Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares и други!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares

Хммм - нещо започват да ме мотаят тези от Падок - таз Мишел (която е скарана с правописа, а запетайките са нещо омразно и ползвано само от другите) ме мотае цяла седмица като искаше да й платя 90 евро за доставка и VAT, при положение, че съм й казал, че ще си плащам ДДС-то тук.
    Сега па ми иска данъчният номер...
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Аз до сега не съм имал проблеми с доставките - по 15GBP без ДДС на пакет и винаги идват на 8-ия ден. Не съм пробвал да плащам ДДС тук, нямам фирма, още повече регистрирана по ДДС, а и сумите не си заслужават гимнастиките с фирми на приятели. Вече начисляват 20% вместо 17.5% досега.

Коментар

Мда - точни са - платил съм 30 паунда за доставка, защото са 2 пакета (общо 55 кила).
        Пратката дойде за около седмица, като само в Будапеща се бави 3 дена (сигурно събота и неделя не работят ??? ).
        Дават ти онлайн да си я следиш.

Коментар

Искам да поръчам гуми. Някой може ли да ме ориентира колко ще излезе доставката?
          Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Първоначално публикуван от kbot Преглед на мнение
            Искам да поръчам гуми. Някой може ли да ме ориентира колко ще излезе доставката?
            15 паунда на брой. Плюс ДДС . Отработено.
            Тази земя, по която тъпча сега,
            тази земя, която пролетен вятър пробужда,
            тази земя – не е моя земя,
            тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Както винаги до сега доставките от падок идват на време и в пълна комплектация.Тзои път обаче имаше проблем-гарнитурите за задния диф на Дифендър не пазсват -AXL7316.Вярно,че струва 1.5лв,ама като ти е отворен дифа и нямаш гарнитура е гадничко.Като наглася 2та отвора да паснат-другите бягат.Обръщах гарнитурата на къде ли не:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20110528-00028.jpg
Прегледи:1
Размер:121.5 КБ
ID:5281843Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG-20110528-00029.jpg
Прегледи:1
Размер:92.7 КБ
ID:5281842

Това несъответствие ми се случва за първи път,но смятам да им изпратя тези снимки за да вземат мерки.
              2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Свърши ти силикона ли???
                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                  Свърши ти силикона ли???
                  Е,уплътних със специален силикон,нооо...ще видим дали няма да капе.Нали се старая всичко да поддържам както си пише по книгите.
                  2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Насъбрал съм разни дреболии за закупуване от падок - някой ако поръчва да каже да се "кооперираме"

Коментар

Здравейте Колеги,
                      Някой поръчвал ли е части през новият дизайн на сайта? Трябва ли наново са се регистрираш?
                      Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
                      Discovery 2.5 TD5 2000 EX
                      Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Да , нужна е нова регистрация. Става със старото име (мейла ти) и си избираш парола ( там писах нова).
                        Последно редактирано от ивайло; 27-06-11, 13:52.

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
                          Да , нужна е нова регистрация. Става със старото име (мейла ти) и си избираш парола ( там писах нова).
                          Благодаря!
                          Toyota Hilux 3.0 D4D 2008
                          Discovery 2.5 TD5 2000 EX
                          Land Rover Discovery 2.5 TDI 1996 EX

Коментар

Здравейте колеги , имам един малко тъп въпрос?Как да открия да ли продават в падок само корона и пиньон?
                            Предварително Ви благодаря.
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-08-11, 12:15.

Коментар

Първоначално публикуван от Niki_123 Преглед на мнение
                              Здравейте колеги , имам един малко тъп въпрос?Как да открия да ли продават в падок само корона и пиньон?
                              Предварително Ви благодаря.
                              За кой модел става въпрос.

Ring and pinions for the rover axle : http://www.ashcroft-transmissions.co...ewCat&catId=12
                              Land Rover Discovery:
                              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

• Извинявам се колега пропуснал съм най-важното . Freelander 2.0 TD , 2000г.
                                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 09-08-11, 14:48.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X