Здравейте отново момчета направих си нов профил че забравих старата парола бях илича21.Та отново проблеми изгоря ми умната дюза дайте съвети от къде да си намеря и колко пари е.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
умна дюза на Terrano II R20 2.7 TDi
Свий
X
-
От: умна дюза
Първоначално публикуван от ilian loveca Преглед на мнениеЗдравейте отново момчета направих си нов профил че забравих старата парола бях илича21.Та отново проблеми изгоря ми умната дюза дайте съвети от къде да си намеря и колко пари е.
П.П.Доколкото чета тук имало и вариант за рециклиране,ама..някой който го е правил да каже подробности.Аз лично обаче нещо не си падам по този вариант....
Поздрави!NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
-
Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеКолеги как разбирате,че е изгоряла умната дюза,какви са симптомите и,и коя от всички дюзи на 2,7 ТДИ е умната.
на първи цилиндър
ако имате номера на морги моляви напишете ми ги предварително тенксПоследно редактирано от CarTest™; 12-09-13, 07:04.
Коментар
-
Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнениеКолеги как разбирате,че е изгоряла умната дюза,какви са симптомите и,и коя от всички дюзи на 2,7 ТДИ е умната.NISSAN FOREVER
Коментар
-
Първоначално публикуван от ilian lovecaако имате номера на морги моляви напишете ми ги предварително тенкс
Пробва ли тук:
Автокомплекс ЕКОЛУКС Луковит
ул. Възраждане 2
0697 53750, 0885 791821, 0878 955947
Имат обявен за продаване Нисан Терано 2.7 тд на части (№ на обявата в мобиле е 21358934072242601)proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от ilian loveca Преглед на мнениеходих на диагностика закачиха я и тя си исписа грешката после я замериха и потвърдиха диагнозата а в плевен нямаме читаки автоморги и няма намиране
Лятото и на мен ми изписа инжектор,ама цялата работа се оказа подпушена горивна система/филтри,цедка на входа на ГНП-то/,а компа твърдеше проблем с инжектора.
Премери си я сам...елементарно е.откачаш буксата на дюзата/проследи кабела отива отпред при другите букси на видно място е/ и премери с мултицета съпротивлението.Трябва да е между 90 и 120 ома.Така поне ако се разминават тия параметри ще си сигурен донякъде в диагнозата,защото реално...нищо друго не може да и се замери на умната дюза!
П.П.всъщност...какво прави джипа като поведение?
Поздрави!NISSAN FOREVER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар