Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що е S класа, и има ли почва у нас?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Що е S класа, и има ли почва у нас?

Абе я пии едно кафе. Ти Ес класа в гората виждал ли си бре?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=85930

Коментар

Благодаря за линка, обявата я видях още като излезе. Не желая дизелова. Покарах една такава, точно с тоя мотор, доста е спряла според мен.. Аз не бързам, а и не е казано, че е задължително да взема.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не знаех ,че я има с този мотор преди ти да пуснеш темата.Търсили са ми сегменти за 350 Д .А и някак си S я свързвам с 500.

Коментар

От: До: Що е S класа, и има ли почва у нас?

Аз като тъп и упорит продължавам да си гледам. Не мога да си харесам ЕСка, обаче докато се ровя попаднах на една 124ка от последните, неверятно запазена, 300Д автомат. Няма турбо. Започвам да се замислям за нея вместо за ЕСка, заради състоянието и.

Въпросът ми е някой знае ли що за автомобил е точно тая комплектация и какъв би бил разхода на това чудо, въпросът ми идва от там, че ще се ползва за дълги разстояния предимно. Комфортен ли е за 1к км на ден, и т.н.

Коментар

Ако е запазен и имаш възможност да го вземеш не се чуди.
              Въобще.
              3000 чист дизел е невероятно здрав двигател при редовна поддръжка.
              1000 км на ден с него не са проблем /казваш че е в добро състояние/
              Разход - в града около 10-12л /100км е нормален.
              Извън града 7-10 л./100км

Тази кола, ако я купиш няма да искаш да я смениш дълго време.
              .

Коментар

124 със шестцилиндровия мотор -чувал съм ,че им идва тежка предницата със следващите от това по бързо разбиване на шарнири и накрайници.

Коментар

Според мен няма да сгрешиш с 124-ката, ако е в това състояние което казваш и продължиш да я поддържаш няма да имаш проблем дълго време.Аз съм собственик на 2/300тд автомат и 250 чист дизел ръчни скорости/ 124-ки и досега не съм имал кой знае какви проблеми.
                  [LEFT][B][COLOR=Blue][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic7072_2.gif[/IMG][/COLOR][/B][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][B]Следвайте мечтите си![/B][/COLOR][/SIZE][/LEFT]

Коментар

Хм, темата се превърна в едно неволно преброяване на Мерседес Клуба..

Не стана ясно точно каква е комплектацията, освен двигателя и кутията.Това, как е излязла от завода, може да се провери с ВИН чекъра, линк към който бях пуснал малко по-нагоре.

Последните 124-ки се произвеждат до ноември 1995, на 6 март 1996 приключва работа конвейера за купетата и комбитата..
                    Това, ако някой почне да ти обяснява за разни дати, дето ги няма в историята, де.

Инак, дори и с най-постната 124-ка 1000 км на ден са приятно преживяване, а ако има и някои от нещата, дето подслаждат живота - темпомат, седалки с въздушна корекция, то кефа е пълен.

Двигателя е вечен, както отбелязаха колегите, и достатъчен за автомобила. Цитирания разход е малко условен - автоматика си казва думата, а освен това е и четиристепенен.
                    Обърни особено внимание на всичко, което е произведено от Вебасто по колата - люк, печка.( дори ако всичко им е наред, гледай отново)

Дай малко повече инфо, ВИН и снимки

Коментар

• От: До: Що е S класа, и има ли почва у нас?

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Аз като тъп и упорит продължавам да си гледам. Не мога да си харесам ЕСка, обаче докато се ровя попаднах на една 124ка от последните, неверятно запазена, 300Д автомат. Няма турбо. Започвам да се замислям за нея вместо за ЕСка, заради състоянието и.

Въпросът ми е някой знае ли що за автомобил е точно тая комплектация и какъв би бил разхода на това чудо, въпросът ми идва от там, че ще се ползва за дълги разстояния предимно. Комфортен ли е за 1к км на ден, и т.н.
                      Решил ли си да е S-класа, не я подменяй със 124-ката! 124 е хубава кола, аз имам такава, но не е от класа на S-класа. Що се отнася до въпросите ти, 300 д е един от най дуракоустойчивите мотори на Мерцедес. За умора няма да говоря изобщо. В това отношение 124 е една от най-добрите в класа си, че и удря в земята някои от по-горните класове.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Решил ли си да е S-класа, не я подменяй със 124-ката! 124 е хубава кола, аз имам такава, но не е от класа на S-класа.
                        Естествено, че си прав.
                        Ако в 124-ката 1 к км дневно не се усещат, то в S - нещата изглеждат още по-лежерно.

Тихомир е съвършено прав - това са автомобили от различни категории, и ако ще се пътува на дълго - S. Ако ще е S, да е 500.
                        Търси , ще намериш.

Успех!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                          Естествено, че си прав.
                          Ако в 124-ката 1 к км дневно не се усещат, то в S - нещата изглеждат още по-лежерно.

Тихомир е съвършено прав - това са автомобили от различни категории, и ако ще се пътува на дълго - S. Ако ще е S, да е 500.
                          Търси , ще намериш.

Успех!
                          S500 - прекрасно, ама и тя бензинец иска. Иначе МБ рулира естественно. Поздрави на компанията
                          • Toyota Hilux DLX, 05.2007 • MB E 320 CDI, 05.2007 • Mazda 3 BL 08.2011 • Punto 1,2 SPI 10.1998 •

Коментар

Ами утре ще я гледам, карам и ще реша.

Коментар

На последък, все повече се пише, че НС ще си разпродават автопарка. Може от там да си харесаш нещо
                              Танки грязи не боятся!

Коментар

Там за "масите" остава това което не се е харесало на "вътрешните".

Колко му е резеорвара на това (124-300Д), Интересува ме автономноста.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X