Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спирачни тръбички Терано 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Спирачни тръбички Терано 2

Поне в тая тема бирата е за мен
    Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

С удоволствие
      Nissan Terrano 2.7 TDi
      ----------------------------
      Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Здравейте Колеги, новичък съм то това е ясно...от понеделник съм горд собственик на Терано 2 и много доволен...Имам един въпрос и ще се радвам да ми отговорите Май са два всъщност...
        На помпата под казанчето за 'ДОТ'-а има една висяща тръбичка дето не е вързана никъде, но и нищо не тече от нея, а джипа си спира - моят е с ABS, та въпроса ми е някой знае ли за какво е ?
        А да, и другия...понеже съм с оригиналните стоманени тръбички в понеделник едната изгни - оказа се, че се е триела в диференциала заради смотана изгнила скоба: някой слагал ли е брони на тези тръбички, и ако сте ги слагали, то какви ?

Благодаря предварително...

Коментар

Ами за първия въпрос немога да отговоря, ако го снимаш може би ще стане малко по-нагледно. А на долния въпрос мойте бяха изгнили от корозия не от търкане и ги смених с медни и за сега нямам проблеми, само ги боядисах с черен спрей. А за брони и аз се интересувам, че все някой клон може да ги огъне или закачи и да се спука.
          Nissan Terrano 2.7 TDi
          ----------------------------
          Нещо което работи - не се пипа!

Коментар

Първоначално публикуван от rumbala Преглед на мнение
            На помпата под казанчето за 'ДОТ'-а има една висяща тръбичка дето не е вързана никъде, но и нищо не тече от нея, а джипа си спира - моят е с ABS, та въпроса ми е някой знае ли за какво е ?
            Благодаря предварително...
            Това е технологичен отвор, използва се при разглобяване/сглобаване на помпата.
            Ако погледнеш с огледалце ще видиш тапа с триъгълна глава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X