До: Проблем с автоматична скоростна кутия. Помощ!
@NIKSD - Добре, това е лесно за проба и ще го пробвам. Ако съм разбрал правилно, kickdown-а и О/Д са на обща букса, която е включена в соленоида, който пък трябва да е закачен на скоростната кутия. Ако изключа буксата - няма kickdown и О/Д, но има 4-та. Тогава супер - бутонче на О/Д. Ако изключа буксата и пак няма 4-та, тогава или нов соленоид или сервиз-кръвопиец.
Ако е това, аз си купувам ключето за 50 ст., а ти минаваш през Троян и взимаш шишето с ракията. 
Както писах и по-горе, пробвал съм бутона. Реално светлинната индикация на таблото работи (включва се и се изключва лампичката), НО никакъв ефект няма върху скоростите.
Да, четох по-нагоре за този бутон. В книжката на джипката го видях къде трябва да се намира, но при мен такова нещо няма. Това копче задължително ли го има или е според модела?
@NIKSD - Добре, това е лесно за проба и ще го пробвам. Ако съм разбрал правилно, kickdown-а и О/Д са на обща букса, която е включена в соленоида, който пък трябва да е закачен на скоростната кутия. Ако изключа буксата - няма kickdown и О/Д, но има 4-та. Тогава супер - бутонче на О/Д. Ако изключа буксата и пак няма 4-та, тогава или нов соленоид или сервиз-кръвопиец.
Първоначално публикуван от Veni1
Преглед на мнение
Преглед на мнение
Преглед на мнение

Коментар