Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко големи гуми понасят диференциалите на Патрул 160-та серия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колко големи гуми понасят диференциалите на Патрул 160-та серия

Ама естествено че ще са различни - едното е 200мм, другото 233. И като конструкция нямат нищо общо. Дали е C200 се вижда с едно поглеждане на корпуса отзад (не откъм кардана, а от другата страна). C200 има капак с болтове там и прави тръбни ръкави към колелата, H233 капак няма и корпуса е ламаринен и изтънява към колелата.

Просто касетата на H233B е във варианти с 31 и 33 шлици, и според това трябва да се вземе блокажа. Доста по-лесна и евтина е от C200 за настройка - не е с дистанционни шайби а с гайки. Махаш твоята касета, слагаш короната от старата на новата и гласиш петното, луфта и натяга от гайките. При C200 ти трябва набор от шайби за същото.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А разликата в дължината на мостовете която е почти 14 см....??
      driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Точно това е идеята Спарки , китайския блокаж е само касета , която да сложа на задния диф на 160-ката . Полуоските , пиньона и короната ще си останат същите , само броя на шлиците трябва да е същия
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
          Точно това е идеята Спарки , китайския блокаж е само касета , която да сложа на задния диф на 160-ката . Полуоските , пиньона и короната ще си останат същите , само броя на шлиците трябва да е същия
          A как ти звучи заден от 260-ка с LSD за преден на 60-ка!? Това ще слагам аз на моя!
          0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Ще стане , макар че на много места си трябва твърд блокаж
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Не знам дали няма да се наложи да "охлабиш" малко LSD-то. Не знам на патрола колко е натегнато, ама да не се окаже достатъчно зимата по ледовете да ти 'лъзга предницата...

И защо не пълен блокаж всъщност? Как реши проблема с преправянето на заден в преден (сфери, карета, посока на въртене и прочие полюции)?
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Не знам дали няма да се наложи да "охлабиш" малко LSD-то. Не знам на патрола колко е натегнато, ама да не се окаже достатъчно зимата по ледовете да ти 'лъзга предницата...

И защо не пълен блокаж всъщност? Как реши проблема с преправянето на заден в преден (сфери, карета, посока на въртене и прочие полюции)?
                Става въпрос само за касетата с LSD-то от 260-ка. А LSD слагам, като едно добро бюджетно решение, не е пълен блокаж но ще помага.Джипа ми е само за състезания и за в гората, така че повече ще ми помага отколкото да пречи LSD-то!Купих си още два задни моста с LSD да си имам
                0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Раденков(vladyas) Преглед на мнение
                  Става въпрос само за касетата с LSD-то от 260-ка. А LSD слагам, като едно добро бюджетно решение, не е пълен блокаж но ще помага.Джипа ми е само за състезания и за в гората, така че повече ще ми помага отколкото да пречи LSD-то!Купих си още два задни моста с LSD да си имам
                  Западняците казват че за скоростно каране на пресечен терен даже предпочитат тази комбинация с ЛСД отпред,което няма как иначе да се случи с 100% заключване на дифа.
                  LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Какво искаш да правиш?

Принципно задния на 160 е С200 ама има и Н233
                    Здравеите,Патрол с С200 отзад НЯМА,ако ще и 1950г да е произведен.
                    "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                    Кольо.

Коментар

Страно, а това какво е:
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0166.jpg
Прегледи:1
Размер:110.9 КБ
ID:5505319
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0167.jpg
Прегледи:1
Размер:98.0 КБ
ID:5505320
                      Three witches watch three Swatch watches.
                      Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Първоначално публикуван от sergej Преглед на мнение
                        Страно, а това какво е:
                        [ATTACH=CONFIG]610793[/ATTACH]
                        [ATTACH=CONFIG]610794[/ATTACH]
                        Ти кажи
                        "Не мога да разбера как живеят спокойно хората които изобщо нямат никакъв джип..."
                        Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнение
                          Ти кажи
                          Не, ти кажи.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Не, ти кажи.
                            Какво аз да кажа,виждам снимка на заден диф с капак.
                            Кольо.

Коментар

Първоначално публикуван от hunter vl Преглед на мнение
                              Какво аз да кажа,виждам снимка на заден диф с капак.
                              Анжек
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Колегата на които е Нисана щте каже,така по снимка може само да си гадаем,може някоя дана да плясната отзад
                                Кольо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X