Сега видях темата и да споделя някой цени понеже на пролет влизам в голям филм.. Много хора ще кажат, че съм луд, ама аз си харесвам много колата и ще си я стягам.. Така, започвам от амортисьорите.. Рециклиране в София 400 лева за брой, но ще ги сменя с пружинни, че да ми е мир на главата, цената на комплекта е 3300 лева, като задължително връщам моите два предни.. Кутията не е 7-г троник и за това цената за ремонт е максимум 1200 в Ямбол.. Шарнирите не са скъпи 30-40 лева, но се чупят бавно, въпреки лошите пътища.. Тампоните на носачите са около 30 лева, от хубавите.. Та това е болежката и.. Двигателя е як до безобразие щото е бензинов атмосферен.. Километрите са около 400 000 щото е връщан два пъти от наще джамбази и пак не показва, че е уморен..
W124 с двигател 5000 куб, /E 500/ или така нареченото "Чочоне".
Култува кола, но скъпа подръжка.
Ако не се лъжа съвместна разработка с Порше.
Дам, ето инфо:
М/у другото, откъде идва това ''Чочоне''? Май само в БГ се използва. Идея си немам откъде е изпълзяло, ама е адски неподходящо за Мерцедес-Бенц. Виж, ако беше име на пицария ....
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Ако е запазен и имаш възможност да го вземеш не се чуди.
Въобще.
3000 чист дизел е невероятно здрав двигател при редовна поддръжка.
1000 км на ден с него не са проблем /казваш че е в добро състояние/
Разход - в града около 10-12л /100км е нормален.
Извън града 7-10 л./100км
Тази кола, ако я купиш няма да искаш да я смениш дълго време.
Потвърждавам - 10 гОдини карах такова.
А за S класата - или W126, или W140. Повече от година ползвах W220 320 CDI - арна кола, обаче го нема тоя комфорт като предишните, вътре е сравнително доста по-тесен и натруфен, а ако си на задна седалка оле майко! Отзад е само за шебеци, а па я сам глиган има-нема 130 кила. И на половина няма от комфорта на W140.
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Аз май знам къде има такъв матор, че и май е комплект със скоростите. По какво да го позная дали е 5 литра? Има съмнения, че можело да е 4л или там някакъв 4,4, ако има такъв въобще.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Аз май знам къде има такъв матор, че и май е комплект със скоростите. По какво да го позная дали е 5 литра? Има съмнения, че можело да е 4л или там някакъв 4,4, ако има такъв въобще.
По номера на мотора.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
M119 са три мотора - 4.2, 5.0 и 6.0 от 200 до 305 кВт
В серийния номер след 119 трябва да има още три цифри - и те са интересните
6.0 е АМГ та вероятно не е такъв
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар