... малко смешно звучи, но не мога да си намеря във Варна въздушен филтър..... Поне не и на местата от които до сега съм си купувал филтри.... А най-смешното е, че не знам и как да го извадя за да го нося и да търсим по размери.... Нали има шМорФел и няма място къде да се отвори кутията... или поне аз не намирам.... Някой ако знае къде има във Варна - да сподели... Или някой, не от Варна да прати с наложен платеж.... От Нипон карс ми обещаха да ми намерят, но като им знам цените - всички алтернативни предложения ще са по-добри.....
И другия въпрос - предишният собственик каза, че трябва да гресирам кардана периодично, заради това че има лифт... Аз си мисля че и без лифт трябва да се гресира, но въпросът ми е - къде във Варна могат да гресират джипката, защото сервизът в който ходя за ходова част обикновено, не предлага тази услуга....
и последно да питам за да не отварям друга тема - някой слагал ли е ксенон на Патрол, че фаровете му ми се виждат слабички....
И другия въпрос - предишният собственик каза, че трябва да гресирам кардана периодично, заради това че има лифт... Аз си мисля че и без лифт трябва да се гресира, но въпросът ми е - къде във Варна могат да гресират джипката, защото сервизът в който ходя за ходова част обикновено, не предлага тази услуга....
и последно да питам за да не отварям друга тема - някой слагал ли е ксенон на Патрол, че фаровете му ми се виждат слабички....
Коментар