Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Паджеро 97

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за Паджеро 97

и ние продаваме доста на южна Италия коли , това е доста беден ригион и там няма хубави коли , и за германия доста се продават от италия имам предвит
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      Ако търсиш спартанско оборудване има нещо и за теб. Макар, че от '99 година се произвежда ПаджероIII до 2004 година се произвежда и Паджеро II Класик, което е много рядко в Европа, а е по-разпространено в Африка. Без климатик, електрически екстри, пластмаси, парт тайм е... даже турбо няма, 2800 кубика - работно добиче.
      Ето едно такова
      Добре де, а как седят нещата с частите за това возило? Същите ли са като европейските модели? И макар, че търся къса база, би ли ми казал колко и искат на тази джипка и къде може да се види?
      Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
        Далеч съм от идеята да ти се натрапвам, просто ти давам тема за размисъл за алтернатива. Аз лично никога не бих си купил дизел.
        Не бе, не съм казал, че ми се натрапваш. Просто ме е страх от разхода и грижата за 2 източника на гориво. Плюс загубата на място от бутилката. А и не на последно място жена ми няма да прегърне идеята за газова бутилка в купето

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
          +1

2.8 определено е за предпочитане
          Съгласен съм, ама няма много, които се предлагат. А тия, дето съм гледал не ми вдъхнаха доверие. Може би трябва да се обикаля по-дълго, докато изскочи нещо...

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
            да не си гледал , едно маслено зелено , ако е това, него го взех от една кариера за камъни , служебно е било и се е движело само във раиона , и е на малко километри, но замина
            нямаше блокаж на задния мост
            Да, мисля че него гледах. После го видях в една автокъща надолу по околовръстното посока Люлин.

Коментар

незнам дали е това но е възможно, доста прекупвачи вземат от нас коли
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                Щото в гората ти яде примерно по 38-39 л газ /100 км и запасът ти от ход става никакъв. А, докато ти за пореден път зареждаш газ, тия с "нафтовите печки" пият кафе, защото имат гориво за поне още 2 пъти по толкова ...
                за такъв разход никъде не съм чел. Специално за грандовете като моя руснаците казват, че разхода в гората е около 15 л.
                с 50 литрова бутилка положението не е толкова зле а и ако закъсаш ще имам около 30 л. бензин
                LZ1RED

Коментар

за такъв разход никъде не съм чел.
                  Ще ти кажа кого да питаш ...
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

за такъв разход никъде не съм чел. Специално за грандовете като моя руснаците казват, че разхода в гората е около 15 л.
                    с 50 литрова бутилка положението не е толкова зле а и ако закъсаш ще имам около 30 л. бензин
                    Повярвай , V93 е прав, не е прувличено.

Коментар

Според мен Ато правилно се е ориентирал. Покарал е бензинова джипка, сега да покара малко и дизелова и сам да си прецени какво му допада повече. И дори и тогава преценката му няма да е обективна, защото не ги взима нови, а с наследени проблеми.
                      Знам две истини (поне) - ако са технически изправни и двата типа двигатели си ги караш и не ги забелязваш.
                      И: за конските сили се заплаща, както и за всяко удоволствие между впрочем...
                      Иначе се получава парадокс като със спортните филтри. Един и същи човек казва, че разхода му е паднал с литър, а конските сили са се увеличили. Излиза, че да вкарваш повече прах в двигателя си е кяр отвсякъде!

Коментар

Според мен Ато правилно се е ориентирал. Покарал е бензинова джипка, сега да покара малко и дизелова и сам да си прецени какво му допада повече. И дори и тогава преценката му няма да е обективна, защото не ги взима нови, а с наследени проблеми.
                        Знам две истини (поне) - ако са технически изправни и двата типа двигатели си ги караш и не ги забелязваш.
                        И: за конските сили се заплаща, както и за всяко удоволствие между впрочем...
                        Иначе се получава парадокс като със спортните филтри. Един и същи човек казва, че разхода му е паднал с литър, а конските сили са се увеличили. Излиза, че да вкарваш повече прах в двигателя си е кяр отвсякъде!
                        Не ми отговори за Паджерото, дето му пусна снимка - 2.8. Къде може да се види и колко му искат. Или това беше само пример?

Коментар

О, онова беше само пример. От ТУК
                          Аз там съм Лука

Коментар

О, онова беше само пример. От ТУК
                            Аз там съм Лука
                            Лука, точно за такова Паджеро гледам. Но не мисля, че са изпълнение за Африка. Из mobile.de съм виждал поне 7-8, къса и дълга база. И са произведени след 97г. Вътре са с ръчни прозорци, за турбото не съм сигурен, че не знам немски. Освен това мисля, че има и 2.5.
                            Ето пример

Коментар

Да, това е подобно, но си е '98 г. Значи типично ПаджероII
                              "Pajero 2500 TD" - Да, с турбо е, двигател 4D56T
                              С парт-тайм раздатка

Коментар

Да, това е подобно, но си е '98 г. Значи типично ПаджероII
                                "Pajero 2500 TD" - Да, с турбо е, двигател 4D56T
                                С парт-тайм раздатка
                                Прощавай, ама какво е парт тайм раздатка? Да не би да има Паджеро фул тайм?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X