Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares и други!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми и коментари относно доставките от Paddockspares

А ЧОВЕКЪТ май е Лазар, само че аз не съм толкова близък с него че да му метна едно ЛС от типа "Лазаре требва ми еди кво си, би ли ми го поръчал и доставил"
    Поне аз не бих го направил, но ако Лазар или някой друг каже "колеги прокарал съм пътя, ползвам някакви отстъпки, ако имате поръчки давайте, поне един път на месеца да има по - едра поръчка" - това вече е друга бира.
    Такава ми беше идеята, а дали е добра вие ще кажете.
    Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Приятели, груповата поръчка съвсем не е толкоз проста работа, колкото си мислите. Първо трябва да се уточни, после трябва да се съберат парите, да се поръча, да се достави, и да се разпрати. Отделно ако с някоя част има проблем, всичко пада на плещите на групово поръчващия. Във всеки етап на изпълнение на груповата поръчка могат да станат засечки и проблеми, и просто на много малко хора им се занимава с това. Казвам го от опит. Дори в момента се опитвам да организирам такава, но за друга марка.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Михаил Преглед на мнение
        А ЧОВЕКЪТ май е Лазар, само че аз не съм толкова близък с него че да му метна едно ЛС от типа "Лазаре требва ми еди кво си, би ли ми го поръчал и доставил"
        Поне аз не бих го направил, но ако Лазар или някой друг каже "колеги прокарал съм пътя, ползвам някакви отстъпки, ако имате поръчки давайте, поне един път на месеца да има по - едра поръчка" - това вече е друга бира.
        Такава ми беше идеята, а дали е добра вие ще кажете.
        Да той е, навсякаде се споменава в темите, и е нормално да се досети човек, и да потърсиш него,и аз не съм чак толкова близък но ето питал съм свършил ми е работа.
        И за двете поръчки като съм питал са станали (по нагоре в темата съм го показал) и в момента чакам още джунджорий.
        И не само Лазар поръчва от чужбина,така че който реши да ти свърши работа ще го направи.

.... аз също не познавах хората на който направих защита на кормилната щанга, .... но имал съм МЕРАК,помогнал съм.

.... ако и другите колеги от подфорума преценят,че има нужда от нова тема казвайте...
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-09-09, 09:03.
        Land Rover Discovery:
        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Когато съм поръчвал няколко части на един път никога не са ги таксували като една поръчка а за всеки чарк отделно си цакат доставка ако да са в един кашон,така че не знам дали ще има отстъпка за групови поръчки.Виж ако се поръчва някой кит тогава се плаща само една доставка.И един съвет колеги,преди да поръчвате проверете първо цените тук в България ама навсякъде и тогава си правете сметката,доста често за дребни работи няма смисъл от поръчка от чужбина

Коментар

Първоначално публикуван от dulo Преглед на мнение
            ... няколко части на един път никога не са ги таксували като една поръчка а за всеки чарк отделно си цакат доставка...
            И как разбра? Сканирай фактура, да видим.
            Последно редактирано от Lazar; 25-09-09, 19:51. Причина: допълнение

Коментар

Когато съм поръчвал няколко части на един път никога не са ги таксували като една поръчка а за всеки чарк отделно си цакат доставка ако да са в един кашон,така че не знам дали ще има отстъпка за групови поръчки.
              Тия неща се случват в ибей, като някой път за втора част е по-евтина доставката, но все пак е допълнително. Сайтове, като Падок си теглят пратките и си ги таксуват според обем и тегло. Точно от Падок не съм поръчал, но от други подобни е така.
              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                И как разбра? Сканирай фактура, да видим.
                Ами точно по фактурите които идват с доставката разбрах,съжалявам че не ги пазя.Последно накуп поръчвах тампони и втулки но не комплекта а поотделно и на фактурата срещу всеки арткул имаше доставка а бяха в един кашон и малко соленко ми излязоха

Коментар

Ммм, няма доказателства, ясно. Това ще е прецедент. Не вярвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                    Ммм, няма доказателства, ясно. Това ще е прецедент. Не вярвам.
                    Какво ти е ясно че си измислям ли? Или нямам право на мнение различно от твоето,пиша това което ми се СЛУЧВАЛО и не си измислям ако е прецедент само при мен може би е била някаква грешка незнам съжалявам че не пазя фактурите беше доста отдавна

Коментар

Какво ти е ясно че си измислям ли? Или нямам право на мнение различно от твоето,пиша това което ми се СЛУЧВАЛО и не си измислям ако е прецедент само при мен може би е била някаква грешка незнам съжалявам че не пазя фактурите беше доста отдавна
                      Пазарувам редовно от няколко различни сайта и никога досега не ми се е случвало доставката да се таксува "на парче". Винаги според килограмите на крайният /сборен/ кашон. Е винаги са позакръглени, но в границите на нормалното. За тази година съм направил сметка към Падок за около 2-3 хиляди лири и винаги са били коректни, с изключение на един ремък.
                      Но не си мислете, че е толкова лесно и просто. Като всяка една дейност и това си изисква доста време , нерви, търпение и незнам още кво.
                      Особено при така наречените "групови поръчки" :болтче за Диско, гарнитурка за Фри, диф за Дефендер и т.н.
                      Затова колеги не отправяйте никакви критики към ЧОВЕКА, разбирайте ЛАЗАР особено когато става реч за доставки от острова !!!
                      Нека недоволният се опита да мине по този път и ще ме разбере, е освен ако не иска.

Влад
                      Тази земя, по която тъпча сега,
                      тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                      тази земя – не е моя земя,
                      тази земя, простете, е чужда.

Коментар

След такъв тон и отношение, освен да ти пожелая да ядеш кренвиршите на МПф, Дарукар и Леви, нямам нищо друго.
                        Просто те попитах пазиш ли фактурите, щото ако да - можеше да имаш претенции към тях(Падок). И щяхме да ти помогнем! Ама на...
                        Последно редактирано от Lazar; 25-09-09, 22:11. Причина: допълнение

Коментар

Не знам дали си измисляш, Иво от Варна прави преди време поръчка от Падок. Да ти изброя ли ? Секторна кутия, шенкелно тяло, кормилни накрайници(4-5бр), семеринги и лагери безброй, карета за кардан (4-5бр), каре за полуоска, гарнитури, полу течна грес и бог знае колко дреболий, не помня. Около 1200 лири. Единия кашон не можах да го вдигна. Цена до вратата-45 или 65 лири. Забравих. Пък се чудиш що Лазар не ти вярва. Ми и аз не вярвам.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Какъв тон бе Лазаре,далеч съм от тия работи явно при мен нещо се е объркало в този случай и грешката че не си пазя фактурите си е моя но много добре си спомням случая,и аз често поръчвам от Падок и това ми се случи само тогава ,ама нищо обеца на ухото да си пазя работите а не после изстрели във въздуха.Вчера получих гуменото каре и ще си запазя фактурата (11,5 за доставка)
                            Последно редактирано от dulo; 26-09-09, 08:46.

Коментар

На мен ми е ясно, че си се объркал в четенето на фактурата. Срещу всеки ред е сумата на ДДС-то в %, а не цената на доставката.
                              LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                                На мен ми е ясно, че си се объркал в четенето на фактурата. Срещу всеки ред е сумата на ДДС-то в %, а не цената на доставката.
                                Точно така е !
                                Тази земя, по която тъпча сега,
                                тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                                тази земя – не е моя земя,
                                тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X