Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Паджеро 97

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за Паджеро 97

Здравейте колеги
    Преди 3 дни си продадох Витарата и веднага започнах да обикалям да търся Паджеро.
    Попаднах на същия проблем, като колегата от темата"Съвет за шаси Паджеро II 97 ". Гледах 2 или 3 такива 97 и 98г бяха. На външен вид - прекрасни, непребоядисвани, без ръжди, подкалниците здрави. НО като клекнах, шаситата бяха в много лошо състояние. Не съм гледал подробно, но може и дупки да са имали. Бяха внос от Австрия и Италия. Та имам питане:
    1. Това нормално ли е за модела? Или зависи къде е карана колата?
    2. Цена от 7.5 до 8.0 евро нормална ли е за базисен модел от 98г под 150х км(ако може да се вярва на обявата).
    Благодаря предварително.
    Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

До: Съвет за Паджеро 97

за италяското ми е малко чудно , за ръждата

до 15, 20 дни чакам две паджера , късо и дълго можеш да остовиш телефон да ти звъна да ги видиж , като доидат
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
      за италяското ми е малко чудно , за ръждата

до 15, 20 дни чакам две паджера , късо и дълго можеш да остовиш телефон да ти звъна да ги видиж , като доидат
      А коя година са? Търся къса база.

Коментар

дългото е 98, а късото , мися че 95 но несъм сигурен

дизели 2,500 к

немога да ти дам точни дани сега, защото са доста коли и не-ги помня всички, но със сигурнос на рама са перфектни
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

дълото е със издутите калници , по новото
          Последно редактирано от Юли; 12-08-07, 02:53.

Коментар

Ато видя ли обявата на Голди, неговото е страхотен двигател и е добре подготвено
            LZ1RED

Коментар

Нормално е за Австрия, голям гнилоч идва от там, кфото и да е, 1-2 зими там и айде...

за италянските знам, че двг е вероятно зле, не си ги гледат с любов...

инак това на голди ще да е оферта май...

Коментар

Моделите на Паджеро с шаси(до 1999-2000г.) си имат недостатъка на всички джипове с шаси - купето е антикорозионно обработено, а шасито е само боядисано. Това, че виждаш ръжда не значи непременно, че се е пробило - трябва да се бръкне тук - там с инструмент и да се натисне Но щом си имал Витара нормално е да си наплашен от ръжда
                Това, че от Италия не са гнили е относително вярно, а това, че всички италианци са мърлячи в поддръжката си е една от градските легенди. Точно пък ние ще ги твърдим тези работи...

Коментар

[QUOTE=Насов;192894]Нормално е за Австрия, голям гнилоч идва от там, кфото и да е, 1-2 зими там и айде...

Това да се слагат под общ знаменател не е много правилно , вчера коментирахме с едни приятели които живеят във Виена че тяхната мазда MX-3 , 92 година всяка година си минава преглед без нито една забележка ..........може би зависи от коя част на Австрия са колите ако са от планинската- Залцбург или Тирол е по-вероятно !
                  Нищо лично , но такива крайни изказвания не помагат особенно на бъдещия кандидат-купувач
                  подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Такива крайни изказвания са подкрепени от вида на коли на по 3 години на които РАМАТА им е изгнила
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                      Ато видя ли обявата на Голди, неговото е страхотен двигател и е добре подготвено
                      Абе, той Голди ми го предложи и наистина е в добро състояние. Ама 3.5 бензин или газ

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                        Моделите на Паджеро с шаси(до 1999-2000г.) си имат недостатъка на всички джипове с шаси - купето е антикорозионно обработено, а шасито е само боядисано. Това, че виждаш ръжда не значи непременно, че се е пробило - трябва да се бръкне тук - там с инструмент и да се натисне Но щом си имал Витара нормално е да си наплашен от ръжда
                        Това, че от Италия не са гнили е относително вярно, а това, че всички италианци са мърлячи в поддръжката си е една от градските легенди. Точно пък ние ще ги твърдим тези работи...
                        Напротив, Витарата ми беше 94г(канадска) и нямаше почти никаква ръжда. Даже мислех да я мина с 3в1, ама викам дай да мине още 1 година, та да ръждяса повече... И като гледах Паджерата и си мисля - уж класи над Витарата, пък за 9-10г ръждясват

Коментар

късото Паджеро което чакам е 97г

далеч съм от мисалта да ти го набутвам , но виж и прецени
                          даже при огледа ползваи и хора които разбират
                          аз просто искам да съм полезан и ще го направя
                          ако ти хареса ще ти направя и изгодна цена

на голи Паджерото има доста технически дани , особено мошноста и на мен ми се кара това Паджеро , въпрос на време ако някои не ме испревари

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение

за това човек трябва да види и да пипне на място , иначе ще плаче

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
                              Абе, той Голди ми го предложи и наистина е в добро състояние. Ама 3.5 бензин или газ
                              колкото по голям толкова по добре
                              ако те плаши разхода се замисли, примерно 20 л/100 газ са 20 лв за 100 км пробег, а един приятел кара късо паджеро 2.8 дизел и градско му харчи 15 нафта по 1.8 лв. са 27 лв. за 100 км.
                              кое е по евтино
                              а бензиновият върви 3-пъти повече от нафтите....
                              айде това което ще вземеш да не харчи 15л. а 10 - 11 л. пак като пари е почти същото но вървежът не е....
                              LZ1RED

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X