Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares и други!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares

Първоначално публикуван от mkenzie Преглед на мнение
    Днес ми престигнаха въздушните възглавници от въпросния саит и съм доволен от вида и скороста на доставката.
    Обаче се случи нещо непредвидено едната възглавница се оказа дефектна, на пръв поглед нищо особенно обаче след като я поставих още преди да се е напомпила имам предвид преди да е започнало да се вдига Диското и възглавницата гръмна. Гръмна не е точната дума по-скоро се извади от алуминиевата скоба която стяга гумата към горната основа просто се измъкна. Та искам да попитам има ли смисъл според вас да пиша писмо на продавачите подкрепено със снимков материал или не.

Ето и няколко снимки на въпросната възглавница и снимка на фактурата.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от mkenzie; 17-09-10, 00:33.
    Land Rover Discovery II 3,9 V8
    Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Колега viki_ssf, незнам за каква точно ролка говориш, ако е обтягащата ремъка на алтернатора за 1.8 СЪС КЛИМАТИК мога да ти я купя, ако не си я продал още.
      Имаш ли номер на частта?

Коментар

Да съвета ми е този, снимай връщай и тва е, трябва да реаргират адекватно и да не се направят на цигани!!! Поне с мен беше така и бяха мн лоялни!!! А иначе от какво са тези възглавници???
        Относно колегата ТheBicycle, не знам къде седи ролката, знам че е от 1.8 и това е линка в два сайта: http://www.paddockspares.com/pp/FREE....8_Petrol.html
        http://www.famousfour.co.uk/new_part...hp?partID=5260

Коментар

Възглавниците са за Дискавъри ll
          http://www.paddockspares.com/pp/DISC...AL_OFFER).html
          Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

viki_ssf, явно това е обтегач за ангренажа, не е тази ролка която ми трябва на мен в момента. Благодаря.

Коментар

Здравейте колеги.
              Искам да поръчам от Paddock раздатъчна кутия (transfer box) за Land Rover Freelander 2.0 TD 1998 98 к.с.
              Някой от вас поръчал ли е такава кутия, и на какви пари се връзва (крайна цена с доставка).

Съобщение от модератор:
              Моля, напишете си в профила от къде сте.
              Прочетохте ли това
              ...ЦЪК
              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-09-10, 13:16.

Коментар

Искаш да си я поръчаш или искаш някой да ти я поръча?
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Незнам да се хваля ли или не 4 гуми инса турбо сахара+4 джанти 7/16 =580 паунда пристигнаха на 7-ят работен ден(сутринта) след поръчката))))

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:101012_183117.jpg
Прегледи:1
Размер:103.1 КБ
ID:5217673 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:101012_183103.jpg
Размер:146.7 КБ
ID:5217674 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:101012_183047.jpg
Размер:141.7 КБ
ID:5217675 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:101012_183033.jpg
Размер:110.0 КБ
ID:5217676
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 12-10-10, 19:59.

Коментар

Първоначално публикуван от vmv_bmw Преглед на мнение
                    Незнам да се хваля ли или не 4 гуми инса турбо сахара+4 джанти 7/16 =580 паунда пристигнаха на 7-ят работен ден(сутринта) след поръчката))))

[ATTACH=CONFIG]257857[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]257858[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]257859[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]257860[/ATTACH]
                    Колега колко ти излезе доставката, че като гледам не са малко килограми.
                    Лада Нива 21214 1,7i

Коментар

Моите пристигнаха на осмия календарен ден:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3108_.jpg
Размер:137.0 КБ
ID:5217957Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3110_.jpg
Размер:146.2 КБ
ID:5217956Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3109_.jpg
Размер:110.3 КБ
ID:5217955

+ дреболии за 20GBP = 610лв с доставката

Коментар

По принцип живея и работя в Англия,частите си ги поръчвам от падока и от феймъс фоур и сиги вземам с мен ама нямаше как да стане с гумите и джантите,и така вчера си поръчах предни амортисйори че тях не бях сменял+предни и задни пружини,и днес бяха на вратата,изумен пристигнаха няколко часа преди да ми пратят тракинг номера

Коментар

• От: Интернет магазини за Land Rover

Абе тия от падок нещо им е станало.За две подгревни свещи искат 15 лири доставка

Коментар

• От: Интернет магазини за Land Rover

И за 2 джанти пак толкова.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Поръчах си от E-bay.Две свещи с доставката 23лева.Е не са някаква марка ама то ще си покаже зимата дали са читави.

Коментар

Явно скоро никой не се е оплаквал от Падок! Чакам доставка вече 32 ден!!! Изтеглиха ми паричките веднага след покупката! Това ми е 4 поръчка и досега не е имало такова нещо, предните 3 поръчки за 7-8 дена и са тука! Ще видим какво ще пристигне. В момента пратката пътува последно беше в Будапеща. Преди кореспондирах с някаква си Софи а сега с някакъв Никола и ми се струва че този човек е много объркан на 3 седмица ми прати писмо че не съм платил доставката трябваше да му пращам обратните мейли от падок че всичко е наред при мен. Много ме е яд на тоя. Един месец не мога да си карам камиона!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X