Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Леки" подобрения на един стар Патрол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Леки" подобрения на един стар Патрол

Ако пък някой се навие да ми го направи срещо разумна цена?И да ми го прати с наложен платеж?
    driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Цената не е от най-разумните, не толкова като материали, колкото като време.
      Аз си направих сам модел за гъбка, тип Сафари и ми направиха калъп и готова гъбка от стъкломат.
      Много е здрава, но е за 60мм тръба, което за Патрола не става. Иначе може да се поръча за 40лв.
      Въобще, разгледай темата за шнорхела във ферозовия форум. Там има снимки и на шнорхела на Андро и препоръки от всякакъв тип.
      Мисля зимата да изработя и по-голям модел, който да става и за Патрол, дори го бях започнал, но сега не мога да му отделя време.
      Така че, ще отнеме...
      Поздрави и успех!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от axiles11 Преглед на мнение
        Ако пък някой се навие да ми го направи срещо разумна цена?И да ми го прати с наложен платеж?
        Колега тръба фи 76 е напълно достатъчна ,3 колена за парно от същия размер и накрайник тип сафари от стъкломат,смукателен маркуч и два часа работа с телоподаващото си направих шнорхел който издържа всякакви удари(даже и накрайника издържа макар и от стъкломат,а карам само в гората ).Като пари за материали това всичко ми излезе около 50 лв,накрайника 40 лв .Ето и малко снимки,ако решиш нещо пиши ми на лично.
        Прикачени файлове
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

[QUOTE=Бакалов;1353651]Колега тръба фи 76 е напълно достатъчна ,3 колена за парно от същия размер и накрайник тип сафари от стъкломат,смукателен маркуч и два часа работа с телоподаващото си направих шнорхел който издържа всякакви удари(даже и накрайника издържа макар и от стъкломат,а карам само в гората ).Като пари за материали това всичко ми излезе около 50 лв,накрайника 40 лв .Ето и малко снимки,ако решиш нещо пиши ми на лично.

Много ми харесва как си го направил можеби ще срешна трудност с накрайника, ако имаш друг пращай!

Коментар

.

Много ми харесва как си го направил можеби ще срешна трудност с накрайника, ако имаш друг пращай!
            Ще питам за накрайник,но гледам че TigerHunter също може да ти помогне
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Е да ама нямал калъп за нашите зверчета!

Коментар

За накрая ще тъсиш парче гофриран въздуховод. Аз Ф 76 черна тръба под 3,2 мм. не можах да намеря. А тежи това желязо.
                Неръждавейка има на 1,5.

Коментар

Гофре вътрешно ф 80 няма за съжаление в продажба
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ще търся неръждавейка!Като се заварява потъмнява но след направата ще я мина с горелка и придобива интересен цвят!

Коментар

Аз имам гофре, обаче на 60 вътрешно.
                      Подарявам го, ако върши работа, ама...
                      Около 2 метра е .

Коментар

Е да ама нямал калъп за нашите зверчета!
                        Моят накрайник Любо го поръчва май че от Ямбол,ще го питам да даде някакъв тел
                        Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                        За накрая ще тъсиш парче гофриран въздуховод. Аз Ф 76 черна тръба под 3,2 мм. не можах да намеря. А тежи това желязо.
                        Неръждавейка има на 1,5.
                        Има Андро тръба фи 76х2 мм черно,за маркуч ползвах от белия армиран смукателен маркуч за вода-вътрешно Ф 75
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Ще търся неръждавейка!Като се заварява потъмнява но след направата ще я мина с горелка и придобива интересен цвят!
                          Недей се харчи с черно също става ,неръждавейката само тръбата ще ти легне около 50 лв
                          VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Днес намерих тръби ,колена/черно желязо ф-76 тъкостенна/2.5мм./ Също и ,,майстор,,който да изреже дупка в калника/с някакво спец.свредло/следва монтаж на шнорхела а за накрайник разчитам на помощ!

Фара е сменен,калника изчукан и отзад нова много по яка броня!
                            Утре ако е кофти времето ще монтирам нови газови амортесьори!Има два варианта на дължини стандартни и малко по дълги с 2-3см.
                            Кои да монтирам?
                            Май ще е с проби!

Коментар

Докато чакаш за "накрайник", направи си го с класическия завършек.
                              Освен това, няма нищо по-постоянно от временното.
                              Моя накрайник е готов от месец вече, но още не стигам да го монтирам

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image065.jpg
Прегледи:2
Размер:113.0 КБ
ID:5232562Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Image069.jpg
Прегледи:2
Размер:58.7 КБ
ID:5232563

Коментар

Днес намерих тръби ,колена/черно желязо ф-76 тъкостенна/2.5мм./ Също и ,,майстор,,който да изреже дупка в калника/с някакво спец.свредло/следва монтаж на шнорхела а за накрайник разчитам на помощ!

Фара е сменен,калника изчукан и отзад нова много по яка броня!
                                Утре ако е кофти времето ще монтирам нови газови амортесьори!Има два варианта на дължини стандартни и малко по дълги с 2-3см.
                                Кои да монтирам?
                                Май ще е с проби!
                                Специалното свредло ще е бор корона,моята дупка я изрязах с прободния трион - що не пробваш вместо да търсиш майстори...амортисьорите слагай тези с 2-3 см по дългите само внимавай колко им е хода - да не се окаже че при сгънато положение на амовете,бъмп стоповете(ограничителните тампони) все още не са опрели в рамата,че ще търсиш нови амове
                                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X