Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що е S класа, и има ли почва у нас?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: До: Що е S класа, и има ли почва у нас?

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
    Там за "масите" остава това което не се е харесало на "вътрешните".

Колко му е резеорвара на това (124-300Д), Интересува ме автономноста.
    70 литра е-при скорост около 130км/ч. разходът ще ти е 7-7.5л.,ако всичко и е наред и е с оригиналния размер гуми-195/65/15.Ако я купиш не изпадай в излишни гъзарии да слагаш по-широки гуми,че не е на цял мост отпред!
    И дай някоя снимка,де щото много 124-ки ги подмладяват и ги правят на 124/Е,като сменят основно предния капак,решетката и стъклата на фаровете...най-важното е мотора да е вентилирания-24клапана!
    Последно редактирано от mbenz; 26-05-10, 20:03.
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Ако можеш да вземеш и да ми изпратиш шасито на ЛС, мисля че ще излезе точно годината на производство.
      http://www.nakladkibg.com
      накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Ами нямам снимка. То ако го имаше на снимки да се е продал отдавна. Аз гъзарията не я разбирам, за мен една кола колкото по безлична е толкова по-добре. За подмладяването ми е ясно. За мен е по важно да не е някоя Австрийка и да е изгнила, ама това ще стане ясно на крика. Относно мотора, човека казва, че е 136кс, а тоя мотор се слага от 93 до 95г. Като го отворя, ще видя дали е това под капака. Това като е автомат на 130км/ч на колко оборота е?
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от niki p Преглед на мнение
          Ако можеш да вземеш и да ми изпратиш шасито на ЛС, мисля че ще излезе точно годината на производство.
          и месеца, че и датата...

Относно мотора, човека казва, че е 136кс, а тоя мотор се слага от 93 до 95г.
          Това като е автомат на 130км/ч на колко оборота е?
          толкова са конете, верно е
          а за оборотите - един път не съм се сетил да погледна, пу!

давай ВИН-а, може и на ЛС

Коментар

Ами нямам снимка. То ако го имаше на снимки да се е продал отдавна. Аз гъзарията не я разбирам, за мен една кола колкото по безлична е толкова по-добре. За подмладяването ми е ясно. За мен е по важно да не е някоя Австрийка и да е изгнила, ама това ще стане ясно на крика. Относно мотора, човека казва, че е 136кс, а тоя мотор се слага от 93 до 95г. Като го отворя, ще видя дали е това под капака. Това като е автомат на 130км/ч на колко оборота е?
            Имах такЪва австрийка и никак не беше изгнила!Тези дни ще ти я изпратя на снимки,ама ми дай мейл,че не знам тук кЪ става...?Имам и някои нови и ценни останали резервни части...
            Моята беше 250Д 113к.с. с ръчни скорости и на 5-та при 130км./ч беше на 3000об./мин.Вентилирания дизел без турбо на цедеса по мое мнение доста наподобява бензинов мотор-иска си обороти,докато класическия двуклапанов дизел дърпа по-силнов ниските.
            Автомата е четиристепенен,но скоростите са по-дълги,а и матората е по-мощна,така че не вярвам да има някаква разлика.Особенно внимание обърни как превключва автомата,за ръжда виж над задния амортисьор където влиза в купето какво е положението,долния ръб на багажника и около лъскавата лайсна.Също така вие ли диф-а над 100км./ч-не се лекува тВа!А,мотора трябва да гали слуха!))И още една проверка,която някои не признават-тяхна работа-на работещ двигател отвий капачката за доливане на масло-ако духа съвсем слабо няма кВо да мериш компресия!Духа ли,като компресор обаче-забрави!
            много автомати-слаби резултати!

Коментар

• От: Що е S класа, и има ли почва у нас?

Айде, бе, човек...
              Все едно аз ще я купувам - не ме свърта...

Давай инфо още..

Коментар

Е сега се прибирам. Колата наистина си бе 1995г. Има дребни забележки, на 235к км, според мен са реални. Светът е малък, оказа се, че собственикът и пише в този хорум, но не много активно. Като цяло колата е хубава, с този двигател е с който е описана, НО, това нещо не върви както аз очаквах. В смисъл на мен ми идва много тромава. Това не е моят автомобил за съжаление.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Мдаа...
                  Ако не ти грабне сърцето веднага - това не е твоя Бенц..

Следващия вариант е с турбо - 147 нр, но трудно се намират такива, че и читави..

Успех в търсенето!

Коментар

Понеже в предната страница се спомена за 560sec и че цената им вървяла над 15к евро искам да спомена, че в България в сайта mobile.bg от доста време се продават два такива екземпляра с цена под 15 000лв. А определено това си е много добър автомобил

Коментар

Мите, ще си позволя да дам един съвет.
                      Имай предвид, че старата S-ка и SEC-а от моделите за които говорите, бяха най-крадените коли по онова време! В момента се карат доста от тях, повечето са двойници, някой не продаваеми по тази причина. Много внимавай и прави всевъзможни проверки, за да не стане някой гаф при регистрацията.
                      LZ1PER

Коментар

Пепи, благодаря, знам го това и ако се стигно до покупка на конкретен екземпляр, то той ще бъде проверен по надлежния ред.

