Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мерцедес за освежаване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: мерцедес за освежаване

Първоначално публикуван от Andrei Преглед на мнение
    Хмммм....колко струва тая кутия горе доло???

Тука праим проучване и тая кутия се появява чак след 2000г. в С и Е класа....и май във Вито, което дава по-голям шанс да се намери!

Макар че за моя мотор само оригинал автоматик става!
    Кутичта струва 1400лв от кола-донор 2005г. От вито даже не съм виждал как изглежда, но бусовите кутии държат по високи цени.
    И защо така с твоя мотор?

Първоначално публикуван от ivan_pk Преглед на мнение
    От вито малко по трудно ще стане!!!витото е с предно предаване!!!казаха Е Ц класа!!!на някой автоматици маслото от скоростите се охлажда в радиатора!!!нз как е при теб!!смени си термостата !!може да се предал едновременно със смяната!!

Термостата функционира, проверено.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

За Витото-верно бе, предно, тъп съм

За М117 (моя мотор или старото S класа 380-500-560) има само 4-степенен автоматик.

Като си купих един от 3-те двигателя, единия беше с насадена кутия от 450 или още по-старото S класа, но по стечение на обстоятелствата ми откраднаха маховика и притискателния диск.

Присадката беше ужасна и без това, иначе се ше склалъпим маховик и съединител от некъв мерцедес. Проблема е че 4-та е директан и максималната скорост е около 100-тина.

Не ме кефат автоматици ма с тоя двигател за сега само това.

Коментар

До: Мерцедес за освежаване

Аз имам 560 сек, но несъм мислил за механична кутия с този мотор.
        Моя маховик е изцяло изработен за тази 6-ск-кутия и модела на мотора.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
          ....отделно си се охлажда(загрява) с масло, ама неговото си....
          знам ли, ако радиатора на автоматика е пред радиатора на водното охлаждане, му е намалял реалната площ, когато е вътре пък дозагрява водата, и липсата на това загряване....ама термостата трябва да си компенсира, ...на "форд" съм имал проблеми с капачката на термостата, той си работи, но вътре в нея имаше технологичен отвор запушен заводски с желязна тапа, която с течение на времето беше поизгнила и пропускаше, много огледи и сваляния ми трябваха докато го открия, но накрая един болт с подходящ диаметър, намазан със силикон свърши работата
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Размера на радиатора е еднакъв с доста други модели на г-то. Вътре в него има една малка серпантина за маслото на скоростната кутия. По-скоро маслото на скоростната кутия се загрява от водата. Известно е че автомата работи по-добре, когато е загрял (не прегрял). Има си и за маслото нещо като термостат който спира и пуска топлото. Преди съм карал с ел.вентилатори и с датчици и ръчно задействане. Маслата са били на отделен радиатор. Не ме е били грижа за парното. То си и нямаше реално погледнато. Топлихме се на двата маркуча за охлаждането отзад.
            Нямаше и изолация под ауспуха, така че грееше до бяло.
            Сега какво се гевезя...

Коментар

Да ти се намира 717.439...или идея някаква.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                Да ти се намира 717.439...или идея някаква.
                Вальо, какво е това?

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                  Вальо, какво е това?
                  Гетрак ръчка. Моята е 717.436 пета е директна а 1ва 4.9
                  ето http://www.4x4abc.com/G-Class/transm.../getriebe.html
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

И в склада няма.

Коментар

• До: Мерцедес за освежаване

Гетрак ръчка. Моята е 717.436 пета е директна а 1ва 4.9
                      ето http://www.4x4abc.com/G-Class/transm.../getriebe.html
                      Аз крам 717 420 пета=0.813 така ,че и такава върши работа.
                      --------------------------------------------------------------
                      Ал. Иванов
                      +359888561561

Коментар

Първоначално публикуван от alexmotors Преглед на мнение
                        Аз крам 717 420 пета=0.813 така ,че и такава върши работа.
                        Върши.
                        Да нямаш повече?
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Върши.
                          Да нямаш повече?
                          Имам резервна но не за продан
                          --------------------------------------------------------------
                          Ал. Иванов
                          +359888561561

Коментар

Аз като разправям, че и в склада няма...
                            Имах нещо добро, но го купиха за една 300тд вентилирана гелендия.

Коментар

Стария автомат е греел на някакви градуси и се е допълвал с мотора който също грее на някаква температура ,възможно ли е сегашната кутия да се огрява нонстоп от двигателя като само смуче без да излъчва топлина и следвайки тази идея да ти трябва друг термостат(за ръчка примерно) Карайки дълго време колата трябва да ти идва някакво парно ,но ти едва ли я караш на дълго.
                              [FONT=Comic Sans MS]
                              [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от ЦОНКО Преглед на мнение
                                Стария автомат е греел на някакви градуси и се е допълвал с мотора който също грее на някаква температура ,възможно ли е сегашната кутия да се огрява нонстоп от двигателя като само смуче без да излъчва топлина и следвайки тази идея да ти трябва друг термостат(за ръчка примерно) Карайки дълго време колата трябва да ти идва някакво парно ,но ти едва ли я караш на дълго.
                                ...и-и-и пляс по челото. Направо ме хваща ужас от това което става в колата.
                                Веднага поръчвам два термостата за ръчка.
                                ...
                                И освен на дълго я карам и на широко!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X