Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко големи гуми понасят диференциалите на Патрул 160-та серия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колко големи гуми понасят диференциалите на Патрул 160-та серия

С200 има и с 30 шлици (ZX280) Обаче аз говоря за Патрол 160. Н233В (banjo type) е диф за GR, Terano, Frontier, Pathfinder, док на Патрола е Н233(Н233В има ~ 4см по-дълг пиньон), Н260 с 34 шлици е Терано и Патфайндер, Патрол е с 37 шлици.
    Не казвам да е 100% точно, дани са от Интернет
    Three witches watch three Swatch watches.
    Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Terrano/Pathfinder с H260 няма. Където си гледал, вероятно иде реч за някакви австралийски истории, където де-факто си е патрол.

ZX280/300/350 ако има с C200 с 30 шлици, е NISMO aftermarket изпълнение. Оригинално са с 27 и 29 . Аз точно за такова съм си взел Quaife за тераното отпред и е с 29 шлици. Като е заден на тераното е с 31 шлици.

Искаш да кажеш че на 160-ката с H233 не е "banjo"?

ПП: Аз затова гледам да сваля сервизни ръководства и гледам от тях. Из интернет като влезеш в 5 форума или всичко е прекопирано, или има разлики. Бъркоч си е с тия дифове.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Верно е бъркоч.
        Да,така разбрах, на 160 не е banjo.(3rd part is shorter than banjo diff and bolt pattern is different)

Н260 на Терано/Пат читах на Ню Зеланд Нисан форум, внасат Патфайндери от Япония с този диф.
        И аз се опитвам да свалям колко мога, обаче ме много влечат и снимките по разни форуми.
        Three witches watch three Swatch watches.
        Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

В япония имат разни изчекнати техни си изпълнения на всичко. С по-големи двигатели, включително. Има някакво терано с 3.5 двигател например. Даже и части за него има по някои каталози.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

4.875 май само в Европа го няма,много съм ровил в бг и не мога да попадна на такъв,а 500-600 долара за1 комплект корона и пинйон и то без транспорта от през океана не ми се дават.
            "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
            Кольо.

Коментар

Дълго Y61 търси. Не знам колко са масови обаче.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X