Здравейте Колеги, новичък съм то това е ясно...от понеделник съм горд собственик на Терано 2 и много доволен...Имам един въпрос и ще се радвам да ми отговорите Май са два всъщност...
На помпата под казанчето за 'ДОТ'-а има една висяща тръбичка дето не е вързана никъде, но и нищо не тече от нея, а джипа си спира - моят е с ABS, та въпроса ми е някой знае ли за какво е ?
А да, и другия...понеже съм с оригиналните стоманени тръбички в понеделник едната изгни - оказа се, че се е триела в диференциала заради смотана изгнила скоба: някой слагал ли е брони на тези тръбички, и ако сте ги слагали, то какви ?
Ами за първия въпрос немога да отговоря, ако го снимаш може би ще стане малко по-нагледно. А на долния въпрос мойте бяха изгнили от корозия не от търкане и ги смених с медни и за сега нямам проблеми, само ги боядисах с черен спрей. А за брони и аз се интересувам, че все някой клон може да ги огъне или закачи и да се спука.
Nissan Terrano 2.7 TDi
----------------------------
Нещо което работи - не се пипа!
На помпата под казанчето за 'ДОТ'-а има една висяща тръбичка дето не е вързана никъде, но и нищо не тече от нея, а джипа си спира - моят е с ABS, та въпроса ми е някой знае ли за какво е ?
Благодаря предварително...
Това е технологичен отвор, използва се при разглобяване/сглобаване на помпата.
Ако погледнеш с огледалце ще видиш тапа с триъгълна глава.
Коментар