Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размер ,междуболтово разтояние и офсет при G-klas

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Размер ,междуболтово разтояние и офсет при G-klas

Първоначално публикуван от The Bear Преглед на мнение
    Ех, да мога да си намеря и аз такива джантииии... Колега, къде ти домува Г-то?
    ...ако ти кажа къде домува Г-то, ...най-многооо....дружно да се напием и да поговорим на дълго и широко за Г-тата...!!! Ама така и не разбрах стават ли мойте без фланци на 33-ки или Ц? А ако много държиш да си намериш точно такиви, ще ти кажа , че идват предимно от Англия,...т.е. намери някой на части внос от острова и ги вземи на предполагам прилична цена...
    Прикачени файлове
    I want out !!!

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
      ......Ама така и не разбрах стават ли мойте без фланци на 33-ки или Ц?......
      Стига с тия 33ки бе колега. . 33" е външния размер. Става на ВСЯКАКВА джанта. Ширината определя дали гумата и джантата стават една за друга. На твойте джанти слагаш 33"/10.5"/15" или макс. 33"/11.5"/15" и си победител. Ако гумата не е шарка "Кайман" дори може да не опира никъде. В носача евентуално. Сменят се ограничителните болтове за завой (4х1.50лв.) и регулираш,... и газ.

ПП тия джанти мисля са за Тойота т.е. дупките са на 139.5мм.и централния отвор е по-голям от 84мм. Не съм сигурен но имах такива за Паджерото. Провери.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Стига с тия 33ки бе колега. . 33" е външния размер. Става на ВСЯКАКВА джанта. Ширината определя дали гумата и джантата стават една за друга. На твойте джанти слагаш 33"/10.5"/15" или макс. 33"/11.5"/15" и си победител. Ако гумата не е шарка "Кайман" дори може да не опира никъде. В носача евентуално. Сменят се ограничителните болтове за завой (4х1.50лв.) и регулираш,... и газ.

ПП тия джанти мисля са за Тойота т.е. дупките са на 139.5мм.и централния отвор е по-голям от 84мм. Не съм сигурен но имах такива за Паджерото. Провери.
        ...е не се ядосвай де, нали неуките са тук за да се учат от знаещите...,аз лично мисля , че размери като 33х10.5/11.5 са доста редки в БГ и затова визирах 33х12.5х15 и си мислех , че се досещате....
        I want out !!!

Коментар

Мен пък ми се струва, че са ENDURO, №32, оттук: http://www.rubicon-trail.com/G-Class/wheels/start.html и са си баш за Г.
          Без блокажи си за никъде. :D
          Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

Първоначално публикуван от yankof Преглед на мнение
            ...е не се ядосвай де, нали неуките са тук за да се учат от знаещите...,аз лично мисля , че размери като 33х10.5/11.5 са доста редки в БГ и затова визирах 33х12.5х15 и си мислех , че се досещате....
            Цъ. 285/75/16" или 285/80/15" са към 33"11.5". Ето калкулатор. http://www.zwergschnobel.narod.ru/kurkulator.htm

305мм или 315мм е към 12.5" а те се намират по-трудно.
            265/80/15 се намира по-лесно от 305/70/ 15".
            12.5" са широки за джанти 15"/7".
            2"до4" по-широки трябва да са гумите от джантите.
            Аз карах Кобри 33"/12,5"/16" на джанти 8" . Стават но са най-големите гуми за такава джанта. Не че не слагат по-големи но не добре. Гумата е много затворена и износва средата на протектора а зъбите остават не натоварени, т.е. не "копа"

ПП Ти що реши, че се ядосвам? Аз тука се кефя. Ядосвам се през деня на работа.
            .и..... ние всички сме неуки. Споделяме си кой, какво знае, ама сме много и от там идва силата.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

ПП Ти що реши, че се ядосвам? Аз тука се кефя. Ядосвам се през деня на работа.
              Стига с тия 33ки бе колега.

....така ми се е сторило, пък и се пошегувах, ...знам , че си добронамерен...
              I want out !!!

Коментар

Мен пък ми се струва, че са ENDURO, №32, оттук: http://www.rubicon-trail.com/G-Class/wheels/start.html и са си баш за Г.
                ...точно оттук , затова и аз си мисля, че са си оригинални за Г.
                В първия момент малко грозеят , ама после ти стават симпатични...
                I want out !!!

Коментар

М..да. Значи модела е популярен. Сменят само дупките.. ...и офсета. Тия на снимката бяха -20

Прикачени файлове
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X