Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питания за разни патролски неволи....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питания за разни патролски неволи....

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    Ха! Как ще го разболявам! Аз само му помагам ... да тръгне по наклонената плоскост ...
    Голяма помощ, това ми прилича на шут в зад....ка по баира. Теб кой те изрита?
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      Голяма помощ, това ми прилича на шут в зад....ка по баира. Теб кой те изрита?
      Абе помощници да те катурнат по надолнището много. То така се започва- първо броня, после гуми, после лебедка, после лифт и накрая на състезание
      Ама ни е добре на всички докато се пързаляме...........
      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

горби, край на притесненията! Проблемът ти е решен. Ей го къде е Бургас ...
        дам.. в понеделник пристига окачването от Бургас.... Останаха само полиуретановите джаджи да си намеря и после да се оглеждам за гуми.....

Преди години когато накупувах фототехника на стойност - една хубава кола, едвам не ме изгониха от вкъщи.... Сега обаче ще трябва чудо за да оцелея.... (добре че джипката през седмицата се кара от жена ми, та може да има милост за да я поддържам ...)

Коментар

Кажи на жената че си намерил кашоните с окачването на пътя - може и да се хване
          Кой ,ще ти го монтира?
          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
          0899187766

Коментар

И мойта жена има мерак на камиончето, а аз и обяснявам, че някои играчки са само за мъже! По въпроса за парите - винаги пропускам последната нула и в къщи цари мир и спокойствие.
            NISSAN PATROL 2.8TD

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
              Кажи на жената че си намерил кашоните с окачването на пътя - може и да се хване
              Кой ,ще ти го монтира?

ами той камиона е разглобен в сервиза където ми поддържат колите... (сервиз Дидо - до вятърната мелница) Нали това беше идеята - да се монтира ново окачване, докато няма двигател и скоростна кутия - за по-лесно....

Имам смътни спомени, че втулките и демфера бяха сменяни, но ще погледна пак и ако не са, къде мога да си поръчам втулки?

Коментар

Първоначално публикуван от petio-beliata Преглед на мнение
                И мойта жена има мерак на камиончето, а аз и обяснявам, че някои играчки са само за мъже! По въпроса за парите - винаги пропускам последната нула и в къщи цари мир и спокойствие.
                е нашия камион е на нейно име и за нея уж купен... няма как да не и го давам.... трябва малко тактика за щастлив семеен живот.... (дано не чете такива форуми)

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                  ...Имам смътни спомени, че втулките и демфера бяха сменяни, но ще погледна пак и ако не са, къде мога да си поръчам втулки?
                  на кое викаш втулки?
                  PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                  КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                  0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Теб кой те изрита?
                    Повече от един са и сИте са от този форум. Я виж каква начална скорост са ми задали ...

дам.. в понеделник пристига окачването от Бургас.... Останаха само полиуретановите джаджи да си намеря и после да се оглеждам за гуми.....
                    Те това е сериозна приказка! Нещо, таковата, лебедчица да ти трябва?

е нашия камион е на нейно име и за нея уж купен... няма как да не и го давам.... трябва малко тактика за щастлив семеен живот.... (дано не чете такива форуми)
                    Ами запалваш жената по офроуда и я правиш един навигатор ...

П.П. А да видим дали следващия път няма да си дърпам сам лебедката, щото моята със сигурност чете форума ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Те това е сериозна приказка! Нещо, таковата, лебедчица да ти трябва?
                      Да не би да имаш някоя в повече,че един приятел търси за Патрол, като твоя?
                      Поздрави
                      Тодор Томов
                      =============================
                      Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                      Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
                        на кое викаш втулки?
                        ..ква глупост казах пак.... .. става въпрос за тия полиуретановите тампони....

Коментар

Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение
                          Да не би да имаш някоя в повече,че един приятел търси за Патрол, като твоя?
                          Нямам излишна.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

...ами то май само лебедка и джак останаха..... днес и полиуретановите тампони поръчах,.... Сега ще стискаме палци моя мастър да не се преумори нещо от многото задачи..... Че вече ни е мъчно за камиона..... Яворе, дай да измислим и една лебедка подходяща, че да се свършат тия мъки вече ... Шегувам се де... То после ще трябват полюлеи, ванти, багажници..... Пък накрая трябва и да го кръстим в гората зверо, да му изпопадат всичките тунинзи и пак наново....

Коментар

..... Пък накрая трябва и да го кръстим в гората зверо, да му изпопадат всичките тунинзи и пак наново....

Ааааа, добре усвояваш процедурите, като гледам. Гората е най-добрият оценител на тунинга. Взима си всичко излишно ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

ГОРБИ деиствай че се запалих да скивам подобрения звяр че май май аз съм следващият с кошница кинти за лифт лебедка и тнт. но незнам дали да го сменя с къса база незнам как ще изглежда дългото ми испълнение по този начин
                                Човек се учи с много практика:D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X