Обява

Свий
Няма добавени обяви.

G 250GD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: G 250GD

Вальо, Н-0.665cm. от средата на джантата до долния ръб на гумената лайсна.Става въпрос за измерване отзад

Коментар

Първоначално публикуван от stoil_69 Преглед на мнение
      Вальо, Н-0.665cm. от средата на джантата до долния ръб на гумената лайсна.Става въпрос за измерване отзад

Я пак! 0.665см????? Ако е 66.5 см е приказка. Да видиме само тия да не са други, че сме в България все пак.

Скоростите ги търсих но ми избяга линка някъде. Гтрак са два или три модела 5степенни като едната е с 1ва 4.9 а 5та е директна. Това е 717 463. Другата е по-нормална 1ва 3.9 а 5та 0.8 тя е 717 469. Тия номера ги пише на табелка. Тази която имаш или трябва да я броиш какви предавателни числа има или не знам. Каква ти е оригиналната можеш да провериш на линка от първите постове на тази тема.
      ето http://www.mbclub.ru/vin.html
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от stoil_69 Преглед на мнение
        на снимките по долу е четворката която нямам идея да ли ще върши по добра работа при изкачването на чукарите.Петицата в момента ме разочарова.Знам че някои ще каже да ама кончетата са му малко ама на ли затова се интересувам от тази четворка.Да ли ще компенсира?Преобърнах няколко пъти 4ск.кутиятя обаче няма и помен от табела даже не личи и да е имало такава, а съм я взимал от G в Германия.За това направих снимки на всички числа и букви които видях.
        олега,тази скоростна кутия не е от Г,виж фланеца дето е за кардана,на Г-то е с болтове,а не с гумено каре,като на 123-ките,например.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          4.9 са си бавни диференциали. За гората са добри. Трябва ти петица скорости за да върви малко по-бързо по шосето, но там вече мотора ще почне да издъхва. Ако сложиш и гуми по-големшки, оставаш само в гората като мене. На асвалт 90км/час. Твойта ще е 110км/ч. на 3000об/мин. с гуми 33" и на баира ще умира.
          Колега,мисля че този44/9 не е бавен,а бърз диференциал,има по бавни за Г-то.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
            Колега,мисля че този44/9 не е бавен,а бърз диференциал,има по бавни за Г-то.
            Май си прав. Аз съм се объркал с леките коли. Мойте са 6.16 . Значи тия са 20%по бързи. Па то излиза много бе.
            Баси. Значи скоростите няма да помогнат. Тя ще умира на 2ра бавна дори на къс баир.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

е те там де ми е болежката че на 2ра бавна аха да прехвърли баира ама не.Па като спре на връо иди тръгни

Коментар

скоростите в момента са:717 422 20 004343 колегата които пише че 4ката скорости са от бус, не мога да споря но купих от Германия двигател 300д петак в комплект със скоростите G-то беше паркирано до тях с ново сърчице 400CDI до сега 100%германец не ме е лъгал нямам предвид тези с турски произход. На края май ще трябва да кача 4ката и да пробвам но се опасявам че на тези скорости карданчето ще ми доиде късо и ще почне едно тичане та на края може и да не излезе и нищо.А само джоба по празен.Моля даваите АКЪЛ.

Коментар

Вальо, за пружините размера е така .Ще пусна снимки в темата за пружините където захванахме

Коментар

Имаше някъде линк за скоростите на Г то и не го намирам. Там бяха всички кутий с картинки и всичко.
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Мерси за помоща.И аз се оглеждам ама нещо ми се губи.

Коментар

Вальо имаме г-230 без двигател и скорости и нашите деференциали 44/9 купили сме скорости 717.439 но още не можем да решим кой от двигателите да сложим чудим се 2.9тд 120кс.и3.0тд 147кс. кой да сложим.Нас ни интересува колко харчат като гориво но никой не е писал за разход,ако сподели инфо благодаря.

Коментар

Колега, 717.439 е нормална кутия т.е. 1ва мисля беше 4.9 или 3.9 а 5та 0.8 Значи с тия диференциали трябва мотор 200 коня и ще върви много на магистралата.
                          Не си намирам линка за скоростите. Всичко си пишеше точно.
                          Ако си намеря мотор 140-200 коня, ще мога да ти оферирам замяна на скорости 717.439 за 717.436 с твойте дифове може да стане по добре.
                          На 717.436 1ва е 5.9 или 4.9 а 5та е директна.

ПП Нещо не съм сигурен за 1вите скорости но разликата е такава, за 5тите съм сигурен.

Лелеее, аз не си го разбирам какво съм написал.

Поправям, има го линка вече 717.436 =1ва 4.9 , 717.439 1ва 3.85
                          Последно редактирано от drukman; 24-04-09, 12:49.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Имаше някъде линк за скоростите на Г то и не го намирам. Там бяха всички кутий с картинки и всичко.
                            това ли търсиш

ето и общи линк

Коментар

Казваш вълшебната думичка "моля" и получаваш това което търсиш!
                              http://www.4x4abc.com/G-Class/transm.../getriebe.html
                              B+

Коментар

Абе що не казвате, че става с моля? Мене не ме е срам от тая думичка.
                                Мерси! Точно това търсех.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X