Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Patrol Y60- подготовка за трофи състезания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Nissan Patrol Y60- подготовка за трофи състезания

От каква машина ще са шасито и бутката .

Коментар

Шасито ще е от Дискавъри 1 , трябва ми купе или преден щит с право челно стъкло - в тази категория попадат Вранглер (почти е невъзможно да се намери купе на нормални пари) Дефендър ( също невъзможно за намиране ) Самурай ( купето за мен ми е малко ) и остава само Г-класа (което и най вероятно ще е базата и ще ползвам само предния щит и челното стъкло ) . Купето ще е с интегрирана клетка , с алуминиев рифел на покрива , правени врати , странични и задни панели от тънка ламарина , преден капак от стъкломат . Концепцията е избистрена , почти всичко е налично само купе нямам все още
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Можеш да имаш купе от Вранглер,даже с клетка и окачване.

Коментар

Добре а каква ти е идеята с правото челно стъкло . Така и така ще правиш всичко от 0 Кво те бърка да си направиш нова рамка за право стъкло на които и да е щит . Например за Дискавъри .

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
            Добре а каква ти е идеята с правото челно стъкло . Така и така ще правиш всичко от 0 Кво те бърка да си направиш нова рамка за право стъкло на които и да е щит . Например за Дискавъри .
            Обещал съм му подарък рамка със стъкло от Аро.

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
              Правото челно стъкло може да се реже по размер , освен това ще е разделено на две по малки парчета и при счупване ще се сменя само едното . Освен това напречната тръба на клетката по стъклото ще е права както ще са прави и всички тръби по купето което дава по голяма здравина с по малко тръби .
              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев Преглед на мнение
                Можеш да имаш купе от Вранглер,даже с клетка и окачване.
                Знам чичо Пацо , ама аз не съм чорбаджия да мога да си го позволя ...
                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Рамка от Дифендър има. За парите ще питам.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Такава рамка и то разделена не е ли на текезесарките.
                    ДИМИТЪР ВЪЛЕВ- ЧИЧО МИТКО /ОРИГИНАЛЪТ/
                    ЛАНДРОВЪР ДИСКАВЪРИ-1
                    0896 846 246

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                      Правото челно стъкло може да се реже по размер , освен това ще е разделено на две по малки парчета и при счупване ще се сменя само едното . Освен това напречната тръба на клетката по стъклото ще е права както ще са прави и всички тръби по купето което дава по голяма здравина с по малко тръби .
                      Купе от УАЗ 469 ...предното стъкло е право и на две половинки , които са взаимнозаменяеми. Преди години в София ми се наложи да сменя предното стъкло защото беше спукано . Намерих стъклари , които със изрязването и поставянето на стъклото / триплекс/ се справиха за 50 минути.
                      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Във Варна се продаваше купе от текезесарка за 370лв.

Коментар

Всички рамки на Газките вече са изгнили. Най добре е от Серия, но и те си отиват и се намират по рядко. На УАЗа пък са много високи.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

На Варненското състезание замазах шлиците на предната лява полуоска на Патрола , заради това че на Сърбия след като счупих карето не можах да намеря полуоска и сложих старата и тя не издържа . Та сега издирвам да купя дълга полуоска за GR Y60 , че имам за трасиране за Верея Трофи , а бегачката е без предно и си отлежава в сервиза ...
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                              На Варненското състезание замазах шлиците на предната лява полуоска на Патрола , заради това че на Сърбия след като счупих карето не можах да намеря полуоска и сложих старата и тя не издържа . Та сега издирвам да купя дълга полуоска за GR Y60 , че имам за трасиране за Верея Трофи , а бегачката е без предно и си отлежава в сервиза ...
                              Да ти оферирам един цял у60 за части?
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Да ти оферирам един цял у60 за части?
                                Давай го насам
                                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на Вчера.

Зареждам...
                                X