Обява

Свий
Няма добавени обяви.

умна дюза на Terrano II R20 2.7 TDi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: умна дюза

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
    Ремонтира се. С куриер и т.н. да излезе 120 - 130 лв.
    Бошовата чисто нова ,ако намери някой да му я вземе с отстъпка/говорим някой сервиз примерно/,ще я получи някъде на около 230-240лв.
    Затова казвам,че за мен малко не си заслужава рециклиране и спестяване на тези 100лв.Новото си е ново,а на рециклажа няма гаранция колко ще кара!
    Разбира се...всеки си преценява...
    Поздрави!
    NISSAN FOREVER
    -----------------------------------------------------------------------------
    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Пренавива се, иска малко познание и опит. Дали си струва - на мене ще ми е обидно да дам толкова пари за такава дреболия.

Коментар

Първоначално публикуван от ilian loveca Преглед на мнение
        ... днеска цял ден звъня по морги и греда няма
        A, знаеш ли, че това Терано е с 2 системи - BOSCH и ZEXEL и дюзите са различни!? И ZEXEL-а НЕ може да се мери с мултицета!

Коментар

едно приятелче работи в един автосервиз каза ми да я сваля и да му я дам можело само бубината да се смени бил го е правил и друг път и ставало нещо знаете ли за тази начин и надежден ли е

Коментар

момчета дюзата е готова благодаря за мненията ако някой има същият проблем да пиши има лек за тези дюзи и то доста по евтин.

Коментар

И сега, отново и за последно - за какъв двигател беше открита темата, поне да я оформим като заглавие.
              Че в съседната тема имаш ето такъв коментар:
              браво колега доста лачен ще правиш ли някакви подобрения .Аз си взех същия но обмислям малко да го накича.
              ...по отношение на NISSAN PATROL Y60 2,8TD на Георги.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Сори за това ставаше въпрос за Терано 2 99г.2.7 125к.

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                  И сега, отново и за последно - за какъв двигател беше открита темата, поне да я оформим като заглавие.
                  Че в съседната тема имаш ето такъв коментар:

...по отношение на NISSAN PATROL Y60 2,8TD на Георги.
                  Абе надали е патрол 2.8тд...защото въпросния "лачен" няма умна дюза.
                  Това обаче не пречи да НЕ Е Терано с 2.7тди мотора...
                  NISSAN FOREVER
                  -----------------------------------------------------------------------------
                  Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от lodkar Преглед на мнение
                    Пренавива се, иска малко познание и опит. Дали си струва - на мене ще ми е обидно да дам толкова пари за такава дреболия.
                    А на мен ми беше толкова обидно, че си ги смених и 4-те. Сега обаче не ми е никак обидно да знам че в следващите поне 100000км проблем с дюзи категорично няма да имам.

@Андро, защо не се мери ZEXEL-а? С пиезо ли е?
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      ...

С пиезо ли е?
                      Да. Преди няколко години бая чудене падна с тая дюза на zexel и чак след ровене в Руските форуми стигнах до тая информация.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                        Да. Преди няколко години бая чудене падна с тая дюза на zexel и чак след ровене в Руските форуми стигнах до тая информация.
                        А ремонтира ли се умната дюза на zexel и как.

Коментар

имам същия проблем и незнам с коя система съм BOSCH или ZEXEL
                          Последно редактирано от dan4oparketa; 02-10-14, 21:48.

Коментар

момчета дюзата е готова благодаря за мненията ако някой има същият проблем да пиши има лек за тези дюзи и то доста по евтин.
                            имам същия проблем,може ли тел. за връзка,ето и мои 0899939370

Коментар

Първоначално публикуван от dan4oparketa Преглед на мнение
                              имам същия проблем и незнам с коя система съм BOSCH или ZEXEL
                              Сигурно 50-ина пъти е писано из форума. Боша е с маркучета между дюзите, Зексела - с метални тръбички.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А малко в страни от темата 3.0 Дизел с каква система е ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X