MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
Да уточниме за протокола не е МТ2, а КМ2 (аз съм с 32-ки BFG/КМ2/11.5)Има разлика и в пластовете между старата и новата гума доколкото знам.
Снежанка ми донесе новите гуми. Направо са супер. / и Снежанка/ Довечера ще спя с тях . Дот 15/11. Не монтирани са 83 см. Малките и сестри ми станаха излишни. Снежанка иска да зарадва някой. Продават се в тази тема. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=134262
Сега проблема ми е, че не мога да намеря фирма в Ловеч да ми почисти джантите.
Снежанка ми донесе новите гуми. Направо са супер. / и Снежанка/ Довечера ще спя с тях . Дот 15/11. Не монтирани са 83 см. Малките и сестри ми станаха излишни. Снежанка иска да зарадва някой. Продават се в тази тема. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=134262
Сега проблема ми е, че не мога да намеря фирма в Ловеч да ми почисти джантите.
Ако слушаш мен си вземи още едни джанти (метални) и си монтирай новите гуми на тях. Другите що не си ги запази? Калните гуми изобщо не стават за зимата (лично усещане). На супер тъпо място ми се наложи да включа даже и блокаж. И това миналата седмица при съвсем лека бабунка (сигурно към 20/30см.), лекинко заледено в града.
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Ако слушаш мен си вземи още едни джанти (метални) и си монтирай новите гуми на тях. Другите що не си ги запази? Калните гуми изобщо не стават за зимата (лично усещане). На супер тъпо място ми се наложи да включа даже и блокаж. И това миналата седмица при съвсем лека бабунка (сигурно към 20/30см.), лекинко заледено в града.
Чак толкова ли са зле МТ-то ? Ти с такива гуми ли си? Доста мек ми изглежда каучука.
Кара се с MT , няма проблем, но винаги си имай едно на ум.
Твърдо ЦЪ. Калната гума е за КАЛ. Както казах ядох го. При това не при най-лошите зимни условия. Аз съм със същите (само дето са 32-ки/11,5, ама гумата си е същата) и сега ще си сложа Матадора (Изарда).
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Даже не си го и помисляй! Старите ти, ако не са се одървили съвсем де, ще са по-добри на утъпкан сняг и лед.
31-те са ми с една идея малко по твърди, а и дълбочината на грайфера и на половина на 33. Направо са си добри гуми. Понеже се разбрахме с няколко колега да се чуем до края на седмицата и ако не ги вземат си ги оставям. Ще си търся едни джанти и ако видя зор ще ги слагм. 250 лв и с тях и без тях. Сравнение цената на 33-ките направо си е нищо.
Няма значение че са по меки ,важен е грайфера ,колкото са по малко ламелите толкова по добре ... но и аз съм решил да карам с калните гуми тази зима пък ще видим ,нека завали сняг ако не бива
е взимаме зимни гуми ...
MITSUBISHI PAJERO 3000 V6 Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор
MAZDA 323 1.6 16V 4X4 ...150 ps+...Турбото е болест, която трови кръвта във вените ти
Коментар