Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares и други!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares

jumbo1;1075097]Аз пък си чакам поръчката от 24.01.2010г. - предни накладки и спирачни дискове. Като стана месец започнах да им пиша на обявените e-mail, но никакви индикации, че си четат пощата. Иначе парите си ги дръпнаха от кредитната карта.
    Обикновено са точни. Явно някакъв карък те гони.
    Рекорда ми е 5 дни колет от Канада до тук, и толкова и от Китай.
    Е това верно си е рекорд.
    Тази земя, по която тъпча сега,
    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
    тази земя – не е моя земя,
    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
      Обикновено са точни. Явно някакъв карък те гони.
      То на сиромаха като не му върви или кравата ще е ялова или жена му ще близни.
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-03-10, 09:37.
      Дискавъри 300 тди ръчка
      Витара тди автомат
      XT660R

Коментар

То на сиромаха като не му върви или кравата ще е ялова или жена му ще близни.
        Обади им се по телефона. Любезни са.

Коментар

Първоначално публикуван от jumbo1 Преглед на мнение
          Аз пък си чакам поръчката от 24.01.2010г. - предни накладки и спирачни дискове. Като стана месец започнах да им пиша на обявените e-mail, но никакви индикации, че си четат пощата. Иначе парите си ги дръпнаха от кредитната карта.
          Скоро и аз имах подобен случай пак за накладки беше,писах няколко писма но без отговор а междувремено направих нова поръчка за други неща които дойдоха нормално,питам ги аз ами ланшните кО стана с тях и пак няма отговор а парите дръпнати,ядосах се аз и им драснах един гневен ред че ще пиша до комисията за защита на потребителите в европейският съюз че ограбват клиентите си и стана чудо на чудеста веднага ми отговориха,незнам си ква грешка от неква колежка и дрън -дрън та всичко си дойде на мястото и накладките пристигнаха благополучно след окло месец и половина забавяне

Коментар

Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнение
            Скоро и аз имах подобен случай пак за накладки беше,писах няколко писма но без отговор а междувремено направих нова поръчка за други неща които дойдоха нормално,питам ги аз ами ланшните кО стана с тях и пак няма отговор а парите дръпнати,ядосах се аз и им драснах един гневен ред че ще пиша до комисията за защита на потребителите в европейският съюз че ограбват клиентите си и стана чудо на чудеста веднага ми отговориха,незнам си ква грешка от неква колежка и дрън -дрън та всичко си дойде на мястото и накладките пристигнаха благополучно след окло месец и половина забавяне
            Аз също имах подобно забавяне е не чак толкова дълго и с горе упомената институция работата стана.Явно хората доста са наплашени от нея,само не и в Бг-то.Щото докато тръгнат наще да действат то налъмите ще цъвнат.

Коментар

Колеги, ако някой ще поръчва скоро от Падок, моля да поръча нещо и за мен.
              Давам цялата сума на покупката предварително, имам нужда от ремонтен кит за кормилната кутия и комплект агренажен ремък с ролките. Живея в София но пътувам почти в цялата страна.
              Land Rover Discovery XS 300tdi 1996 продаден
              Land Rover Range Rover Р38А - 2,5 DSE 2001
              Land Rover Freelander td4 2005
              Land Rover Discovery td5 2002

Коментар

Първоначално публикуван от silata Преглед на мнение
                Колеги, ако някой ще поръчва скоро от Падок, моля да поръча нещо и за мен.
                Давам цялата сума на покупката предварително, имам нужда от ремонтен кит за кормилната кутия и комплект агренажен ремък с ролките. Живея в София но пътувам почти в цялата страна.
                Има кой да те уреди. Ще свършим работа. Той ще ти се обади.

Коментар

Има кой да те уреди. Ще свършим работа. Той ще ти се обади.

Нямам още опция за лс. телефона ми е 0888190506 може само клик аз ще набара.

Ако не се е подразбрало скарата и високо градусовите течности са от мен.
                  Land Rover Discovery XS 300tdi 1996 продаден
                  Land Rover Range Rover Р38А - 2,5 DSE 2001
                  Land Rover Freelander td4 2005
                  Land Rover Discovery td5 2002

Коментар

Моля ако някой от София се кани да поръчва да свирне на Л.С., че имам за поръчване една капачка за резервоар, а ми свидят 15 GBP за доставка на капачка за 12.50.
                    Благодаря предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от Janko Преглед на мнение
                      Моля ако някой от София се кани да поръчва да свирне на Л.С., че имам за поръчване една капачка за резервоар, а ми свидят 15 GBP за доставка на капачка за 12.50.
                      Благодаря предварително!
                      Аз имам някаква от дефендер. От падок е, нова но те са поне два вида. ще ти я снимам довечера и ако те устройва печелиш. Купувах я за един приятел, пък той го продаде с парцал на резервоара в бързината.

Коментар

Аз имам някаква от дефендер. От падок е, нова но те са поне два вида. ще ти я снимам довечера и ако те устройва печелиш. Купувах я за един приятел, пък той го продаде с парцал на резервоара в бързината.
                        И да не е мойта, благодаря предварително за готовността... Много левашко изпълнение ми се получи - на бензиностанцията на тавана... и от тавана чак във Велинград видяхме, че резервоара "отворил едни еЙЙ такива очи..." - ако я бяха откраднали сигурно по-малко щеше да ме яд
                        Мойта е те тая, май : http://www.paddockspares.com/pp/DEFE...8_6cyl%29.html

Коментар

И да не е мойта, благодаря предварително за готовността... Много левашко изпълнение ми се получи - на бензиностанцията на тавана... и от тавана чак във Велинград видяхме, че резервоара "отворил едни еЙЙ такива очи..." - ако я бяха откраднали сигурно по-малко щеше да ме яд
                          Мойта е те тая, май : http://www.paddockspares.com/pp/DEFE...8_6cyl%29.html
                          Почти съм сигурен че тая в къщи е това

http://www.paddockspares.com/pp/DEFE...g_-_black.html
                          Ако решиш че става, казвай.

Коментар

Почти съм сигурен че тая в къщи е това

http://www.paddockspares.com/pp/DEFE...g_-_black.html
                            Ако решиш че става, казвай.
                            Хм...почес, почес... Съмнявам се, че е за преден модел, ама ако не ти трябва я изпрщай за моя сметка и като се видим или ще я спазарим (ако е паснала) или ще ти я върна с почести

Коментар

Хм...почес, почес... Съмнявам се, че е за преден модел, ама ако не ти трябва я изпрщай за моя сметка и като се видим или ще я спазарим (ако е паснала) или ще ти я върна с почести
                              ОК Пращам !

Коментар

Имам разни дребни неща за поръчване. Ако някой иска, може да се комбинираме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X