Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Паджеро 97

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за Паджеро 97

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
    Прощавай, ама какво е парт тайм раздатка? Да не би да има Паджеро фул тайм?
    вече влязахме в подробноси със иницияли и аз немога да участвам ,
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Прощавай, ама какво е парт тайм раздатка? Да не би да има Паджеро фул тайм?
      Снощи ми се доспа
      С парт тайм си бил на Тракера, значи знаеш какво е. Това Паджеро на връзката, която си дал има на предните главини автоматични хъбове, значи е с такава.
      А иначе още от '93г. Паджеро е с раздатка "Super Select 4WD", която обединява възможностите и на парт- и на фул-тайм и караш по избор.
      Този документ обяснява какво представлява
      Дано нямаш проблем с руския

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
        Снощи ми се доспа
        С парт тайм си бил на Тракера, значи знаеш какво е. Това Паджеро на връзката, която си дал има на предните главини автоматични хъбове, значи е с такава.
        А иначе още от '93г. Паджеро е с раздатка "Super Select 4WD", която обединява възможностите и на парт- и на фул-тайм и караш по избор.
        Този документ обяснява какво представлява
        Дано нямаш проблем с руския
        Благодаря! Започна да ми просветва. Ще го прочета още няколко пъти за затвърждаване на материала.
        А блокировката на средния диф какво прави или на какво помага? Не съм имал такова чудо и съм бос
        Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

А блокировката на средния диф какво прави или на какво помага?
          Увеличава проходимостта.
          Блокировка на средния диф има на всички (или повечето?) фул-тайм джипки и при включване тя ги превръща в парт-тайм с включено 4Х4. Средният диф разпределя въртящия момент така, както дифа на всеки от мостовете - в зависимост от сцеплението с пътя. При включена блокировка връзката раздатка - мост е твърда и точно поради това на парт-тайм джипките е забранено да карат на сухо с включено 4Х4, а на фул-тайм - с включен блокаж. Заради разликата в оборотите на двата моста при завой се натоварват недопустимо.
          Има и усложнени варианти с ограничено приплъзване, виско или с разпределение на въртящия момент, където нещата са по-други... Такива са раздатките супер селект от второ поколение от 2000г. (от Паджеро III) насам.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            Увеличава проходимостта.
            Блокировка на средния диф има на всички (или повечето?) фул-тайм джипки и при включване тя ги превръща в парт-тайм с включено 4Х4. Средният диф разпределя въртящия момент така, както дифа на всеки от мостовете - в зависимост от сцеплението с пътя. При включена блокировка връзката раздатка - мост е твърда и точно поради това на парт-тайм джипките е забранено да карат на сухо с включено 4Х4, а на фул-тайм - с включен блокаж. Заради разликата в оборотите на двата моста при завой се натоварват недопустимо.
            Има и усложнени варианти с ограничено приплъзване, виско или с разпределение на въртящия момент, където нещата са по-други... Такива са раздатките супер селект от второ поколение от 2000г. (от Паджеро III) насам.
            Още едно БЛАГОДАРЯ от мен! Заочна да ми се прояснява картинката.
            Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Да, ако е 97-98 с удоволствие ще го видя. А имаш ли идея каква модификация е GLS, GL (не знам дали има такава)? Аз търся базов модел, без екстри. Даже има едни от 97-98 без пластмаси по веждите на калниците.
              Имам точно такова паджеро за продаване!!!
              12 месец 1998 год. миналата седмица го докарох на ход от Германия!!!!! Имаше бендикс за смяна ,сега си е с чисто нов бендикс!!! Къса база ,светло сив металик екстри няма (PAJERO JUNIER) ,колата е в Добрич. Проблема ,е че пътувам за Германия и може след 10-тина дни да се види като се върна. С временни табели е (30.11)и може да го караш където си искаш за проби. Ако има интерес ,моля!
              EX Toyota Land Cruiser 120
              Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X