Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питания за разни патролски неволи....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питания за разни патролски неволи....

Прав си ако не си доволен сменяш маистора кинтите са твой и ги даваш на които прицениш
    Последно редактирано от hristo20000; 02-03-08, 19:37.
    Човек се учи с много практика:D

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
      ,кажи на майстора си , че пружините (външните) на клапаните са с неравномерни витки и има голямо значение как са наредени!!!
      понеже моят вече е ремонтиран от няколко месеца,как да разбера дали са объркали тези пружини?
      Последно редактирано от Yaro; 02-03-08, 23:45.

Коментар

Най вероятно са ги объркали след като ми каза Янко как да ги сложа съм гледал с пет очи но неможеш да усетиш дали са объркани

Коментар

Пружините (външните)са с променливи витки.Когато са монтирани , може и да не се забележи.Ситните витки трябва да са надолу!Объркат ли се двигателят не работи както трябва.
          PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
          КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
          0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov Преглед на мнение
            Пружините (външните)са с променливи витки.Когато са монтирани , може и да не се забележи.Ситните витки трябва да са надолу!Объркат ли се двигателят не работи както трябва.
            от както сменях глава се чува един клапан и отделно "пуфти"във въздушният филтър.
            Възможно ли е да е от обърнати пружини?

Коментар

Първоначално публикуван от edd2 Преглед на мнение
              от както сменях глава се чува един клапан и отделно "пуфти"във въздушният филтър.
              Възможно ли е да е от обърнати пружини?
              нова глава ли слага?

Коментар

Първоначално публикуван от горби Преглед на мнение
                нова глава ли слага?
                да -Испанска

Коментар

и как е? че мен това ме чака тия дни... в смисъл - имаше ли някакви проблеми, какви части смени, лесно ли се намират...? Някакви тънкости, освен пружинките за които разбрахме тук...?

Коментар

и как е? че мен това ме чака тия дни... в смисъл - имаше ли някакви проблеми, какви части смени, лесно ли се намират...? Някакви тънкости, освен пружинките за които разбрахме тук...?
                    Смених няколко повдигача и гумичките.

Коментар

Освен че външните пружини са с променлива витка витрешните също са така тоест те стоят една в друга а колкото до чуващият се клапън нее от това наи вероятно е повдигач. Ако пружините са завъртяни двигателят не работи равномерно усеща се едно притрисане на ниски обороти

Коментар

виско муфа нямам - имам ел.вентилатори с принудително и автоматично включване. Ще сменя и водната помпа и термостата с нови за всеки случай, преди това ще промия системата и радиатора, ще продухам с компресора всички радиатори и ще сложа от червения антифриз после, който причинявал по-малко корозия...

Този Емо е предполагам същия Емо от баира преди Виница, който и до сега е поддържал колата, затова съм малко резервиран като гледам в какво състояние е джипа... Макар майстора да не може да накара насила собственика да си гледа машинката както трябва.... Моят човек поне откъм ходова част и двигатели/скоростни кутии не се е дънил до сега.... Но за гресирането и другите джипковски тънкости ще търся някой друг, който е в час...
                        колега,отбийсе ако искаш при делфина има сервиз и автомивка срещу затвора,много е в час специално на патрола
                        CAN-AM RENEGADE 800XR 0898580436 VW PASAT 2.0TDI,DSG,170+ЛЕКО ПИПНАТ[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

делфинарника реже кратуни.
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

за гресирането така или иначе трябва да търся друго място, защото там където ходя не искат да гресират, нямали някаква техника там...

да попитам аз, защо е необходимо да се преправя главата за механични повдигачи, както писа някой от колегите нагоре..... Не е ли по-добре да си е с хидравлични, щом така го е измислил японеца, или са скъпи много.....? Защото моите повдигачи са механични сега, а главата която поръчвам си е за хидравлични ..... Така и така мисля да сменя и клапаните, не е ли по-добре да си взема и нови хидравлични повдигачи...?

Коментар

Ми то си е твоя воля за повдигачите аз например махнах хидравличните защото над 3000 об/м се препилваха и моторедката губеше мощност с новите хидравлични докато са нови няма да имаш проблеми но несе знае до кога, що годе читави повдигачи струват 33лв за брои има и по евтини но неса за препоръчване това си е лично мое мнение

Коментар

ЕВТИНОТО ВИНАГИ ИЗЛИЗА СКЪПО след време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X