмо да видя и хала с нея какъв е.Може да ти прозвучи нескромно но сам се гърча да си го правя с тези патрули съм станал спец вече.мога една барза диагностика да ти спретна даже и безплатна
                            а къде ти я обявиха тази цена за нова глава 1100 лева? На фона на слуховете за над 1500, това с 1100 звучи добре..... Най мразя като купя кола и да се заредят така... И водната помпа не ми звучи добре... шумна е доста, по-добре и нея да хвърля като ще ремонтирам.... А като се слага нова глава какво трябва да се прави друго, нещо задължително, което съпътства смяната на главата да си инспектирам майстора..? И къде се намира термостата да сменя и него, че поне после да съм спокоен за охладителната система... ?
                            Интересно, че никъде не съм я напъвал машината, нито ми е загрявала..... дали е била наредена, но пък нямах проблеми до сега..... Явно си имат експлоатационна възраст....

Коментар

Не бързай с диагнсотиката,докато не се разглоби,може да е разглабян 1 път и тази гарнитира да е старта,и така да ти е продаден "малко позакърпен",най добре разглобяне и ще си покаже какво го боли,антифриза много ли бълбука?омешан ли е с маслото в двигателя?Най-добре сваляи и не го карай така да не стане по сериозен ремонта,за поредн път се оказва че под перфектен джип и всикчо сменено,изизат само л*й*а,и аз сменях уж сменени масла навсякъде,а то направо катран тече,нямам думи,а уж било от "наш човек".дано си оправиш машинката.

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X