Обява

Свий
Няма добавени обяви.

G 250GD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: G 250GD

Аз 177коня мотор не съм имал. Там питах за колегата ivo_KLR . Той сложи мотора с ръчни скорости.
    Не е само АБС а. Има и други неща които е махнал но не знам точно какви.
    Аз си взех Ц-класа 250ТДИ 150коня защото мотора е същия като моя(блока) и всичко си идва на място (имам 250ГД). Ще ползвам даже старите лапи. Още не съм решил твърдо дали да го слагам с автоматика или да търся ръчка. Ако имаш цялата кола работеща, може да се сложи заедно с цялата електроника. АБСа и още няколко неща се изхвърлят но 3 компа остават. Може да отида на преработка на управлението на автоматика ама е повече работа а не съм сигуран кое е по-добре.

За ръчка за мене най-добре е 717.439 Гетрак ...

ПП Имаш 150коня мотор, за какво ти е да го сменяш?
    Очаквай хиляди проблеми.
    1. Лапи
    2. Компютри
    3. Радиатор за масло на мотора.
    4. Радиатор на скорости.
    5. Интеркулер
    6. Максимална скорост.
    Ако колата която си взел има датчици на сервото и за натоварване по колелата трябва да се търси много отворен (скъп) компютърджия диагностик да я подкара нормално.

Аз за момента съм застопорил проекта поради липса на време. Дори инсталацията не съм извадил от Ц-класата.

Като започна истинската част ще докладвам.

ПП Какви скорости имаш в Е-класата?
    Последно редактирано от vokel; 22-10-09, 20:08.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Благодаря за отговора.
      Проблема ми е разхода на гориво.
      Под 20 л/100 км не пада даже извън града, а и не върви добре.
      Двигателя докато загрее прекъсва въпреки, че е на истински 97 000 км.
      Направо не ми се кара с този разход на бензин.
      Иначе купето ми е направо като ново.
      Газ ли да слагам, метан ли?
      Нещо трябва да се направи преди зимата.
      Ако можеш питай твоите хора какво още се маха от 177 кс и с какви скорости се прави.

Благодаря
      Поздрави
      Любо

Коментар

Забравих да те питам от какво стават задните спирачни цилиндърчета,че са ми протекли и двете или се сменят само гумичките и от къде да ги взема?

Благодаря

Коментар

Пиши си в профила от къде си, че е по-лесно. При Ковачев има гумички а цилиндрите стават от бус мисля 307 или 207. Сваляш един и отиваш при бусовете, те ще си го познаят. И гумички имат. Зависи колко е заминал самия цилиндър.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

от София съм

Коментар

Първоначално публикуван от ldimitrov Преглед на мнение
              Забравих да те питам от какво стават задните спирачни цилиндърчета,че са ми протекли и двете или се сменят само гумичките и от къде да ги взема?

Благодаря
              Стават от бус 307,смени си ги комлект , не са скъпи,защото няма да намериш свестни гумички.

Коментар

А накладки предни стават ли от бус 207 / 307?
                Без блокажи си за никъде. :D
                Без лебедка, хептен...

0887 731062 - Цецо

Коментар

да
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Колега,задните цилиндърчета от бус 307 цена 22-25,00лв в зависимост от марката

Коментар

За задни спирачни цилиндърчета имам телефон на магазин - май по 19 лв бройката - звънни ми ако искаш през работно време да ти дам телефона.

Коментар

Колеги - кажете за крайните болтове на кормилната щанга - предната -ябълковидните. готов съм да преправям щангата стига да пасват конусните легла от бус? Иначе онгинален бил 150 лв единия

Коментар

Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение
                          Колеги - кажете за крайните болтове на кормилната щанга - предната -ябълковидните. готов съм да преправям щангата стига да пасват конусните легла от бус? Иначе онгинален бил 150 лв единия
                          Защо не ги рециклираш?2-та накрайника за 40.лв.
                          0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Незнам как се прави рециклирането? Дали няма да се прецакат от нагряването?

Коментар

Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнение
                              Незнам как се прави рециклирането? Дали няма да се прецакат от нагряването?
                              Колега ,да ти кажа честно много съм доволен от тази услуга .Не ги нагряват ,а ги разглобяват и сменят отвътре пластмасовата част ,която се износва и после ги капсуловат и стават ,като нови.Имат и гаранция ,не си спомням колко време беше но не е малко.
                              0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Купих задни цилиндърчета от бус 307. По 18 лв.броя.
                                Станаха точно и за сега работят перфектно.
                                Мисля, че са руско производство.
                                Благодаря на Веско

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X