Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan Patrol Y60- подготовка за трофи състезания

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Nissan Patrol Y60- подготовка за трофи състезания

Почваш да философстваш по това време ама ще ти мине ... Кажи поне колко му е хода щото ми е ясно че силата в килограми не я знаеш ? На мен ми трябва за освобождаване на муфата на лебедката , на Гаргамел за кво му е не знам ...
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Ако е под товар-няма да я освободи. Ако я пуснеш леко на задна, няма ядове. Има яка пружина която го прибира. Демек заключва муфата. За да отключи му трябват около 5 атмосвери за да преодолее пружината. А лица на кръгове знам да смятам отдавна. Да ги умножавам по килата-също. Това го дадох като идея на Любо за блокажа, че да не се занимава с тези мембрани. Хода му е............достатъчен. Няма да слизам сега в гаража да ти го меря. Наздраве.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Тарга,това е цилиндър от моторната спирачка на камион нали?
        Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
        Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
        0885 660 613

Коментар

На Диневи за блокажа им казах и аз да не се занимават с тия мембрани и вакуми. Тоя цилиндър ми се струва подходящ, само налягането с което работи малко ме притеснява.
          0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

На мен ще ми пасне идеално на лебедката ...
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
              Тарга,това е цилиндър от моторната спирачка на камион нали?
              Имаме участник познал верния отговор.

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
              На Диневи за блокажа им казах и аз да не се занимават с тия мембрани и вакуми. Тоя цилиндър ми се струва подходящ, само налягането с което работи малко ме притеснява.
              Да, Любо каза че и ти смяташ да ги разкараш. Цилиндъра е разглобяем и може да се смени пружината съвсем безгрижно. Можеш да го направиш да включи и на половин атмосвера.

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
              На мен ще ми пасне идеално на лебедката ...
              Ми отскубни един от някоя морга за камиони или отивай направо в магазина. Не са скъпи.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Днес смених въжето на лебедката с ново 50 метра стоманено въже , щото старото беше по късо и със скъсани телчета , а на Пловдив се очаква да има много лебедки и то дълги . Наредих го на ръка най напред и след това го пробвах под товар на 1-ва предавка - реди се идеално без кръстосвания и пресукване . Пробвах на всички предавки да се тегля , но скоростта на теглене не оказваше влияние върху нареждането на въжето - винаги въжето се нареждаше много добре .
                А как ми се искаше да сложа 100 метра синтетично въже , ама няма пари за него ...
                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Забравих,да пиша ,в по-горната тема,колкото е по-дълго въжето толкова е по-добре да е по-дебело,щото 50м,въже 10мм,го къса като ластик,когато се дърпаш от далече.Не знам защо но досега сам смазал поне 10 въжета и нямам скъсано до куката а само точно по-средата.

Коментар

Живко,май си и станал излишен на тая Черна смърт,сама върви и си пуска лебедки.Да не си сложил дистанционно бре!
                    Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                    Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                    0885 660 613

Коментар

• От: Nissan Patrol Y60- подготовка за трофи състезания

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                      Забравих,да пиша ,в по-горната тема,колкото е по-дълго въжето толкова е по-добре да е по-дебело,щото 50м,въже 10мм,го къса като ластик,когато се дърпаш от далече.Не знам защо но досега сам смазал поне 10 въжета и нямам скъсано до куката а само точно по-средата.
                      Въжето пробвано вече , от миналата година карам с такова въже - 11.5 мм

Първоначално публикуван от Валентин Исаев Преглед на мнение
                      Живко,май си и станал излишен на тая Черна смърт,сама върви и си пуска лебедки.Да не си сложил дистанционно бре!
                      Играя си на " Боговете сигурно са полудели " ...
                      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                        Играя си на " Боговете сигурно са полудели " ...
                        Ама там нали знаеш каква е машината.Сори за спама
                        2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнение
                          Ама там нали знаеш каква е машината.Сори за спама
                          Май някаква английска "лейка" , упс лейди ...
                          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Пак го нарязах отзад

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2014-10-20 17.06.02.jpg
Прегледи:1
Размер:192.6 КБ
ID:5618441

Име:2014-10-20 17.07.01.jpg
Размер:173.1 КБ
ID:5618442

Име:2014-10-20 17.07.11.jpg
Размер:181.2 КБ
ID:5618443

Направих греди от горещо-валцован П-профил 40Х20 като ги заварих така че да стане четвъртита тръба . На гредите монтирах лебедка от ГАЗ 66 на която скъсих барабана за олекотяване и повече редове на въжето .

Име:2014-10-25 14.21.16.jpg
Размер:143.8 КБ
ID:5618444

Име:2014-10-25 14.21.28.jpg
Размер:148.3 КБ
ID:5618445

Име:2014-10-25 14.21.39.jpg
Размер:137.8 КБ
ID:5618446

Име:2014-10-25 14.21.56.jpg
Размер:138.2 КБ
ID:5618447

Име:2014-10-25 14.22.17.jpg
Прегледи:2
Размер:152.3 КБ
ID:5618448

Монтирах и два фара от нещо си / Данчо ми ги даде от неговият Ленд Роувър - какъв срам , да слагам на бегачката части от английска машина ... / и комбинация със лед светлините от Руси / R2 / се получи доста добра осветеност на 40 - 50 метра пред мен

Име:2014-10-25 15.28.48.jpg
Размер:94.9 КБ
ID:5618449

Име:2014-10-25 15.29.02.jpg
Размер:118.7 КБ
ID:5618450

Това е засега , стягам бегачката за Сърбия Трофи , но дано успея да смогна че времето е малко ...
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Да ти дам едни фарове от Цедес, поне да има нещо смислено в тая кола )))

ПП Ракията не съм я забравил, ама много сняг
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А бе ти пак можеш да ми ги дадеш тия фарове , че тези няма да оцелеят много дълго , надявам се да изкарат поне Сърбия
                                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X