От: Re: NISAN TERANO 2;Прекъсване при преминаване от високи на ниски обороти.
Всичките го правят това от време на време. Някои по-често, други - по-рядко. Бил си на скорост и отпуснат съединител (моторна спирачка), оборотите са паднали, после си натиснал съединителя, и после двигателя се е разклатил докато си стабилизира оборотите. Ще му свикнеш и няма да ти го прави. Мога да ти го пресъздам на топло и студено време, на топъл и студен двигател, на асфалт, на кал, на завой, направо, с калпава и хубава нафта, и каквато още друга ситуация се сетиш. Мога да ти го пресъздам на всяко терано с тоя двигател (не съм попадал на такова, дето да не го прави).
Имам шкода фабия 1.2 бензин, която прави абсолютно същото. Двете служебни със същия двигател - пак така.
ПП: На студен двигател цикловата порция гориво е по-голяма, а самото гориво гори по-бавно в цилиндрите. На съвсем студен и оборотите са леко вдигнати. Затова и го прави по-рядко.
Първоначално публикуван от lubashki777
Преглед на мнение
Имам шкода фабия 1.2 бензин, която прави абсолютно същото. Двете служебни със същия двигател - пак така.
ПП: На студен двигател цикловата порция гориво е по-голяма, а самото гориво гори по-бавно в цилиндрите. На съвсем студен и оборотите са леко вдигнати. Затова и го прави по-рядко.
Единственото по-слабо нещо в тераното спрямо патрола е независимото предно окачване. Що не се качи при мен на разходката да те повозя?
Коментар