Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Patrol Y60- подготовка за трофи състезания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Nissan Patrol Y60- подготовка за трофи състезания

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
    Е прочети
    Намаля се диаметъра на пръчките

Чета ти темата , но още не съм стигнал до там ...
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

На КОМа можеш да направиш нов вал за кардана и капачка с лагер и семеринга, така че да гледа назад. Сега е момента. За раздатката щом слагаш нови лагери е добре да сложиш и гарнитурите.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

В тази връзка: търся някой, който да оправи луфтовете и течовете в моята раздатка. Сменени са кръстачката, лагерите и семерингите без резултат.
        0878 706 714

WWW.OFFROADMASHINI.COM

Коментар

Ми пращай я. Бакалов нали я прави? Не се ли вижда от къде тече?

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            Ми пращай я. Бакалов нали я прави? Не се ли вижда от къде тече?
            Тече от долния болт на эахващането отпред , а иначе за луфтовете ти ги регулира предния път - от тук нататък май ще трябва смяна на зъбчатки и валове ...
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
              Разхвърлих раздатката LT230 , смених всички лагери и гарнитури остана само карето на дифа . Преди бях поръчал мотокарско каре от някакво село до Търново , но чичко Исаев каза че са свършили и чакат да им докарат , така че ще закъснея със събирането (някой да знае откъде може да се намери мотокарско каре ) . Ще монтирам оригиналния КОМ , който обаче е с извод напред , мога да извадя движение напред , но искам да запазя оригиналния съединител на КОМ-а (много интересно и интелигентно решение) за да предпазя лебедката от счупване ...
              Всички мотокарски карета ли са еднакви? Всеки ден минавам покрай Апекс 11 и мога да ти взема едно каре. Само дай някакъв примерен размер за да не стане грешка.
              http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

Тече от долния болт на эахващането отпред , а иначе за луфтовете ти ги регулира предния път - от тук нататък май ще трябва смяна на зъбчатки и валове ...
                Е кога свари да се разтропа? Не го ли заключвате тоя блокаж? Кога съм я правил, че нямам спомен нещо?

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                  Е кога свари да се разтропа? Не го ли заключвате тоя блокаж? Кога съм я правил, че нямам спомен нещо?
                  Преди две години беше при теб , миналата година смених лагери и кръстачка
                  VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Симо , номера на раздатката е 34D294145Е
                    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Тече от долния болт на эахващането отпред ...
                      Там има един болт, влиза в корпуса .... Имал съм случай на превъртяла резба и маслото от раздатката си тече през тоя болт ... да не е тая простотия ....

Коментар

Круме , дължината на мотокарската кръстачка е около 120 мм , там не е толкова важно защото се реже излишното над касетата . По важния размер е диаметъра на оста - 15.9 мм , така че това е размера който се търси 15.9Х120 като дължината е приблизителна . Дай някакъв тел. да ти звънна после
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                          Там има един болт, влиза в корпуса .... Имал съм случай на превъртяла резба и маслото от раздатката си тече през тоя болт ... да не е тая простотия ....
                          Те и двата болта влизат в корпуса на раздатката , но долния има директен контакт с маслото . Резбата не е превъртяла , но имам съмнение че маслото преминава по резбата и оттам тече по корпуса надолу . Ще трябва да го сваля и да го намажа добре със силикон , надявам се да спре ...
                          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Вече няма резба там и няма да спре. Ще се наложи да нарежеш нова. Дано не съм прав ама...................

Коментар

Те и двата болта влизат в корпуса на раздатката , но долния има директен контакт с маслото . Резбата не е превъртяла , но имам съмнение че маслото преминава по резбата и оттам тече по корпуса надолу . Ще трябва да го сваля и да го намажа добре със силикон , надявам се да спре ...
                              Силикон не . Лепило за резби .
                              ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Симо , номера на раздатката е 34D294145Е
                                Интересен номер
                                34D означава че е била от Диско 1 с 2.0 бензинов мотор и е с предавателно отношение на бързи 1:1,410
                                Суфикс Е означава че кутият първоначално не е била сглобена с продупчен първичен вал. При мен изкарах късмет и някой е сложил такъв вал преди
                                На снимите не се вижда твоя какъв е.
                                Този модел оригинално е без гарнитури.
                                Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X