Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares и други!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares

Аз ги ползвам,още като имаха един камион сигурно бях от първите им клиенти,всичко е изрядно,ако изключим че доста често ми се е случва пратките да се бавят много време,ако не е нещо спешно и наложително става.

Коментар

Здравейте колеги.Честита Коледа много здраве и колите да не ни ядосват вече.Моята ме ядосва, трябват и части а не можах да си поръчам,нещо картата май щото е кредитна ли не ми стана ясно.Молбата ми е ако пазарувате скоро да ме включите и мен,видях назад в темата,че колегата Pit Master направи съвместна покупка.Весели празници.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan.to1 Преглед на мнение
        Здравейте колеги.Честита Коледа много здраве и колите да не ни ядосват вече.Моята ме ядосва, трябват и части а не можах да си поръчам,нещо картата май щото е кредитна ли не ми стана ясно.Молбата ми е ако пазарувате скоро да ме включите и мен,видях назад в темата,че колегата Pit Master направи съвместна покупка.Весели празници.
        Колега прати на лични какво искаш от падока до средата на януари ще пускам поръчка за разни неща от и мога да пусна и твойте в поръчката.

Коментар

• От: Интернет магазини за Land Rover

Колеги поръчах си на 11.08.14 малко части за проба от падок, за колко време пристига пратката? И мога ли от някъде да я проследя къде е в момента?
          Това което построихме през социализма, Вие дори не можете да го боядисате. Тодор Живков

Коментар

Още 4-5 дни ще почакаш.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от martin_gr Преглед на мнение
              Колеги поръчах си на 11.08.14 малко части за проба от падок, за колко време пристига пратката? И мога ли от някъде да я проследя къде е в момента?
              При мен пристигат за 7 дена-винаги.От 3 години поръчвам от там и досега няма нито една издънка.Освен брит парт и там подобни други,в падок продават и оригинални части.Трябва само да се намерят,а ако ги няма в листата писмо или обаждане оправят нещата.
              2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

• Частите пристигнаха в сряда.
                Всичко е наред , но ми се струва че демпфера е рециклиран , а тампона за кардана малко дефектен .
                По късно ще кача и снимки.

Ето и снимките
                Прикачени файлове
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-08-14, 15:24.
                Това което построихме през социализма, Вие дори не можете да го боядисате. Тодор Живков

Коментар

offtopic:Май си си взел по-евтиният тампон на кардан. Моят като го взимах по него навсякъде пишеше GKN (или нещо подобно) и за сега не е мръднал, а преди това беше с такъв без щампи и стана на парцал.
                  LR Discovery 300Tdi 1996
                  Subaru Outback 2.5 1998
                  Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(

Коментар

Първоначално публикуван от bestbg Преглед на мнение
                    offtopic:Май си си взел по-евтиният тампон на кардан. Моят като го взимах по него навсякъде пишеше GKN (или нещо подобно) и за сега не е мръднал, а преди това беше с такъв без щампи и стана на парцал.
                    Моето гумено каре, също бритпарт(или шитпарт, както го наричат), на година и половина и е живо. Около 50 кинта, струваше, от тук - до Търново. Карето на кардана до раздатката го сменям трети път за около пет години. Точно GKN, ако не са менте някакво. Та знае ли човек.

Коментар

Търсете това каре като за Форд Транзит .Преди 4-5 години разликата в цената беше по две(а карето е едно и също ).Това каре от горната снимка за мен е тотален брак !
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ами от падок това изпратиха. Поне да бяха писали че е рециклирано и нещо от тоя род. Монтирах го запазих оригиналното и ща видим колко ще изкара.

Коментар

• От: Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares и други!

Какво довлече кучето.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:98.jpg
Прегледи:1
Размер:126.5 КБ
ID:5608314

Име:99.jpg
Размер:126.9 КБ
ID:5608315
                          Land Rover Discovery:
                          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Гледам по и-бей има разни клеми с бързи връзки,та дали някой ги е пробвал?
                            M.P.

Коментар

При поръчка от и-бей на тоя комплект :

Име:!BskLkKwBGk~$(KGrHqIH-CoEvCKM+tU(BL4ZhwcrKQ~~_2.JPG
Размер:12.0 КБ
ID:5608850

"Медните" дифтунги за дюзите се оказаха от помеднен метал, който го лови магнит . От там загубих вяра и на О пръстените на дюзите.В Пловдив, в петък дифтунги с тоя размер не можах да намеря....Сега чакам в понеделник дифтунги от кожодерите, от мотопфое.
                              Последно редактирано от krasimir.n; 07-09-14, 12:43.

Коментар

Готини клеми за акумулатори - от яхтения магазин.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X