Коментар

Е сега се прибирам. Колата наистина си бе 1995г. Има дребни забележки, на 235к км, според мен са реални. Светът е малък, оказа се, че собственикът и пише в този хорум, но не много активно. Като цяло колата е хубава, с този двигател е с който е описана, НО, това нещо не върви както аз очаквах. В смисъл на мен ми идва много тромава. Това не е моят автомобил за съжаление.
                          Аз имам 124 с 603 (по дъртото 6 цилиндрово ) -иди доде за него може и да се каже че не е скростно-моито е с добавен катализатор и е още по спънато но си върви с по 160 -170 безпроблемно.Но тва дет си го гледал е с 606 мотор и не е куцо пиле.Не познавам продавача ,нито колата но пък много добре знам що е Мерцедес та ако е на 235 000 и е в ред требе да фръкне дет се вика.Верно че в Бг фактора гориво е много крив но въпреки това 606 си е добро нещо.
                          Като цяло мерцовете - групата на 126,140,124 не им е силната страна спорта и вървежа.

Коментар

я да се умешам и аз у темата.

124 както каза колегата горе / а той знае какво говори,Мерцедес му е занаят/ не е спортист ако не смяташ шестака и двата осмака на 124 модела или 500 АМГ на 140 модела и дванайстака му.560,че и 500 в купето на 126 не е никак зле като сметнем,че е поне на 20 години кола.За всяка една от тия забравяш ако фактора РАЗХОД си е фактор,не трябва да ти пука колко харчи за да е гьзовоз на 100%.
                            Аз карах 3 години Е320 с редовия шестак,блокажи няма и на година и половина хвьрлях задни гуми,сега го кара майка ми.С нормално мое каране под 25 градско трудно слозаше,извьнградско нормално каране около 11 или малко повече от разхода на 140 модела с шестак мотора.Осмака / 99 мотор 420 /ако го кара жената празен с оригиналната гума леко пренапомпена ми кацаше и той там някьде,сега с валяците около 13/100 магистрала.По каталог му дават 9,7/11,7/16,0 като е ясно,че няма да го караш с 90,магистралата 12,градското 17 да речем.

Сьветче - 140 шестак или осмак с нормално окачване / ако не ти се сменя после /след 97 дьлга база запазен.Какви километри му пише е без значение.клапани може да му чукат и на 130 000 километра,ако е подьржан и на 400 000 може да е кукла.Не се мятай на 124,пьрво е друг клас и второ като спреш на светофара до някоя 140 и ще се сетиш за тая тема ахахахаха

http://old.mbclub.ru/mb/models/tx/?serie=140&lng=eng

кликай тука,модела по години,после му кликни на трансмисия и характеристики и долу е написано кое колко харчи,при нормално каране не льжат с много.

Тькмо ги полирах и двата,че и вьтре го льснах големия.Да те вкарам ли пак в размисли като ти покажа снимки как може да изглежда кола на близо 150 000 мили или грубо на 250 000 километра?НЯМА ЗНАЧЕНИЕ на колко километра е,тук в момента модела вьрви 500 кинта горница от това което аз платих за него преди 2 години.Писна им на хората легени да карат и.............оглеждам се за трети 140 или Г500 ма те вместо да губят цена вьрвят ^^^^^^^
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

За Гто ако ще се взема такова моторетката ще е от 560СЕ, повече го харесвам тоя мотор, но за кола е по лаком.

Аз съм упорит, продължавам да гледам, но няма нищо читаво.
                              Не е много лакомо в сравнение с 320-ката, и двата мотора не падат под 14/100 в лимузина. При мен 560 сек дава 14 градско.

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                              Колега, за десния волан си прав, по-голяма щуротия няма да се намери. Аз казвам S500. Като ще си правиш кефа недей да търсиш евтино, кеф цена няма. А ако искаш нещо хептен маниашко - 560 SEC. Аз за себе си още не съм се отказал да си купя някой ден такъв, но като ги гледам в немското мобиле под 15 000 евро за отлично състояние само може да ти позволят да се снимаш с него . Успех и на добър път!
                              Имам читав (перфектен) за 11000лв.
                              За снимки е без пари.
                              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ако си взимаш, моя съвет е вземи си S класа и то задължително дълга база, по съвсем различен начин седи дългата база на пътя и в завои и на всякъде. Няма никаква база за сравнение между 124 - ка и S класа. Светлиннии години разлика във всичко. Тука изключението е само за Чочонето на 124 - ката. Там положението е друго. S - класа и дизел са две несъвместими понятия. Отделно и поддръжката на дизела е в пъти по скъпа от бензина.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X