Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Паджеро 97

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за Паджеро 97

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
    колкото по голям толкова по добре
    ако те плаши разхода се замисли, примерно 20 л/100 газ са 20 лв за 100 км пробег, а един приятел кара късо паджеро 2.8 дизел и градско му харчи 15 нафта по 1.8 лв. са 27 лв. за 100 км.
    кое е по евтино
    а бензиновият върви 3-пъти повече от нафтите....
    айде това което ще вземеш да не харчи 15л. а 10 - 11 л. пак като пари е почти същото но вървежът не е....
    Аз не го взимам за да се състезавам с голфаджиите по светофарите, а за работно добиче + офроуд през почивните дни. Мисля, че 2.5 ще ми върши работа. Е, и 2.8 не бих отказъл... Плюс това газовата бутилка отнема място
    Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      късото Паджеро което чакам е 97г

далеч съм от мисалта да ти го набутвам , но виж и прецени
      даже при огледа ползваи и хора които разбират
      аз просто искам да съм полезан и ще го направя
      ако ти хареса ще ти направя и изгодна цена

на голи Паджерото има доста технически дани , особено мошноста и на мен ми се кара това Паджеро , въпрос на време ако някои не ме испревари
      Да, ако е 97-98 с удоволствие ще го видя. А имаш ли идея каква модификация е GLS, GL (не знам дали има такава)? Аз търся базов модел, без екстри. Даже има едни от 97-98 без пластмаси по веждите на калниците.
      Последно редактирано от Ato; 12-08-07, 21:01.

Коментар

освем да ти дам моето , но за сега не-го давам, а и няма да ти одговори защото е 94г и няма аи-би-ес спирачки

като доиде ще ти се обадя , остави телефон на лична поща , или тук , но по добре тук , може и други хора да ти се обадят
        избора за паджеро смятам че ти е правилен
        Последно редактирано от Юли; 12-08-07, 21:28.
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ако търсиш спартанско оборудване има нещо и за теб. Макар, че от '99 година се произвежда ПаджероIII до 2004 година се произвежда и Паджеро II Класик, което е много рядко в Европа, а е по-разпространено в Африка. Без климатик, електрически екстри, пластмаси, парт тайм е... даже турбо няма, 2800 кубика - работно добиче.
          Ето едно такова

Коментар

колко струва това чудо на техниката
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

освем да ти дам моето , но за сега него давам, а и няма да ти одговори защото е 94г и няма аи-би-ес спирачки

като доиде ще ти се обадя , остави телефон на лична поща , или тук , но по добре тук , може и други хора да ти се обадят
              избора за паджеро смятам че ти е правилен
              Тел. ми е 0889583680-Владо. И аз се надявам избора да е правилен. А твойто наистина изглежда добре - идвах при теб преди 2-3 месеца да гледам едно друго Паджеро

Коментар

да не си гледал , едно маслено зелено , ако е това, него го взех от една кариера за камъни , служебно е било и се е движело само във раиона , и е на малко километри, но замина
                нямаше блокаж на задния мост
                Последно редактирано от Юли; 12-08-07, 21:51.

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
                  Аз не го взимам за да се състезавам с голфаджиите по светофарите, а за работно добиче + офроуд през почивните дни. Мисля, че 2.5 ще ми върши работа. Е, и 2.8 не бих отказъл... Плюс това газовата бутилка отнема място
                  Далеч съм от мисълта за състезания... с гранда мога да си позволя много смели стартове по светофарите но не го правя защото не ми е интересно вече...
                  Идеята е, че като разходи за поддръжка бензиновите не са по-скъпи а напротив. С АГУ винаги имаш алтернативно гориво... и за бутилката има начин да си я монтираш от долу. А големият бензинов двиг. е по-добър за оффруд....
                  Далеч съм от идеята да ти се натрапвам, просто ти давам тема за размисъл за алтернатива. Аз лично никога не бих си купил дизел.
                  LZ1RED

Коментар

[QUOTE=enev;192909]
                    Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                    Нормално е за Австрия, голям гнилоч идва от там, кфото и да е, 1-2 зими там и айде...

Това да се слагат под общ знаменател не е много правилно , вчера коментирахме с едни приятели които живеят във Виена че тяхната мазда MX-3 , 92 година всяка година си минава преглед без нито една забележка ..........може би зависи от коя част на Австрия са колите ако са от планинската- Залцбург или Тирол е по-вероятно !
                    Нищо лично , но такива крайни изказвания не помагат особенно на бъдещия кандидат-купувач
                    така е - във Виена рядко пада сняг...

а от Италия, че колите не са поддържани... Логично е, при положение, че търговците ги купуват от моргите...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

не се лъжи да взимаш 2.5ТДИ - слабичък е, а разхода е същия, ако не и по-висок...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

от моргите са по евтини , е ако ти дадът да си я купиш ,
                        а даже и тези дето ги купуваш от магазина са 3 качество
                        а пък за 2,5 дизел са наи скапани

Коментар

уф, добре де!
                          2.5 98кс е най-хубавия мотор!
                          Автоджамбазите купуват най-запазените автомобили и никога такива с дефект!

/сега доволен ли си?/

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                            не се лъжи да взимаш 2.5ТДИ - слабичък е, а разхода е същия, ако не и по-висок...
                            +1

2.8 определено е за предпочитане

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                            С АГУ винаги имаш алтернативно гориво... и за бутилката има начин да си я монтираш от долу. А големият бензинов двиг. е по-добър за оффруд....
                            Само дето с АГУ на големия двигател си вързан за газстанциите. Щото в гората ти яде примерно по 38-39 л газ /100 км и запасът ти от ход става никакъв. А, докато ти за пореден път зареждаш газ, тия с "нафтовите печки" пият кафе, защото имат гориво за поне още 2 пъти по толкова ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

за този дето ми писа че неразбира иронията ми , просто подържам мнението на другите зада не ми правят червени точки

Коментар

за този дето ми писа че неразбира иронията ми , просто подържам мнението на другите зада не ми правят червени точки
                                сори - не съм те разбрал... ще ти пусна една зелена точка за компенсация...

просто мой познат внася коли от южна Италия и знам как стоят нещата... докара Омега комби 2.5ТДИ на 7-8 години с всички екстри за 800Е... при това без удари и с работещ мотор... два дена чистиха утайките от радиатора и интеркулера...

запазените и поддържани коли са с гаранция от автокъщата и в евро цифрите там са същите като тези у нас в лева...
                                например голф 2 може там да ти го предложат за 2-3 хиляди евро, ако е в отлично състояние... имам вестник с Мюнхенски обяви е у нас - има Алфа 156 за 12000 евро... S-класа 93година за 21800Е и т.н.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X